olli3 02.09.09, 14:40 Witam:) Nie zasypię Cię pytaniami shayneen, ponieważ sama szyję patchworki, ale chciałam się przywitać i zostawić pierwszy wpis, szkoda, że takie małe zainteresowanie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shayneen Re: Witam:) 05.09.09, 08:33 Witam, witam, kiedyś był tutaj wpis (po czasie odjechał do archiwum), dotyczący techniki apple core'ów. Ludzie z przyzwyczajenia pytają w innych tematach ( "szyjemy ...", "piękne ..." lub "foto ...").A o to, o co nie chcą pytac na forum, i tak pytają w mailach :) Miło mi Cię powitac. Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: Witam:) 05.09.09, 14:35 shayneen, ja również szyję patchworki i widząc Twoje prace na fotoforum trafiłam tutaj. Przyklej sobie koniecznie link do tego forum w podpisie a wtedy łatwiej będzie tu trafić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Re: Witam:) 18.09.09, 23:47 Również szyję patchworki, świetny pomysł na forum, witajcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
modelina13 Re: Witam:) 05.11.09, 22:49 Witam,nareszcie coś dla mnie.Chciałabym nauczyć się szycia patchworków. Jestem z Katowic ,może mi ktoś pomoże.Help. Odpowiedz Link Zgłoś
shayneen Re: Witam:) - do modelina13 06.11.09, 16:28 Witam w naszym gronie kolejną miłośniczkę patchworku :) Ja jestem z Poznania, więc odległość jest dość duża :( Myślę jednak, że w przypadku jakichś pytań, któraś z nas Ci pomoże... Więc śmiało - pytaj! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
el775 Re: Witam:) - do modelina13 25.11.09, 21:17 Witam miłośniczki i wykonawczynie patchworków! shayneen , napisałam na gazetową Odpowiedz Link Zgłoś
shayneen Re: Witam:) - do el775 26.11.09, 08:56 el775 napisała: > Witam miłośniczki i wykonawczynie patchworków! > shayneen , napisałam na gazetową Witam, sprawdzałam skrzynkę wczoraj, sprawdzałam dzisiaj - nic nie doszło :( Napisz na: msn0208@o2.pl lub m.shayneen@gmail.com Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
essami Re: Witam:) 27.05.10, 22:59 Wlasnie przed chwila natknelam sie przypadkowo na to forum i bardzo sie z tego ciesze, bo rowniez jestem zapalona milosniczka patchworkow (szyje od ponad 10 lat) Witam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś