Dodaj do ulubionych

Dobranocki dla Immki

02.03.09, 22:29
Dziś pan Immce pomruczy.

www.youtube.com/watch?v=Ja9iENIjU8U
Obserwuj wątek
    • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 02.03.09, 22:41
      skąd wiesz Modliszko, że ja uwielbiam Waitsa? :-)
      • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 02.03.09, 22:44
        Jestem pewna,żeście rodzeństwem.Te same głosy.
        Dobranoc mała Immko.Misia przytul.
        • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 02.03.09, 22:54
          Dobranoc Modliszko. To jest moja ukochana, ach ten głos!
          kushipl.wrzuta.pl/audio/kufoFOM6iw/18._tom_waits_-_hoist_that_rag_fox_theater_atlanta
          • jan.kran Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 07:42
            Dorzucam do ulubionych:)))))

www.youtube.com/watch?v=Md7iv0Rg1LU&feature=related
            www.youtube.com/watch?v=K6Mw6b1T50U&feature=related
            www.youtube.com/watch?v=1OLA6AiZlVw&feature=related

www.youtube.com/watch?v=1wfamPW3Eaw&feature=related

• modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 19:45
              No paaanie Tomku! Miał Pan zaśpiewać Immce kołysanki,a co ja tu zastałam?
              Kawa,papieroski,podejrzani koledzy.Przecież Immka to jeszcze dziecko.Po co ma
              się w środku nocy budzić z krzykiem?
              • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 19:47
                To dzisiejsza kołysanka o ptaszku dziuplaku.
                Nie bój się pana konferansjera. :-}

www.youtube.com/watch?v=WyFBXcjJjh8
              • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 20:33
                modliszka61 napisała:

Przecież Immka to jeszcze dziecko.

a po czem to Pani wnosi? ;-)))
                • immanuela swojom drogom Modliszko 03.03.09, 20:41
                  to Pani mię rozpieszcza ;-)
                • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 22:11
                  immanuela napisała:

> a po czem to Pani wnosi? ;-)))

Ktoś całkiem niedawno złośliwie rozrtąbił ,że powinnam mieć grubo ponad
                  setkę.Pani nie przypomina sobie kto to był i jak się rysuje różnica wieku między
                  nami?
                  Hę?!
                  • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 22:14
                    ach któż mógł być tak bezszczelny! ;-)
                    • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 22:15
                      a to Pani zna?
                      www.youtube.com/watch?v=H3hFKu7kcoI
                      • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 22:23
                        Ano,sama swoim robaczkom śpiewałam na dobranoc jak były niegrzeczne.
                        Gdy się uspokajały,dostawały grzechotnika do zabawy w łóżeczku.Pomagał w czasie
                        ząbkowania.
                        • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 03.03.09, 22:54
                          Grzechotniki to najlepsza zabawka dla dzieci!
                          • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 09.03.09, 21:15
                            www.youtube.com/watch?v=Os5UeFjBFTs
                            • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 09.03.09, 21:30
                              i dla Pani vice rewersa ;-)
                              www.youtube.com/watch?v=vvnVdMpgQOk
                              • brezly Re: Dobranocki dla Immki 09.03.09, 21:36
                                Ja paniom obu dobranoc:

www.youtube.com/watch?v=P5P1M5qwBwo&feature=related
                                • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 18.03.09, 00:09
                                  Owieczka drżąco i nieśmiało.

www.youtube.com/watch?v=M9U77qh62Rg
                                  • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 18.03.09, 23:36
                                    a mię to ostatnio dobudza
                                    www.youtube.com/watch?v=GOxR7rTYuSI
                                    • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 18.03.09, 23:49
                                      O północy takie kołysanki?!
                                      Teraz rozumiem skąd Pani bierze siły,żeby mi tak dokuczać. ;-}

Klasyki proszę słuchać!Ja spokoju w nocy potrzebuję!
                                      Dobranoc!!!
                                      www.youtube.com/watch?v=b7HGTs0v5Mk
                                      • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 19.03.09, 00:03
                                        ja? dokuczać? :-(
                                        • modliszka61 Re: Dobranocki dla Immki 08.04.09, 22:18
                                          www.youtube.com/watch?v=Os5UeFjBFTs
                                          • immanuela Re: Dobranocki dla Immki 08.04.09, 22:21
                                            było! było!
                                            Ale chyba Pani, Pani Modliszko, jeszcze się nie wybiera spać?
                                            • immanuela Modliszko! 08.04.09, 22:23
                                              nie mogę się powstrzymać, i muszę to Pani puścić!
                                              Mam nadzieję, że Pani doceni ;-)
                                              www.youtube.com/watch?v=6J7ri91oVcM&feature=related
                                              • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 22:36
                                                docenia Pani? ;-)
                                                • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 22:53
                                                  Ten zryw? Czy go doceniam?
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 22:56
                                                    Powiem Pani krótko.
                                                    Dobrze mi się mieszkało w Pałacu Zimowym.
                                                    Do czasu eksmisji...
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 22:58
                                                    nene, czy piosenkę Pani docenia!
                                                    A Pani ze Stuhrem tam mieszkała? ;-)
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 08.04.09, 22:59
                                                    Romanowna !!!
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:03
                                                    kanuk napisał:
                                                    > Romanowna !!!

Szanowna!
                                                    (ja tam tylko straszyłam ) ;-}
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 22:59
                                                    I z synem jego.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:02
                                                    ale nas Modliszka zaskoczyła, nonie Kanuku? ;-)
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 08.04.09, 23:06
                                                    immanuela napisała:

> ale nas Modliszka zaskoczyła, nonie Kanuku? ;-)
                                                    -myslalem,ze to wstrzas sejsmiczny. powaga.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:09
                                                    ile w skali tego na R.?
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 08.04.09, 23:19
                                                    immanuela napisała:

> ile w skali tego na R.?
                                                    Richtera na powyzej 12 w skali tego na B.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:21
                                                    szczerze mówiąc, myślałam o Romanowie ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:01
                                                    immanuela napisała:

> nene, czy piosenkę Pani docenia!

Jakoś obraz mnie rozprasza i wspomienia bolesne wskrzesza.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:03
                                                    a jajka Faberge Pani wyniosła?
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:05
                                                    Za naszych czasów mówiło się : zniosła
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:05
                                                    jak Pani to znosiła!
                                                    --
                                                    Immer Imma
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:05
                                                    Wyniośle znosiłam. ;-}}}
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:06
                                                    to wręcz nieznośne!
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 08.04.09, 23:07
                                                    Bolesne sny.
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:09
                                                    kanuk napisał:
                                                    > Bolesne sny.
                                                    O wolności sny..
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:11
                                                    proszę mię tu nie mówić o spaniu! Roboty mam w cholerę!
                                                  • kanuk Re: Modliszko! 08.04.09, 23:21
                                                    modliszka61 napisała:

> kanuk napisał:
                                                    > > Bolesne sny.
                                                    > O wolności sny..
                                                    Za wolnosc sie placi,a pewnie.
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:32
                                                    kanuk napisał:
                                                    > Za wolnosc sie placi,a pewnie.

Pan mówisz jak człowiek doświadczony płaceniem.;-}
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:07
                                                    P{roszę Pani!
                                                    Ja wszystko zrobię dla jaj!
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:08
                                                    ale zawsze, czy tylko na Wielkanoc?
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:10
                                                    Z Wielkanocą to się porobiło...
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:12
                                                    właśnie! Rzeżuchy zapomniałam posiać!
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:13
                                                    Mój zamorski mąż,co to mi go Allah zesłał nie chce jajek święcić.Ortodoksyjnie
                                                    tak.Ino jakoś po ichniemu.Powiada,że jutro pokaże.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:15
                                                    co pokaże? Ramadan?
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:19
                                                    To się jakoś inaczej nazywa.Miał lisi uśmieszek,gdy wypowiadał się.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:22
                                                    a oni coś dobrego wtedy jadają, ale tylko w nocy. Pani mąż też? ;-)
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:27
                                                    Bo Allah wtedy nie widzi.
                                                    Ale ja w to nie wierzę,że nie widzi.
                                                  • immanuela Re: Modliszko! 08.04.09, 23:35
                                                    a jak może widzieć, skoro ciemno?
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 09.04.09, 00:31
                                                    immanuela napisała:

> a jak może widzieć, skoro ciemno?

Nie wiem jak,ale widzi.A nawet cuda czyni.
                                                  • modliszka61 Re: Modliszko! 08.04.09, 23:24
                                                    Wracając do Pałacu,to ci co się po nas wprowadzili,oni,ci dzicy lokatorzy,to oni
                                                    dziwni byli.Jakoś tak zwierzętami manipulowali.
                                                    Ale co ja się tam będę wtrancać.Ich cyrk,ich małpy.

www.youtube.com/watch?v=V2lA7Oyv864
                                                  • immanuela tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 08.04.09, 23:34
                                                    www.youtube.com/watch?v=rSrIkUXwsNk&feature=related
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 00:41
                                                    Sama Pani widzi.Dziwni jacyś.
                                                    Mam w posiadaniu mocne nerwy i w myśl sentencji:Homo sum et nil humanum a me
                                                    alienum esse puto,jakoś mi ta sodomia nie podobuje się.
                                                    Bo porządnom modliszkom jestem. ;}
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 00:43
                                                    a czemu Pani jeszcze nie śpi?
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 16:56
                                                    Sen nie nadchodzi.
                                                    Kontempluję to pogłowie,jak to modliszka ma w zwyczaju.
                                                    Co też Pani narobiła...?
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 17:06
                                                    chodzi po głowie pogłowie?
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 17:29
                                                    Chodzi i poczucie winy eskaluje.
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 17:37
                                                    że Pani nie zapobiegła?
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 17:43
                                                    To ja dam Pani nauki przedmałżeńskie:w obrębie mojego gatunku się nie
                                                    zapobiega,ino prokreuje. ;-}
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 17:52
                                                    a ilu samcom już pani, za przeproszeniem, odgryzła?
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 18:24
                                                    No,Paaaaani Immo!
                                                    Mam tak przed milionami słuchaczy zeznawać...?
                                                    Pani coś chyba syntezuje.Jakiś proszek owadobójczy.Chemię czuję!
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 18:54
                                                    a tam zaraz milionami. To forum ma swoich zagorzałych fanów, ale żeby zaraz
                                                    miljony!?
                                                    PS. Jasne, że syntezuję. Dzisiaj na ten przykład artykuł.
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 19:30
                                                    Pani chce zaoszczędzić na chemii i wysłać mnie na pole z misją przeciwko
                                                    chrząszczom w żółto-brązowe paski . Tych z importu zza oceanu.
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 19:47
                                                    a co, ziemniaki już kiełkują?
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 21:51
                                                    Skoro o kartoflach Pani,to jutro obnażę się dla Pani.
                                                    Będzie Pani zachwycona!
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 09.04.09, 23:22
                                                    dobra! noc!
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 10.04.09, 20:48
                                                    Pani Immo,to ja się dla Pani obnażam. :-}]

img91.imageshack.us/img91/6096/pulpit246.jpg
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 14.04.09, 00:02
                                                    Ach! - jakby rzekła Pani Zielona. Ja bym też tak rzekła w tym przypadku. Co
                                                    niniejszym czynię :-)
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 20.05.09, 22:42
                                                    www.youtube.com/watch?v=jxDWF3s9lSw
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 20.05.09, 22:52
                                                    czym ja się Pani zrewanżuję Pani Modliszko kochana? :-)
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 07.06.09, 21:21
                                                    www.youtube.com/watch?v=KU1GoqVqhL4
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 07.06.09, 23:00
                                                    mogę się Pani zrewanżować kawałkiem pizzy. Z czym Pani lubi?
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 03.07.09, 23:58
                                                    Przegląd sentymentalny robiłam i co widzę ?
                                                    Rumcajs z Hanka w dilerkę poszli.Tekst i lektor ten sam.Po latach zrozumienie i
                                                    światło zdecydowanie odmienne.

www.youtube.com/watch?v=GvUvKC0woDw
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 04.07.09, 00:02
                                                    i w tak dramatycznym momencie przerwa na reklamy!
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 04.07.09, 00:09
                                                    Po tej dobranocce zaczyna mi się coraz więcej faktów z życia Rumcajsa
                                                    składac.MOPS powinien im Cypiska odebrac w trybie natychmiastowym.
                                                  • modliszka61 Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 04.07.09, 00:14
                                                    Dobranoc,droga Imm,muszę wcześnie wstac.
                                                  • immanuela Re: tylko dla posiadaczy mocnych nerwów 04.07.09, 00:16
                                                    Dobranoc Modliszko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka