Gość: Żenator:) IP: *.tvk.torun.pl 24.02.09, 13:57 Musże ja skopac jak ogródek na wiosnę:) Co za beznadziejna tepa dzida:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joakim Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:58 To wy jesteście żałośni! Po to Marcinkiewicz jest wolnym człowiekiem, żeby robił to, co sam uważa za stosowne! Ma własny rozum, jeśli robi głupotę to jest jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żenator:) Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.tvk.torun.pl 24.02.09, 13:58 Coz za niebiańska finezja, spłynęła z jej pióra na papier! Och, moje muzy, kiedyż wy mi dacie taką wenę, och kiedy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żenator:) Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.tvk.torun.pl 24.02.09, 14:00 Nie jest wolny, oficjlanie ma jeszcze żonę, która podobno leczy się z nowotworu. Cóż fajnego masz idola Joakim czy jak ci tam kołku. A może twoja laska jest równie tępa jak ona, też nosi kozaczki z dyndającą z nich metką:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 14:02 Hahaha!! rymy jak z podstawówki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.stat.gov.pl 24.02.09, 14:04 "Niech zyje nalewka i zielone drzewka". Poezja na tym samym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwus Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.acn.waw.pl 24.02.09, 14:05 Co to za bzdury jakieś, rymy że aż strach, takie dyrdymały to się pisze jak się ma 14 lat i potem chowa głęboko do szuflady, jak można się tak ośmieszać bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMI Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.rev.jp-engineering.com 24.02.09, 14:06 W GODZINACH PRACY? RANO NIC NIE BYLO.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: 212.160.172.* 24.02.09, 14:08 on jest na tym zdjeciu smutny jak pi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszne Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.ptvk.pl 24.02.09, 14:21 ,, Każdy o tym dobrze wie, że nie znając osobiście sytuacji Że na media skazany jest '' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rżąca Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: 62.87.184.* 24.02.09, 14:21 Powalające !! Forum humorum odpada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiii Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.ptvk.pl 24.02.09, 14:23 poziom tych wierszy to mniej więcej poziom ,, jestem sobie przedszkolaczek nie marudzę i nie płacze " a jednak nie , to <--- Odpowiedz Link Zgłoś
amy4 Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 24.02.09, 14:33 hahahahahaha :))) dzięki za odrobinę absurdu przed 15-tą. mam nadzieję, że tomik wyjdzie wkrótce. będę czekać niecierpliwie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mróa Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.acn.waw.pl 24.02.09, 14:44 A nie mogła po prostu napisać: media maja tendencje do manipulacji i wypaczania obrazu, nie przestrzegają zasady obiektywizmu i rzetelności informacji, zatem zaleca się nieufność wobec informacji zamieszczanych w popularnych serwisach? po co te głupawe rymy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.plus.com 24.02.09, 14:45 w starbucksie zawsze mnie taka melancholya dopada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: 213.60.197.* 24.02.09, 14:48 Jedno czego nie mozna dziewczynie odmowic to konsekwencji. Po opiniach na temat tych czeestochowskich rymow decydyuje sie na dalsze publikowanie swoich wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejjjj Kazek Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.citynet.pl 24.02.09, 14:48 Kazek, Kazek... co mnie tak na prawdę obchodzi Twoje beznadziejne życie? Masz dorosłe dzieci i łysinę i wstydziłbyś się chłopie tak afiszować ze swoimi kompleksami... Miałeś szansę całą sprawę pozostawić w tonie domysłów i dziennikarskich spekulacji, ale zdecydowałeś z człowieka szanowanego zrobić w mgnieniu oka pośmiewisko. Już niestety zawsze pojawi mi się niesmaczny grymas na dźwięk nazwiska "Marcinkiewicz". Oby Twoje dorosłe dzieci przetrwały z twarzą twoje saxy...ehhhh...żałość KUMPEL PIERWORODNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: 77.79.228.* 24.02.09, 14:58 czekam aż to zaśpiewa w jakimś programie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: 213.17.202.* 24.02.09, 14:59 Do dziś myślałem, że to mądra laska wplątana w tryby... Dziś wiedzę, że to kretynka jakaś. Rymy na poziomie parkietu. Porażka, Kaziu, porażka. Za chwilę ją zobaczymy w Tańcu z Gwiazdami. Ma panna parcie na szkło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.unused.derbynet.waw.pl 24.02.09, 14:59 Nie wiem co bardziej żałosne. Głupi Kazik. Naprawdę głupi (chyba nie trzeba tego uzasadniać) czy infantylna cipcia która za oddanie się (dosłowne) facetowi który jest pośmiewiskiem wszystkich ma swoje 5 minut w mediach. A może same media, które temat podchwytują (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.09, 15:02 taka inteligentna,madra i takie glupoty pisze i co nikt do tej pory jej nie chcial tylko stac ja na faceta z odzysku i to jeszcze dziadka szkoda mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.fbx.proxad.net 24.02.09, 15:06 no bo pekne ze smiechu :D dziewczyno nie masz zbyt wielkiego talentu, daj sobie spokoj :D poza tym o twoim kaziu juz ktos kiedys wymyslil pioseneczke: www.youtube.com/watch?v=gP9gNn0oNlY oby nie byla prorocza i nie zostawil cie po chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickiewicz Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.unused.derbynet.waw.pl 24.02.09, 15:06 Też mam wierszyk: Była sobie Izabella / co szukała przyjaciella / i natrafił się jej Kazek / co się wpatrzył jak w obrazek / w młode cycki Izabellki / Dla rozkoszy z młodą cipką / Kazek swą rodziną rypnął / By u młodej mieć też względy / do TV się puścił w pędy / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorosła Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:12 Oj chyba wiele ludzi zazdrości temu człowiekowi. To jest prywatna sprawa jak się żyje. Proszę sprawdzić ile procent zdradza żony i nie potrafi się do tego przyznać. Pan Kazimierz jest prawdziwym mężczyzną, nie ukrywał i nie oszukiwał. Choć był premierem krótko to bardzo mi się podobał. Umiał podejść do dzieci, młodzieży, ludzi. Nie przejmuje się Pan, ludzie zawsze coś wymyślą, swoich błędów nie widzą tylko czyjeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Wilczur Re: Isabel pisze wiersze, odc. 2 IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 15:13 Ja wam mówię, że pierwsza mineta w wieku 50 lat to musi doprowadzić człowieka do stanu bliskiego szaleństwa jak się wcześniej kochało tylko misjonarsko-prokreacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś