ralston 01.01.04, 17:56 Zgodnie z życzeniem zmieniam treść wstępniaka. Stara powędrowała do archiwum. Obecna treść nie musi być ostateczna - ale przynajmniej powinna prowokować do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aand Re: I żeby coś o herbacie było... :) 01.01.04, 18:56 Czas spędzony na piciu herbaty na forum jest czasem podwójnie zyskanym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: I żeby coś o herbacie było... :) 01.01.04, 21:15 aand napisał: > Czas spędzony na piciu herbaty na forum jest czasem podwójnie zyskanym. :) I o Rokicie. On teraz z każdej konserwy wyskakuje. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Nowy rok - nowa zajawka. 01.01.04, 22:03 No to mamy MANIFESTT ! :)Proponowalabym jeszcze by treść wziac w cudzysłow, bo to czyjes slowa, czyje, nie zapisalam, i google na nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 01.01.04, 22:31 Rals, dziękuję za inspirację do wielu wspaniałych nowych wątków :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 01.01.04, 22:45 No dobrze. Ja swoje zrobiłam. Założenie wątku, w którym się inteligentnie milczy, zostawiam Ormondowi. Książki i sztuki również czekają na chętnych. Jeszcze obgadywanie, hm. Kto na pierwszy ogień? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 02.01.04, 04:22 all2 napisała: > No dobrze. Ja swoje zrobiłam. Założenie wątku, w którym się inteligentnie > milczy, zostawiam Ormondowi. A co mi pozostalo kiedy Wy wszyscy (poaz Banda O.) spicie? Do siebie gadac albo milczec... ale czy inteligentnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 02.01.04, 11:46 all2 napisała: > Rals, dziękuję za inspirację do wielu wspaniałych nowych wątków :) No właśnie widzę, że zamanifestowałaś swoją niechęć do manifestów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 02.01.04, 14:00 Wg zasady: jak nie wolno, to szybko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 02.01.04, 17:02 Taaa... nawet bardzo szybko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 01.01.04, 23:00 A do wszystkich innych punktów oprócz snów będzie podchodzić sie zbyt ortodoksyjne? Jakoś za dużo tego "wolno" i "nie wolno" oraz "ale" Ograniczenia ograniczają.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 02.01.04, 05:36 ralston napisał: > Zgodnie z życzeniem zmieniam treść wstępniaka. Stara powędrowała do > archiwum. Obecna treść nie musi być ostateczna - ale przynajmniej powinna > prowokować do dyskusji... ...o herbacie nic nie ma!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 02.01.04, 13:35 Teraz to strach sie odezwac bo jeszcze sie okaze ze jestem nie po linii i na bazie Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 07.01.04, 08:49 Kiedy będzie coś o herbacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 07.01.04, 10:23 Choćby i zaraz. Tylko co ma być o tej herbacie? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 07.01.04, 10:27 No... bo ja wiem... że dobra jest... ;) Tak ładnie napisałeś wcześniej, to i teraz na pewno coś wymyślisz :) A choćby i ten fragment co był poprzednio. Albo że herbata najlepiej się nadaje do wylewania na klawiaturę, jest znacznie mniej kłopotliwa od kawy. Byle nie o Puerhu pls ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Nowy Rok - nowa zajawka. 07.01.04, 10:41 A czemu nie o PuErhu? To taka zacna herbatka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Przyłączam się do postulatu All :) 07.01.04, 10:54 Przecież nie można dyskryminować innych gatunków ( np czarnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Przyłączam się do toku myślenia Awee :) 07.01.04, 10:58 albo białej :) A od Puerha to spada frekwencja, nawet na pudełku tak napisali :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Przyłączam się do toku myślenia Awee :) 07.01.04, 11:13 Od mojego nie spada, bo ja mam w torebce. Bez napisów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: A może... 07.01.04, 17:56 Herbaty wszystkich krajów łączcie się! Eee, nie bo to Ulung z tego wyjdzie... ;) Wirują herbaciane listki, paruje filiżanka, czujesz znajomy aromat, prawda? A może napijesz się i napiszesz razem z nami na Tea Time? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: A może... 08.01.04, 10:58 aand napisał: > Eee, nie bo to Ulung z tego wyjdzie... ;) > > Wirują herbaciane listki, paruje filiżanka, czujesz znajomy aromat, prawda? A > może napijesz się i napiszesz razem z nami na Tea Time? Troszke trąci "z pewna tak niesmialoscia" czy "niech piesci zmysly" i innymi takimi telewizyjnymi sztuczkami. A moze by wrocic do porzedniej zajawki, do tego fragmentu zeby pic herbatke i stukac w klawisze? Nie ma co poprawiac czegos co sie nie zepsulo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Właśnie :) 08.01.04, 11:41 Też mi się nie podoba, po co to napisałem - proszę to skasować! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Właśnie :) 08.01.04, 12:02 Aand, idziesz na "Trio z Belleville"? Dzisiaj o 18.30 w Muranowie? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Właśnie :) 08.01.04, 12:08 Mogę Ci kupić bilet, bo potem nie będzie. To pokaz przedpremierowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Właśnie :) 08.01.04, 12:14 Dzięki :)) Tak mi się zadawało że dopiero od piątku grają... To gdzie mam się stawić, pod kino? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Tak. 08.01.04, 12:31 Jeżeli dostanę bilety - dam znać. Wtedy się umówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Tak! :)) 08.01.04, 16:28 Postaram sie nie spóźnić, ale, niestety nie jest to wykluczone... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Może inaczej 08.01.04, 14:55 ralston napisał: > Tylko co ma być o tej herbacie? Jeśli są trudności z wymyśleniem czegoś o herbacie, to może prościej zmienić tytuł forum :) Z Tea Time na TT....Każdy potem sam sobie dopowie co to oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Może inaczej 08.01.04, 15:48 all2 napisała: > tetetka - forum dla szybkostrzelnych :) Thousand Trouble? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: jednak Tea Time :)) 08.01.04, 17:08 Rals, ja też myślę tak jak Chatka - zostaw nazwę i ten stary fragment o herbacie z poprzedniej zajawki, był fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: jednak Tea Time :)) 08.01.04, 17:19 Chyba wszyscy mysla tak jak Rals wczesniej, tylko sie troszke nudza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: jednak Tea Time :)) 08.01.04, 17:25 no tak, ale przestraszyłam się, że z tych nudów Rals rzeczywiście może przemianować TT na TrataTata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee przepraszam 08.01.04, 18:10 Patrząc na swój post, widzę że tamto wyszło złośliwie, a nie takie było zamierzenie. I to raczej nie z nudów, ale z czego innego.... Ktoś mądry rzekł: Lepiej głupio milczeć niż głupio odezwać się. Rację miał. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston A może by tak coś zmienić? 07.01.05, 22:01 Tak z okazji Nowego roku. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A może by tak coś zmienić? 07.01.05, 22:22 Ten Nowy Rok się nie liczy. Statystyki nie było, no i biurko nieposprzątane :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A może by tak coś zmienić? 07.01.05, 23:54 To kto zrobi statystykę? Ja już wolę się zająć biurkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A może by tak coś zmienić? 08.01.05, 00:01 ralston napisał: > To kto zrobi statystykę? Ja już wolę się zająć biurkiem... Do statystyk najlepsza bedzie jakas Panna. Przydalby sie jakis solidny Ascendent. Moze byc w Koziorozcu:) Jako Rak nie moge. Ja jestem na forum po to zeby tu sie dobrze czuc;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A może by tak coś zmienić? 08.01.05, 00:03 Słyszysz Andriusza? Licz słupki :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A może by tak coś zmienić? 08.01.05, 00:07 ralston napisał: > Słyszysz Andriusza? Licz słupki :) Skoro siedzi cicho to znaczy, ze pewnie niedawno liczyl barany:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: A może by tak coś zmienić? 08.01.05, 00:06 habitus napisała: > > No to Aand pasuje :) Nie pasuje:( Aand ani Panna ani nie ma Ascendentu w Kozle. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: A może by tak coś zmienić? 08.01.05, 00:29 Nima Panny... Cały las, cały las pełen jest dziewanny. Nie masz między nami żadnej ładnej Panny... (z Koziorożcem w ascendencie) :))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś