Dodaj do ulubionych

Duch straszy w centrum handlowym

• Gość: Gość Duch straszy w centrum handlowym IP: 156.17.92.* 08.06.09, 14:16
      To racej dwa owady spacerujące po obiektywie.
    • Gość: asdf Duch straszy w centrum handlowym IP: *.chello.pl 08.06.09, 17:32
      to cien golebia chodzacogo po swietliku w suficie
    • Gość: aleee Duch straszy w centrum handlowym IP: *.cable.ubr02.telf.blueyonder.co.uk 08.06.09, 19:57
      to byl duch ktory wyszedl z ziemi.. tam pewnie kiedys byl cmentarz a teraz nie ma.. i pewnie chce wciagnac ludzi pod ta podloge a pozniej bedzie ich jadl.. albo wejdzie w kogos i bedzie go wyjadal od mozgu.. a moze to nie centrum handlowe tylko psychiatryk.. bo ludzie troche dziwnie wygladaja.. tak to duch psychiatryk.. bo do automatu z kola wszedl.. musial smierdziec ten duch skoro tam tyle much i robakow.. albo ten cmentarz ozywa.. moze bedzie ich wiecej.. zjedza wszystkich.. to bedzie dopiero faza..
    • Gość: Taus Duch straszy w centrum handlowym IP: *.122.c84.petrotel.pl 08.06.09, 20:41
      Może to duch tej muchy xD
    • Gość: gość Duch straszy w centrum handlowym IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.06.09, 15:46
      to komar
    • Gość: lolo Duch straszy w centrum handlowym IP: *.icpnet.pl 09.06.09, 16:30
      podobne filmy na cymbidium.myminicity.com/ind
    • Gość: aa Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:44
      to kapibara w tanecznym szale
    • Gość: Przybyla Duch straszy w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 12:42
      ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAA DUCH !!
    • Gość: Gość Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 08:44
      Zobaczcie serie duchow na: www.zmstudio.waw.pl
    • Gość: piotrosky Duch straszy w centrum handlowym IP: *.era.pl 16.06.09, 15:38
      to jest cień rzucany przez ptaka łażącego po szklanym dachu...
    • Gość: gość Duch straszy w centrum handlowym IP: 148.122.35.* 20.06.09, 21:21
      to amerykański szpieg,
    • Gość: doe Duch straszy w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 10:40
      przecież widać, że to jest duch psa. prawdopodobnie był martwy od niedługiego czasu, co widać po niepewnych jeszcze ruchach - nie wie jeszcze dokładnie co się z nim dzieje i niedowierza, że może chodzić po centrum handlowym i niekt go nie zauważa i nie przepędza. po chwili z pewnością pokusi się na jakiś łakomy kąsek i zdziwi się, że nie może go zagarnąć. po tym prawdopodobnie rozpocznie przemianę w pełnowartościowego ducha.
    • Gość: pogromcamitow Duch straszy w centrum handlowym IP: *.cdma.centertel.pl 08.07.09, 09:55
      wytlumaczenie:Zrobiono film z chodzącym dzieckiem , wycięli dziecko i drohe dodali koloru cieniowi
    • Gość: Amirra Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 11:22
      Taaa...albo mucha albo inny cudak :)
      Niektórzy twierdzą, że duchy są, inni, że nie i na jedno wychodzi :)
      U mnie też raz w nocy podłooga skrzypiała jakby się ktoś "kiwał", bo dźwięki były regularne, ale co z tego jak ta podłoga ma skrzypieć? xD
      Poza tym to było w Ameryce, a zarówno tam jak i w Chinach dzieje się dosłownie wszystko xD
    • Gość: Piotr-Krk Duch straszy w centrum handlowym IP: *.legnica.vectranet.pl 18.07.09, 12:15
      Sami siebie oszukujecie , tzn . Strach ?
      Duchy są moi drodzy , to jest dobry przykład . Otóż duchy najczęściej pojawiają się na mieście lub w domu .
    • Gość: tadek niejadek Duch straszy w centrum handlowym IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.09, 15:33
      Chodzi o tą samą sprawę?
      www.humbug.pl/texts/view?art=przeklete_centrum_handlowe
    • Gość: ghosthunt Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 20:18
      nie koniecznie tam był cmentarz, ponieważ roiłoby się od "cieni". A dla niedowiarków- duchy naprawdę istnieją... Wiele jeździłam po świecie szkoląc się na temat parapsychologii itp. kilka razy byłam świadkiem egzorcyzmów, a mam dopiero 20 lat. wiele przeżyłam i wierzę, choć przypadki się zdażają i mogła to być mucha, ale zwróćcię uwagę na pionową postawę "tego czegoś". mucha nie chodzi bokiem.....
    • Gość: GhostFox Duch straszy w centrum handlowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.09, 20:01
      Dokładnie to są typowo ludzkie ruchy. przedstawcie sobie pierw ducha jako człowieka a potem jako muchę. Mi bardziej człowieka przypomina:)
    • Gość: sohana Duch straszy w centrum handlowym IP: *.chello.pl 06.03.10, 15:44
      Potwierdzam, to owad łażący po soczewce obiektywu kamery
    • Gość: padi Duch straszy w centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 20:20
      duch wszedł sobie do sklepu ;D
    • Gość: ja Duch straszy w centrum handlowym IP: *.radom.vectranet.pl 09.09.10, 17:13
      cien to jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka