ralston 30.01.09, 23:16 Mimo dzisiejszej porażki z Chorwatami jestem pełen podziwu dla naszych chłopaków. W niedzielę trzymam kciuki za medal w meczu z Duńczykami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.koronkiewicz Re: MŚ w piłce ręcznej 31.01.09, 05:42 sport? nie na moje to nerwy. wyniki mogę jeszcze obejrzeć. skrót, z najciekawszymi momentami meczu. serce załomocze przez moment,gdy komentator krzyczy "GOOOOOOOL! POLSKA! POLSKA! POLSKAAAA!" ale siedzieć tyle czasu w napięciu? styki zaczynają dymić! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: MŚ w piłce ręcznej 31.01.09, 12:30 A ja dzisiaj idę na Targi Wędkarskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 wszystko sie zmienilo i nic sie nie zmienilo... 31.01.09, 14:48 porazka i podziw...jakie to polskie, ralston napisał: > Mimo dzisiejszej porażki z Chorwatami jestem pełen podziwu dla naszych > chłopaków. W niedzielę trzymam kciuki za medal w meczu z Duńczykami! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: wszystko sie zmienilo i nic sie nie zmienilo. 31.01.09, 18:32 Bo nie za porażkę podziwiam, tylko za to, że na kolejnych MŚ są znowu w pierwszej czwórce. I to w dyscyplinie, w której mamy wielokrotnie mniej aktywnych zawodników od większości uczestników mistrzostw. Nie wiem, co w tym specyficznie polskiego. I nie lubię stereotypów. Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: wszystko sie zmienilo i nic sie nie zmienilo. 01.02.09, 01:09 Targi Wędkarskie! Od haczyków po harpuny. Od żyłki po jachty dalekomorskie. Kalosze po pachy, granulki na leszcza, kolekcja tysiąca i jednego spławika. I opowieści: Taaaaką rybę panie ten tego! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: wszystko sie zmienilo i nic sie nie zmienilo. 01.02.09, 11:55 No ba,i suma z dwóma można było zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: wszystko sie zmienilo i nic sie nie zmienilo. 01.02.09, 13:35 i rozneglozliwowana wegorznice takze...;) morfeusz_1 napisał: > > No ba,i suma z dwóma można było zobaczyć > > Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: MŚ w piłce ręcznej 01.02.09, 18:14 I jedyną do tej pory drużynę, która medale na dwóch MŚ z rzędu zdobyła. Brawo chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: MŚ w piłce ręcznej 01.02.09, 20:42 A ryba piła ?.... Ależ skądże znowu! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: MŚ w piłce ręcznej 01.02.09, 23:45 A Lijewski znalazł się wśród najlepszych graczy zawodów. Odpowiedz Link Zgłoś