Dodaj do ulubionych

Kto tu chce byc guru

IP: *.adsl.navix.net 31.01.04, 01:52
i wmawia Imagine,
ze tenze nie robi nic innego poza kreowaniem sie na tegoz ? Komu glos Imagine
na tym forum do tego stopnia przeszkadza, ze nie pozostaje nic innego jak
osmieszanie i umniejszanie wartosci jego slow ? Przyjrzeliscie sie dobrze ?
Otoz to znani aktorzy tego forum, jak kwieto, ginger i milczacy juz witold.
Kazdy z nich, choc sie do tego nie przyznaja, mialby ochote koronowac sie
na lidera tego forum. Zauwazyliscie tez, ze zaden z nich nie ma ani cienia
cech, ktore predysponowalyby go na tzw. guru ? Te cechy widza u mnie i krew
ich zalewa, ze ktos im odbiera publike. Malo tego, ze nie maja zadnych cech
przywodcy, nie maja tak naprawde nic do zaoferowania. Nic od siebie,
autentycznego, zaprawionego humorem i tak dalej. Kochani moi adwersarze !
Moze i mam jakies cechy, ktore ciagna czesc czytelnikow w moja strone, ale
zareczam wam, ja z czegos takiego nigdy nie zrobilbym uzytku, ale wy,
.... lepiej niech reka boska broni tych, ktorzy zwiedzeni wasza erudycja
chcieliby podazyc waszym sladem. A moze troska powinnismy objac tych, ktorzy
nieopacznie wyraziliby swoje obiekcje i opor ?
To tyle w tym temacie. Warto sie przyjrzec temu zagadnieniu, gdyz przyklady
tego typu konfliktu beda przesladowac kazdego przez cale zycie.
Imagine.
Obserwuj wątek
    • agresja4 Re: zawsze Ty nim będziesz Imagine! 31.01.04, 01:54
      Nie przejmuj się pod:gurami.
    • Gość: Richelieu* hu ha guru hejże hola IP: 213.77.25.* 31.01.04, 02:09
      Ty pójdziesz guru Ty pójdziesz guru
      A ja dolinu
      Ty zakwitniesz różu Ty zakwitniesz różu
      A ja kalinu

Ty pójdziesz drogą Ty pójdziesz drogą
      A ja łozami
      Ty się zmyjesz wodą Ty się zmyjesz wodą
      Ja mymi łzami

Ty kawalirem Ty kawalirem
      Przy wielkim dworze
      A ja będę siostrą A ja będę siostrą
      W białym klasztorze

hu ha
      też tak chcę jak poziomki se uzbierać
      • agresja4 Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 02:15
        z żalu, że guru zostać nie może
        wymyślił wierszyk
        zrób coś z tym, proszę

Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> Ty pójdziesz guru Ty pójdziesz guru
        > A ja dolinu
        > Ty zakwitniesz różu Ty zakwitniesz różu
        > A ja kalinu
        >
        > Ty pójdziesz drogą Ty pójdziesz drogą
        > A ja łozami
        > Ty się zmyjesz wodą Ty się zmyjesz wodą
        > Ja mymi łzami
        >
        > Ty kawalirem Ty kawalirem
        > Przy wielkim dworze
        > A ja będę siostrą A ja będę siostrą
        > W białym klasztorze
        >
        > hu ha
        > też tak chcę jak poziomki se uzbierać
        • r.richelieu Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 02:50
          każdy jest guru dla siebie samego, bo dopóki wewnętrznego świerszcza się nie
          usłyszy inne świrszcze będą połamanoskrzydłe
          • agresja4 Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 02:58
            a jak usłyszysz swojego wewnętrznego świerszcza - to nick: psychoguru powie Ci,
            że masz epilepsję płata czołowego...

Patrz wątek doświadczenie Boga.

r.richelieu napisała:

> każdy jest guru dla siebie samego, bo dopóki wewnętrznego świerszcza się nie
            > usłyszy inne świrszcze będą połamanoskrzydłe
            • r.richelieu Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:09

ha, to ja mam na okrągło według tego psychicznego guru epilepsję płata
              czołowego bo w mojej głowie pełno świerszczy, tony świerszczy i cykad i
              koników polnych. o 3 w nocy, w dzień to nie bardzo słychać jak grają
              • agresja4 Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:18
                zapytaj go w czym rzecz.
                nauka nie rozumie objawień, "kosmicznych" kontaktów.
                Uważa je za choroby. Ponieważ nie da się ich zbadać ani zrozumieć.
                I może ma rację...

r.richelieu napisała:

>
                > ha, to ja mam na okrągło według tego psychicznego guru epilepsję płata
                > czołowego bo w mojej głowie pełno świerszczy, tony świerszczy i cykad i
                > koników polnych. o 3 w nocy, w dzień to nie bardzo słychać jak grają
                • r.richelieu Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:24
                  nauka to nauka, wiara to wiara, jak się pomiesza to będzie groch z kapustą

oczywiste, że według fizyki i astronomii kosmiczne kontakty to bzdura. Ale
                  według innych dróg kosmosy nosimy w sobie i jeśli poznany układ swojego
                  kosmosu będziemy się znać na układzie wewnątrz czarnodziurowych.
                  • agresja4 Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:30
                    cytowałam "psychogura" z wątku

r.richelieu napisała:

> nauka to nauka, wiara to wiara, jak się pomiesza to będzie groch z kapustą
                    >
                    > oczywiste, że według fizyki i astronomii kosmiczne kontakty to bzdura. Ale
                    > według innych dróg kosmosy nosimy w sobie i jeśli poznany układ swojego
                    > kosmosu będziemy się znać na układzie wewnątrz czarnodziurowych.
                    • r.richelieu Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:37
                      wiem, że to ten psycho. Najgorsze w takich wypadkach jest to, że żeby
                      dowiedzieć się co powoduje rzeczywiste uszkodzenie czołoweo płata muszę
                      poszperać, popytać no i w ogóle kilka dni poświęcić, a nie tak na łapu cału,
                      bo ja w czołologii jestem lajkonik. A taki psycho może w tym czasie różne
                      gupoty popisać a ja nie mam gdzie tego skonfrontować z prawdą
                      • agresja4 Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:44
                        o uszkodzniu płata czołowego powinieneś pamiętać - jeśli takie zdarzenie miało
                        miejsce...
                        Jeśli nic takiego nie miało miejsca - to może jesteś, tak po prostu zdrowy!
                        Tylko deczko odmienny od innych.

r.richelieu napisała:

> wiem, że to ten psycho. Najgorsze w takich wypadkach jest to, że żeby
                        > dowiedzieć się co powoduje rzeczywiste uszkodzenie czołoweo płata muszę
                        > poszperać, popytać no i w ogóle kilka dni poświęcić, a nie tak na łapu cału,
                        > bo ja w czołologii jestem lajkonik. A taki psycho może w tym czasie różne
                        > gupoty popisać a ja nie mam gdzie tego skonfrontować z prawdą
                        • r.richelieu Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:49
                          no oczywiście, że mam odmienność od innych, Ty jesteś odmeinna od innych, a
                          wszyscy razem wzięcie też jesteśmy odmienni od siebie nawzajem ;)
                          • agresja4 Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:50
                            ta teoria nie jest zła.

r.richelieu napisała:

> no oczywiście, że mam odmienność od innych, Ty jesteś odmeinna od innych, a
                            > wszyscy razem wzięcie też jesteśmy odmienni od siebie nawzajem ;)
                            • r.richelieu Re: hu ha guru hejże hola - do imagine i r 31.01.04, 03:53
                              no, może nie jest może jest, zależy czyje oko patrzy. A jak tam z
                              numerologicznym badaniem nicka? żeby ułatwić sprawę trzeba wiedzieć, że ja
                              jednak, bardzo mi przykro, dziewoją jestem ;))
    • kwieto Eeetam... 31.01.04, 08:33
      Za guru na tym forum juz robilem dosc dlugo - przeciez to wiesz, i wiesz jaki mialem stosunek do
      tego. Zatem Twoj zarzut w moim kierunku... troche mnie dziwi. Powiedzialbym ze to chec
      zakrzyczenia, ale w Twoich ustach? Hmmm.... stad zastanawiam sie czy tektst do ktorego sie
      odnosze napisal Imagine, czy tez ktos za niego sie podajacy.

Naprawde postrzegasz forum jedynie w kontekscie walki o "publike"??
      Dla mnie to ludzie, rozni, jedni ciekawi, inni mniej. Z ktorymi chce rozmawiac, sluchac tego co
      maja do powiedzenia - na tym przeciez polega dialog.
      Publika? Forum widownia dla przemowien "z ambony"? Brrrrr....
      Chec bycia guru? Wlasciwie po co?

Jesli zas jestesmy przy mistrzach (choc nie smialbym nazwac mistrzem np. siebie) to rola mistrza
      jest dac przestrzen uczniowi, by sam mogl stac sie mistrzem. "korone" nosi wiec uczen, nie mistrz.
    • Gość: Oleńka Jędruś :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:29
      W przeciwieństwie do np.kwieciosława jesteś wyrazisty :)
      Jesteś po prostu prawdziwy Jędruś :)))

Nie dziw się, że wkurzasz różne mniej udane egzemplarze. Mniej bystre, mniej
      dowcipne, mniej odważne, za to szalenie uroczyste. Gdyby to było stado wilków,
      to nie pozostałoby mnic innego, jak uznać Cię za alfa male po prostu ;)
      A taki jest z definicji obszczekiwany. I myślę, że to ma instynktowny
      charakter, choć możemy udawać, że toczą się "dyskusje światopoglądowe".

:)

Zauważyłes jakie oni mają nędzne poczucie humoru? I wiesz, co z tego wynika?
      Brak dystansu do swoich "prześwietnych" osób. That's why.
      • jan_stereo Re: Olka :) 01.02.04, 04:04
        Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> W przeciwieństwie do np.kwieciosława jesteś wyrazisty :)
        > Jesteś po prostu prawdziwy Jędruś :)))

Kwieto jest akurat bardzo wyrazisty,mniej udanym egzemplarzom ciezej jest to
        dostrzec ;-)

> Nie dziw się, że wkurzasz różne mniej udane egzemplarze. Mniej bystre, mniej
        > dowcipne, mniej odważne, za to szalenie uroczyste. Gdyby to było stado
        >wilków, to nie pozostałoby mnic innego, jak uznać Cię za alfa male po
        prostu ;)
        > A taki jest z definicji obszczekiwany. I myślę, że to ma instynktowny
        > charakter, choć możemy udawać, że toczą się "dyskusje światopoglądowe".

Ty akurat Olenka jestes przykladem,ze nie trzeba byc tak doskonalym jak
        Imagine,by byc obszcekiwanym.

> Zauważyłes jakie oni mają nędzne poczucie humoru? I wiesz, co z tego wynika?
        > Brak dystansu do swoich "prześwietnych" osób. That's why.

Mysle Olka,ze Imagine mogl nie zauwazyc...

ps. nie czuj sie dotknieta,miej dystans ;-)
        • Gość: Oleńka panie Janie, niech pan wstanie (z tych kolan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:19
          przed kwietosławem). Fakt, wyrazisty. Wyraziście bufoniasty :)

p.s.nie czuję się dotknięta, tylko rozbawiona Twoim lgnięciem do mnie! hehe :D
    • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.01.04, 22:50
      Nie rozumiem dlaczego tak bardzo przejmujesz sie krytyka. Widzisz, kazdy z nas
      w pewnym momencie da na forum ciala. Bo tacy juz jestesmy, nikt nie jest
      czysty. Kwieto mnie raz nieprzyjemnie zaskoczyl ale zdaje sobie sprawe ze ja
      moglem zrobic to samo. Kazdy ma emocje, lepszy czy gorszy dzien. Najwazniejsze
      jest to zeby krytyke zauwazyc, niekoniecznie z nia zgodzic...po osobistej
      glebokiej analizie :)
    • witch-witch Re:Nie martw sie Imagine... 31.01.04, 23:02
      nie jestes pierwszy i nie ostatni, ktory boryka sie ze "szara eminecja" tego i
      innych forow; sa tacy ktorym "igla w oku" poczucie wolnosci i odmienne zdanie.
      Wszyscy musimy ubrac w dopasowane mundurki intelektualne....i tylko nie kolorowo
      bo zadziobia...;=)
    • jmx no właśnie... ;-) 01.02.04, 02:33
      Gość portalu: Imagine napisał(a):

> i wmawia Imagine,
      > ze tenze nie robi nic innego poza kreowaniem sie na tegoz ? Komu glos Imagine
      > na tym forum do tego stopnia przeszkadza, ze nie pozostaje nic innego jak
      > osmieszanie i umniejszanie wartosci jego slow ?

Uuuuu.... jeśli są to tak mało znaczące, jak sam piszesz, osoby to jak
      mogą "ośmieszyć" a zwłaszcza "umniejszać wartość" Twych słów?
      Popiszą i przestaną. A Ty się gryziesz brakiem niedocenienia? Żaden człowiek,
      cokolwiek by nie mówił czy robił, nie zadowoli wszystkich. Na szczęście ;-)
    • alka_xx Kto tu chce byc guru 01.02.04, 04:53
      Oooo...znów wróciłeś Imagine????
      A który to juz raz, bo sie pogubiłam??????:)))

Słońce Naszych Oczu...,bez obaw, przeciez masz tu swoich fanów / fanki/
      fankę?;), co to gotowi/-e/-a jest bronic Twego tu prymatu do krwi pierwszej,
      która zalewa, zalewa, zalewa...bez wzgledu na to, co tam wypisujesz!!!

czytelnik

> i krew ich zalewa, ze ktos im odbiera publike...

> Moze i mam jakies cechy, ktore ciagna czesc czytelnikow w moja strone...

> To tyle w tym temacie. Warto sie przyjrzec temu zagadnieniu...
      • Gość: Oleńka weź relania... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:16
        bo zamierzam napsuć i krwi :)
    • Gość: sama prawda powiedziala mi kiedys mama ............. IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 01.02.04, 06:35
      "nie kloc sie nigdy z glupim" synku
      niech jego bedzie na wierzchu,
      przyjdzie pies i nasra

przemysl to sobie biedny imagine
      niech twoje bedzie na wierzchu

• Gość: Imagine Re: powiedziala mi kiedys mama ............. IP: *.adsl.navix.net 01.02.04, 07:01
        a jednak nie mozesz przejsc obok mnie bez przeklenstwa Witusiu.
        jestes prostakiem i nie mam nadzieji, ze to kiedys zrozumiesz.
      • Gość: Oleńka tak mówiła twoja matka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:14
        > "nie kloc sie nigdy z glupim" synku
        > niech jego bedzie na wierzchu,
        > przyjdzie pies i nasra

o rany...co to musiała być za wulgarna kobieta :(
    • komandos57 Gf 01.02.04, 17:21
      Pisze 3 razy z rzedu.Czyc tez relan juz przestal dzialac?
      • Gość: Oleńka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:30
        Że jak?
        • alka_xx Re: :) jak to 02.02.04, 16:44
          a gdzie umiejetnosc interpretacji???
          / znów nie mogłam...;))/

> Że jak?
    • ginger_beer Do króla Jądrusia I-szego :] 02.02.04, 15:54

> i wmawia Imagine,
      > osmieszanie i umniejszanie wartosci jego slow ? Przyjrzeliscie sie dobrze ?
      > Otoz to znani aktorzy tego forum, jak kwieto, ginger i milczacy juz witold.
      > Kazdy z nich, choc sie do tego nie przyznaja, mialby ochote koronowac sie
      > na lidera tego forum. Zauwazyliscie tez, ze zaden z nich nie ma ani cienia
      > cech, ktore predysponowalyby go na tzw. guru ? Te cechy widza u mnie i krew
      > ich zalewa, ze ktos im odbiera publike. Malo tego, ze nie maja zadnych cech
      > przywodcy, nie maja tak naprawde nic do zaoferowania. Nic od siebie,
      > autentycznego, zaprawionego humorem i tak dalej. Kochani moi adwersarze !
      > Moze i mam jakies cechy, ktore ciagna czesc czytelnikow w moja strone, ale
      > zareczam wam, ja z czegos takiego nigdy nie zrobilbym uzytku, ale wy,
      > .... lepiej niech reka boska broni tych, ktorzy zwiedzeni wasza erudycja
      > chcieliby podazyc waszym sladem. A moze troska powinnismy objac tych, ktorzy
      > nieopacznie wyraziliby swoje obiekcje i opor ?
      > To tyle w tym temacie. Warto sie przyjrzec temu zagadnieniu, gdyz przyklady
      > tego typu konfliktu beda przesladowac kazdego przez cale zycie.
      > Imagine.

Drogi Imagine. Popuść sobie nieco paska, bo chyba krew ci na mózg uderza pod
      zbyt dużym ciśnieniem. :-))
      A tak na powaznie, to po raz kolejny zadziwia mnie twoja dwulicowość. Jak to
      jest, że potrafisz w jednej chwili szukać porozumienia z ludźmi którzy, słusznie
      lub nie, poddają twoje wypowiedzi krytyce, dyskutujesz wtedy nawet, ważysz
      racje; a za jakiś czas (kiedy ochłoniesz lub kiedy się nabuzujesz) wstępuje w
      ciebie wojownik i rozpoczynasz kampanię odwetową mającą zepchnąć twoich
      oponentów do głebokiej defensywy? Czy to wynika z tego, że pertraktacje nie
      przynoszą zadowalających cię wyników (czyli przyznania ci racji)? Chyba nie, bo
      kiedyś zawarliśmy dźentelmeńską umowę, że nie będziemy się wzajemnie atakować i
      ty wielokrotnie tę umowę złamałeś, robiąc w różnych wpisach brzydkie wtręty pod
      moim adresem. Im więcej czasu mijało od naszych ustaleń, tym szybciej
      zapominałeś, o co w nich chodziło i znów trzeba było ci przypomnieć. Teraz
      sytuacja się powtarza. Po moim wpisie najpierw przywarowałeś, czekałeś co z tego
      wyniknie. Kiedy nie odzywałem się przez pewien czas, ty ochłonąłeś i znów
      wczuwasz się w rolę wodza. Odpuść sobie, bo robisz się śmieszny.
      Przejdę teraz do analizy twojego wpisu, bo też jest ciekawy. Dla mnie to brzmi
      jak "mowa tronowa". Tak wyraża się człowiek, który uważa się za przywódcę i
      którego przywództwo zakwestionowano. Między wierszami tej wypowiedzi wyraźnie
      można wyczytać: "ja tu rządzę; nie dajcie się zwieść tym, którzy chcą mnie
      pozbawić tego przywództwa; oni chcą tu rządzić, ale są tego godni, w
      przeciwieństwie do mnie". Słowem: narcyzm, przesadnie wysokie poczucie własnej
      wartości, potrzeba sprawowania jakiejkolwiek władzy (a choćby i duchowej),
      potrzeba bycia ważnym i inne łatwe do zidentyfikowania przypadłości.
      I jeszcze ten patetyczny język. Jesteś naprawdę zabawny. Czy w realu też się tak
      zachowujesz i mówisz? Czy tylko tak się puszysz? :-)) Sdf miał jednak rację.
      Dodam od siebie, że na mój gust ty żyjesz częściowo w świecie jakichś złudzeń i
      chwilowo tracisz kontakt z twardą rzeczywistością. Coraz bardziej przekonuję się
      do poglądu, że jesteś nieszkodliwym, lekko sfiksowanym gościem, na którego
      trzeba spoglądać z odpowiednim dystansem.
      Nie zamierzam odebrać ci korony, królu forum Psychologia. Ale na moje
      posłuszeństwo też nie możesz liczyć. Panuj tu sobie niepodzielnie, królu, nad
      umysłami tych, którzy dadzą się nabrać na twój bełkot, jeśli tego ci właśnie do
      szczęścia potrzeba. Mnie władza nie interesuje. Nawet rząd dusz. Teraz widzę w
      całej okazałości swą brutalność, kiedym próbował cię tej władzy pozbawić, aby
      tron po tobie opustoszyć, bo tu nie ma miejsca dla wodzów. :-)))))))))))
      Ale dla takiego papierowego króla miejsce się znajdzie. Nie jest źle, Jędruś,
      choćby nie wiem jak bardzo skurczyły się szeregi twoich wiernych, na co najmiej
      jedną poddaną (choć nie dosłownie) zawsze możesz liczyć. Nie jest ona co prawda
      szczególnie bystra, ale to tym lepiej, bo przynajmniej możesz liczyć na jej
      bezgraniczną lojalność. Powiedz tylko kilka trudnych słów, a już omdleje u twych
      stóp. ;-))))))
      Pozdrawiam.
      • Gość: Oleńka ale masz fazę... :DDDDDDD n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 15:59
      • Gość: Imagine Re: Do króla Jądrusia I-szego :] IP: *.unl.edu 02.02.04, 16:38
        a iii ty !!!
    • procesor Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 21:59
      > (...)Otoz to znani aktorzy tego forum, jak kwieto, ginger i milczacy juz
      > witold.

W innym wątku napisałeś Jedrek że każdy widzi u drugiego SWOJE wady.
      Jaki obraz ciebie wynika z powyższego wpisu?!

Kwieto nie kreuje sie na guru. Ginger tez nie. Witus to człowiek-histora tego
      forum, osobna kategoria (z gatunku: "normalni", "nienormalni" i "Masztalski").

Strasznieś czuły na swoim punkcie.. A powyższy tekst to szczerze mówiąc godny
      Witolda.
      Mimo wszystko lubie cię, Imagine. Po prostu jak przefginasz - przestaje cie
      czytać. A potem znwou jest normalnie. Jak ci napad mija. Co regularnie ci sie
      zdarza od paru lat..

PS Oleńka daruj sobie obrone Jędrka, dorosły jest, pisac i czytać umie, a tyś
      nie jego niańka.. Nie rób z niego fajtłapy.
      • Gość: Oleńka moja droga procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 22:06
        Pozwól, że to jednak ja będę decydować, co i gdzie napiszę :)
        Zwłaszcza, że facetowi nie bardzo wypada potraktować cię tak, jak na to
        zasługujesz...

Czemu służy poniższa deklaracja?
        > Po prostu jak przefginasz - przestaje cie
        > czytać. A potem znwou jest normalnie. Jak ci napad mija.

Powiem Ci czemu - jest genialną ilustracją jędrusiowej tezy, że w innych
        przeszkadza nam to, co w nas. Tyle tylko, ze ty masz napad permanentny...

Ginger i jego rzygi ci nie przeszkadzają? ciekawe :)))
        • procesor Re: moja droga procesor 02.02.04, 22:45
          > Pozwól, że to jednak ja będę decydować, co i gdzie napiszę :)
          > Zwłaszcza, że facetowi nie bardzo wypada potraktować cię tak, jak na to
          > zasługujesz...

KOmus cos wypada?! I TY to piszesz?? Dobry dowcip..
          Uważasz że Andrzej byłby chamski? Watpie.

> Powiem Ci czemu - jest genialną ilustracją jędrusiowej tezy, że w innych
          > przeszkadza nam to, co w nas. Tyle tylko, ze ty masz napad permanentny...
          > Ginger i jego rzygi ci nie przeszkadzają? ciekawe :)))

Ach, nie ma to jak twoja rzeczowość girl. Brak osobistych wycieczek, nowe
          ciekawe tematy, zaskakujące opinie.

Jestes tak przewidywalna w tym co piszesz, że mogłąbys tylko puste listy
          wysyłac - i tak bym wiedziała co tam umieścić..
          • Gość: Oleńka Re: moja droga procesor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 22:48
            Boże procesor, znów masz fazę :(((
            znów nie rozumiesz, co czytasz :((((

i jak z tobą pisać???
            <załamanie rąk+westchnienie>
      • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 22:07
        Co Ty sugerujesz? Jakie Imaginus ma napady???
        • jmx Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 22:18
          Gość portalu: ryb napisał(a):

> Co Ty sugerujesz? Jakie Imaginus ma napady???

Tutaj każdy ma jakieś napady. Naprawdę nie zauważyłeś? ;-)
          • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 22:20
            Tylko podpuszczalem, zartujac hihihi:) Myslalem ze mi sie uda, ze ktos w koncu
            postwawi diagnoze na kims...
            • jmx Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 22:25

To ja spróbuję: jak się czujesz? ;-)
              • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 22:30
                O dziekuje, juz lepiej:). Pol dnia spalem i pol dnia grasowalem po gieldzie
                przez komputerek i odrazu temperaturka spadla :)
                • jmx Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 22:38

No to świetnie, że wracasz do formy :-)))
                  Ale jeszcze nie forsuj się za bardzo ;-)
                  • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 22:42
                    :))) Wiesz, juz nawet palic moge, jeszcze nie maja takiego smaku na zwylke,
                    ale juz prawie :))
                    • jmx Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 22:44

Now iesz, ja bym sie tam erzacem nie zadawalała ;-)
        • Gość: Richelieu* Re: Kto tu chce byc guru IP: 213.77.25.* 02.02.04, 22:21
          Ondraszek może mieć napad, na przykład teraz z bronią w ręku do hm ;)
          • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 22:32
            Nie, nie wierze, zobacz Witus ciagle ma sie dobrze :)))
            • Gość: Richelieu* Re: Kto tu chce byc guru IP: 213.77.25.* 02.02.04, 22:49
              jeśli Wituś ma się dobrze to może kiedyś odpowie mi przynajmneij na jedno moje
              pytanie, jak dotąd zalecał książki, ale sam ogon pod siebie kulił. A ja
              przecież nie gryzę
              • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 23:00
                No moze i kuli, ale kilka tekstow w przeszlosci dobrych rzucil...Ty naprawde
                nie gryziesz? :)
                • Gość: Richelieu* Re: Kto tu chce byc guru IP: 213.77.25.* 02.02.04, 23:10
                  czy ja gryzę.. w każdym razie sztućce do ryb już mam ;)
                  • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 23:13
                    uuuuuuuuuu, a nie wolisz lapkami, hihihi :)
                    • Gość: Richelieu* Re: Kto tu chce byc guru IP: 213.77.25.* 02.02.04, 23:27
                      hihi, łapkami żeby potem palce oblizywać ;) palce, palec, zaraz, w UK nie ma
                      jeszcze 23
        • procesor Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 22:23
          Gość portalu: ryb napisał(a):
          > Co Ty sugerujesz? Jakie Imaginus ma napady???

Ile razy za twojej bytności na forum Andrzej zmieniał nicka albo zarzekał sie
          że odchodzi na zawsze?
          Ile razy wdawał sie w ostre pyskówki - jak na osobe pasjonująca sie
          duchowością - opanowanie i cierpliwośc ciagle wymagaja rozwijania.

Pamiętaj Rybie ze ja Andrzeja lubie - jako i ciebie. Ale wasze sympatie - nie
          musza być moimi sympatiami.
          :)
          Ciebie tez ostatnio coś ugryzło? czy to ta grypa tylko??
          • Gość: ryb Re: Kto tu chce byc guru IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 02.02.04, 22:26
            hej, hej, juz dobrze :))) Chcialem tylko wiedziec czy czasami nie wariat...no,
            tylko tyle chcialem wiedziec...
          • Gość: Oleńka policjantka! policjantka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 22:51
            jak się kogos lubi, to się go akceptuje obskarkany filozofie za 5 groszy :)

więc nie bździj...
            • kwieto Re: policjantka! policjantka!!!! 02.02.04, 22:54
              > jak się kogos lubi, to się go akceptuje obskarkany filozofie za 5 groszy :)

Obskarkany - czyli obrzucony oskarami?
              • Gość: Oleńka Re: policjantka! policjantka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 22:59
                czy ja napisałam oskarkany! ;P
              • jmx Re: policjantka! policjantka!!!! 02.02.04, 23:04
                kwieto napisał:

> Obskarkany - czyli obrzucony oskarami?

Nie, to taki niezbyt umiejętnie tańczący kankana ;-)
                • kwieto Re: policjantka! policjantka!!!! 02.02.04, 23:13
                  No ale to "ob" na poczatku sugeruje, ze zostal "ob" tymi skarkami (to pewnie skrot myslowy lub
                  literowka pozatym, bo oboskarkany by brzmialo gorzej), wiec...?

Zle nanczacy kankana to raczej niedokany, lub flakany abo co takiego...
                  • jmx Re: policjantka! policjantka!!!! 02.02.04, 23:38

Przydałby się filolog ;-)
                    • kwieto Re: policjantka! policjantka!!!! 02.02.04, 23:52
                      Ja bym sie na Twoim miejscu tak nie usmiechal, piszesz takie trudne slowa ze jeszcze Ci sie za to
                      od kogos oberwie, zobaczysz! :"P
                      • jmx Re: policjantka! policjantka!!!! 03.02.04, 00:34

Wolę sie uśmiechać niż jęzor pokazywać ;-))))))
                        • kwieto Re: policjantka! policjantka!!!! 03.02.04, 08:13
                          Fakt, za pokazywanie jezora tez mozna oberwac :(
    • cossa Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 23:31
      ja to sie dziwie
      bo guru przecie nie istenie bez publiki
      wiec publika decyduje kogo chce sluchac :)

najzabawniejsze jest to, ze kazdy z Was ma swoja publike
      i nie powinien miec powodow do narzekan ;)

chyba ze.. w miare jedzenia wzrasta apetyt ;)

pozdr.wszystkich.guru.tego.forum.cossa
      • jmx Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 23:37

Tyyyy.... to ja mam tu "swoja publikę"?? O matkooo.... a ja takie głupoty
        wypisuję... Trzeba będzie coś z tym zrobić, przecież guru ma konkretne
        obowiązki ;-D

nie-guru pozdrawia guru(w) ;-)
        • cossa Re: Kto tu chce byc guru 02.02.04, 23:48
          jmx napisała:

>
          > Tyyyy.... to ja mam tu "swoja publikę"??

no pewnie Malenka ;)))

O matkooo.... a ja takie głupoty
          > wypisuję...

ach ci gurowie.. nigdy nie sa zadowoleni z siebie... )

Trzeba będzie coś z tym zrobić, przecież guru ma konkretne
          > obowiązki ;-D

wlasnie - ida w zaparte ci nasi gurowie,
          jakby zapominali jaka to ciezka harowa ;))

pozdr.cossa
          • jmx Re: Kto tu chce byc guru 03.02.04, 00:44

Ja się nie nadaję na guru - jestem za leniwa...
            Inni to co innego - piszą posty na trzy strony, tacy zaangażowani, wprost
            pracują nad ulepszeniem świata (forum)... Gdzie mi tam do nich.... ;-))
      • kwieto W kwestii GURU 02.02.04, 23:51
        "GURU is an acronym that stands for GUide to Ram Upgrades..."

Dodam, ze wersje 2.9 mozna bez problemu sciagnac z sieci i w ten sposob kazdy moze miec
        wlasnego GURU za friko.
        • cossa Re: W kwestii GURU 02.02.04, 23:52
          alez Kwieto, problem jest nie w tym, ze kazdy chce miec guru
          tylko sa tacy co chca nim byc

jak to pogodzic? ;))

pozdr.cossa

kwieto napisał:

i w ten sposob kazdy m
          > oze miec
          > wlasnego GURU za friko.
          >
          >
          >
          • kwieto Re: W kwestii GURU 02.02.04, 23:55
            Widzisz, tamten cwaniak o ktorym pisalem zlapal nisze rynkowa, przekompilowal sie, nazwal
            modnie "freeware" i teraz ma wziecie ze hej. Moze tedy droga? :"P
            • cossa Re: W kwestii GURU 03.02.04, 00:05
              Ty juz mi nic o komipilacji nie mow
              moje chlopie co chwile kompiluje mi jadro
              (sobie jeszcze czesciej :)
              choc babka jestem ;))

kompilacjom mowie: stop! ;))

pozdr.cossa
              • kwieto Re: W kwestii GURU 03.02.04, 08:16
                Ojej, faktycznie Ty sie z nim masz... ja bym takiego zostawil, zboczenca. Bo kto to pomyslal
                kobiecie jadra kompilowac, zgrrroza!

Ale, az sprawdzilem co to z tym GURU, co to taki sprytny byl. I jego chcialo tylko z jednej strony
                prawie 50 tys osob. A jakby tak popatrzec z drugiej strony lub z trzeciej...
                Takie forum psychologia przy tym to pikus, ja Ci mowie, to jest przyszlosc dla wszystkich GURU
                ktorzy chca miec duzy zasieg.
          • Gość: Oleńka Cossa... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.04, 23:56
            mnie się wydaje, że właśnie taki ginger to by chciał mieć, hihihihihi ;)

idę - dość tych bezeceństw!
            dobranoc ;))
            • cossa Re: Cossa... :) 03.02.04, 00:07
              ja tam nie wiem co ginger by chcial ;)
              wiem, ze ja nie chcialabym ;))

bywalam kiedys lokalnie
              (nieskromnie wyznala cossa:)
              i nie podoba mi sie taka pozycja w spoleczenstwie :)

wole narzekac na istniejacych ;))
              doranoc gf:)
              pozdr.cossa
    • ginger_beer Kto tu chce być górą? 03.02.04, 06:58
      Oto jest pytanie. :)
    • aiszka4 Nie mogę uwierzyć,... 03.02.04, 12:04
      że to, co poniżej, jest autorstwa Imagine.

> i wmawia Imagine,
      > osmieszanie i umniejszanie wartosci jego slow ? Przyjrzeliscie sie dobrze ?
      > Otoz to znani aktorzy tego forum, jak kwieto, ginger i milczacy juz witold.
      > Moze i mam jakies cechy, ktore ciagna czesc czytelnikow w moja strone, ale
      > zareczam wam, ja z czegos takiego nigdy nie zrobilbym uzytku, ale wy,
      > .... lepiej niech reka boska broni tych, ktorzy zwiedzeni wasza erudycja
      > chcieliby podazyc waszym sladem. A moze troska powinnismy objac tych, ktorzy
      > nieopacznie wyraziliby swoje obiekcje i opor ?
      > To tyle w tym temacie. Warto sie przyjrzec temu zagadnieniu, gdyz przyklady
      > tego typu konfliktu beda przesladowac kazdego przez cale zycie.
      > Imagine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka