moonflour 16.07.09, 00:09 niech stanie się za dość. Ewa,dziękówa za zaproszenie(odsłona 2-ga)Trochę czasu upłynęło,zanim odebrałam pocztę gazety.Witam znajomych i nieznajomych:) p.s.ale czerwona szpila,sprzed paru minut była superancka!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: To formalnościom... 16.07.09, 00:16 :)) Ooo, witam! Czekałam :)) Masz tu sporo znajomych, wiem. Baw się dobrze i powiedz przy okazji, skąd się wziął Twój piękny nick? PS Zmieniłam w ramach terapii szokowej na prośbę Milleniusza, to ten od wątku 'najbrzydsza'. Zerknij jeśli masz mocne nerwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
moonflour Re: To formalnościom... 16.07.09, 00:35 twardycukierek napisała: Masz tu sporo znajomych, wiem to po tej sugesti,zaczynam liczyć... Baw się dobrze i powiedz przy okazji, skąd się wziął Twój piękny nick? private:) PS Zmieniłam w ramach terapii szokowej na prośbę Milleniusza, to ten od wątku'najbrzydsza'. Zerknij jeśli masz mocne nerwy :D zerknęłam:)trauma dla Milleniusza,podejrzewam;) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: To formalnościom... 16.07.09, 00:38 Hmmm, może nie 'sporo' ale to nie jest duże forum, raczej kameralne :) > private:) OK, csiii ;))) Trauma? Ech, podniesie się chłopak :D Dobranoc, idę spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: To formalnościom... 16.07.09, 18:55 > p.s.ale czerwona szpila,sprzed paru minut była superancka!! Ale się opatrzyła. A ponieważ kobieta zmienną jest, to zmienia i szpilki. Nie zawsze muszą być ładne. Ta tam na górze to jest zgniły kompromis, bo moje pomysły były chyba zbyt odważne. Nad czym ubolewam! Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: To formalnościom... 16.07.09, 21:17 milleniusz napisał: > > ..Ale się opatrzyła... milleniusz.. Ty już śpisz za miliony, ale wypowiadaj się raczej wyłącznie w swoim imieniu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: To formalnościom... 16.07.09, 21:19 mabiwy napisał: > Ty już śpisz za miliony, ale wypowiadaj się raczej > wyłącznie w swoim imieniu ;D W swoim i w pana doktora będę, bo żyjemy w symbiozie. A Ty co, ślepy? Ta czerwona już ze 3 razy się tu przewinęła! :] Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: To formalnościom... 16.07.09, 21:42 symbioza to nie jedność. Na ogół. Ale są wyjątki. Nie wnikam :D I co z tego?, ja tam stały w uczuciach jestem. A Ty zmienny jak księżyc. A to zaraźliwe, MZ złapała. Takie ładne bzowe, na tę poprzednią, ognistą femme fatale zmieniła, teraz i tamta w odstawce na rzecz tych zmutowanych łuską papug. Wzdragam się na myśl, co jeszcze podpowiesz :D Odpowiedz Link Zgłoś