ivek 04.02.04, 11:14 Ogladasz "the office"? Lubisz? zapatrzony w duze... oczy Nigelli Lawson Ajwek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryb Re: pytanie do Ryb'a IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.02.04, 21:53 Nie znam, ale juz mi dales wystarczajaco dobry powod do ogladania :) Odpowiedz Link Zgłoś
ivek Re: pytanie do Ryb'a 05.02.04, 07:49 Gość portalu: ryb napisał(a): > Nie znam, ale juz mi dales wystarczajaco dobry powod do ogladania :) Yyyyy to ja troche namieszalem jednak. Chyba nie duzo spedzasz czasu przed telly Ryb co? Nigella Lawson to Kitchen Goddes, no calkiem inna sprawa, a the office to na poczatku jak dla mnie najbardziej przygnebiajacy serial wszechczasow, a pozniej to juz nie zostaje nic innego, jak sie z tego smiac do lez. Wyprodukowalo to BBC, rzecz opowiada o grupie nieudacznikow robiacych od 9 do 5 rozne rzeczy, a to pomarkuja prace, a to komus naublizaja "niechcacy", pomanipuluja nie malo, a to awangardowo podejda do problemow zwiazanych z realizowanymi projektami, to wszystko byloby nudne niesamowicie gdyby nie glowni wykonawcy. Aktorzy sa tam niesamowici poprostu, graja to wszystko serio w tle dzieki Bogu nie ma smiechu z tasmy, jest tylko odglos wentylatorow z kompow i ksero. Obejrz chociaz jeden odcinek, na drugi bedziesz juz czekal niecierpliwie :) pozdrawiam serdecznie, Ajwek www.bbc.co.uk/comedy/theoffice/ Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: pytanie do Ryb'a 04.02.04, 21:59 Jak sie macie:) Jak zdrówko Ryb? MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: pytanie do Ryb'a IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 04.02.04, 22:02 Witaj Malone:)) Dzieki, zdrowko lepiej, duzo lepiej, daleko jeszcze do 100% ale...moge juz palic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yagnieszka Re: pytanie do Ryb'a 05.02.04, 02:34 Ryb - to ja tez mam pytanie - czemu "oni" tak sie lagodnie obeszli z Tony'm B. zwanym tez przez niektorych "B-liar"? Nie mam zludzen co do brudow w polityce ale publiczne klamstwa i zblaznianie sie zwykly prowadzic do "demise" a tu prosze - wszystko gro i bucy jakby sie nico nie stalo. Mozesz sie "ustosunkowac" jako "insider"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: pytanie do Ryb'a IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.02.04, 21:57 No nie tak do konca, na zewnatrz to moze tak wygladac ale w tej chwili jest niezla nagonka na Blaira. Prawde mowiac to mysle ze jego dni sa policzone, no moze miesiace :). Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: pytanie do Ryb'a 05.02.04, 10:41 jmx napisała: > > To w istocie, prawdziwe szczęście. > W istocie, Dżem, w istocie:)))) To oznacza, że Ryb zdrowieje. Tylko ciekawe jak to sie robi w akwarium:P Pozdrawiam DyMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: pytanie do Ryb'a IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 05.02.04, 21:59 Sil nie mam :( Ale kawal o prosiaczku jest sliczny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: pytanie do Ryb'a 06.02.04, 16:59 Pani Ryb.Jest Pani politycznie zde zorientowana.Wiec w wyniku tej przypadlosci,moze mi Pani powiedziec czy Toni jest transwestytem?O jego politykowaniu czytam w gazetach,natomiast Pani,Pani Rybo,bedaca w Londynie......ma Pani ogromnego wplywa na ksztalta opinii spolecznej foruma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: pytanie do Ryb'a IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.02.04, 21:16 Pewnie ze jest, to jest przerobiona Pani Thatcher. Wszystko wyszlo na jaw, jak w bardaszcze podejrzeli, ze zeby sie odlac, to on siada na kiblu. A podejrzeli, bo tu taka moda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: pytanie do Ryb'a IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 06.02.04, 21:24 I jeszcze musze ci powiedziec ze Pani Thatcher to ta, co powiedziala, ze przy garach stac nie bedzie, juz wiesz o kogo chodzi, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś