agresja4 21.02.04, 18:01 będziecie sobie kadzić, dogadzać, adorować się. Brak agresji czasem bywa destruktywny. Co WY na to? Chcecie mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zocha Re: jednak nie mogę WAS opuścić IP: *.dialup.mindspring.com 21.02.04, 18:06 No jasne ...wracaj, bez agresji4 jak bez pieprzu... Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: jednak nie mogę WAS opuścić-zocha 21.02.04, 19:21 nadmiar pieprzu jeszcze nikomu krzywdy nie zrobił! Najwyżej sprowadził na ziemię:) Gość portalu: zocha napisał(a): > No jasne ...wracaj, bez agresji4 jak bez pieprzu... Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: jednak nie mogę WAS opuścić 21.02.04, 18:32 ...a baraszkować wolno:)))? Witaj znowu MM Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: jednak nie mogę WAS opuścić --m.m. 21.02.04, 19:19 pod nadzorem jak najbardziej:(): m.malone napisał: > ...a baraszkować wolno:)))? > Witaj znowu > MM Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: jednak nie mogę WAS opuścić 21.02.04, 23:48 m.malone napisał: > ...a baraszkować wolno:)))? > Witaj znowu > MM tzn. bara - bara, takie brym, brym, brym??? "Najgorsze z upokorzeń, Kiedy nawala korzeń" hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
herba4 Re: jednak nie mogę WAS opuścić 21.02.04, 19:42 odchodzisz robisz fetę, przychodzisz robisz fetę, chcecie mnie czy mnie nie chcecie zdecyduj się w końcu, zwracanie na siebie uwagi jak tupiący 4-latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: jednak nie mogę WAS opuścić IP: *.dialup.mindspring.com 21.02.04, 19:51 > zdecyduj się w końcu, zwracanie na siebie uwagi jak tupiący 4-latek >>>>>>A co tam , niech sobie potupie, jak lubi;) -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: jednak nie mogę WAS opuścić- herba4 21.02.04, 20:03 Ty 4 ja 4 Razem osiem a osiemw numerologii to liczba wielka; jesli wywodzi się z 44 to świat należy do nas:) sporadycznie będę. herba4 napisała: > odchodzisz robisz fetę, przychodzisz robisz fetę, chcecie mnie czy mnie nie > chcecie > > zdecyduj się w końcu, zwracanie na siebie uwagi jak tupiący 4-latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: jednak nie mogę WAS opuścić IP: *.ols.vectranet.pl 21.02.04, 21:38 agresja4 napisała: > będziecie sobie kadzić, dogadzać, adorować się. ??? pare nicków ubyło, ale żeby na brak agresji narzekać??? agresja jako taka może być jedynie narzędziem - potrzebnym do czasu, a i to niewielu uzna za konieczne... Tych myślących nicków ... tęskno mi panie Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: jednak nie mogę WAS opuścić -b 21.02.04, 21:43 żal, że za sobą nie tęsknisz. Bo wiesz, że myślenie to nie twój atut Gość portalu: b napisał(a): > agresja4 napisała: > > > będziecie sobie kadzić, dogadzać, adorować się. > > ??? > > pare nicków ubyło, ale żeby na brak agresji narzekać??? > agresja jako taka może być jedynie narzędziem - potrzebnym do czasu, a i to > niewielu uzna za konieczne... Tych myślących nicków ... tęskno mi panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: jednak nie mogę WAS opuścić -b IP: *.ols.vectranet.pl 21.02.04, 22:02 agresja4 napisała: > żal, że za sobą nie tęsknisz. za sobą nie tęsknię????? Toć mam się na codzień? Jak tęsknić za czymś co jest przy-we mnie non-stop?????? > Bo wiesz, że myślenie to nie twój atut Czy wiem??? No... nie wiem, chociaż się spodziewam, ale prawdę powiedziawszy takie stwierdzenie kojarzę z nauczycielami, którzy nie potrafią pokazać uczniowi jak wiele potrafi. Nauczyciele -desperaci, topią swoją mizerę w nielubianym uczniu. Ale ale, nie chodźmy tak daleko.... Ja tu nie bywam tak często by stać sie uczniem - kogokolwiek... - Ciebie nie czytałam wcześniej by porywać sie na porównania Ciebie do jakiegokolwiek nauczyciela; hmm, czy to zmienia rzeczywistość w jakimkolwiek stopniu??? Wątpie, więc nie przejmuj się tak strasznie Wiesz, negatywny głos jest ważniejszy niż pozytywny - statystycznie rzecz ujmując;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agresja4 Re: jednak nie mogę WAS opuścić -b 21.02.04, 22:05 pod jakim nickiem jesteś częściej? Gość portalu: b napisał(a): > agresja4 napisała: > > > żal, że za sobą nie tęsknisz. > > za sobą nie tęsknię????? Toć mam się na codzień? Jak tęsknić za czymś co jest > przy-we mnie non-stop?????? > > > Bo wiesz, że myślenie to nie twój atut > Czy wiem??? No... nie wiem, chociaż się spodziewam, ale prawdę powiedziawszy > takie stwierdzenie kojarzę z nauczycielami, którzy nie potrafią pokazać > uczniowi jak wiele potrafi. Nauczyciele -desperaci, topią swoją mizerę w > nielubianym uczniu. > > Ale ale, nie chodźmy tak daleko.... > Ja tu nie bywam tak często by stać sie uczniem - kogokolwiek... - Ciebie nie > czytałam wcześniej by porywać sie na porównania Ciebie do jakiegokolwiek > nauczyciela; hmm, czy to zmienia rzeczywistość w jakimkolwiek stopniu??? > Wątpie, więc nie przejmuj się tak strasznie > Wiesz, negatywny głos jest ważniejszy niż pozytywny - statystycznie rzecz > ujmując;)) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: jednak nie mogę WAS opuścić -b 21.02.04, 22:08 a ja was nie opuszcze nawet gdy sobie troche odpuszczam...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: jednak nie mogę WAS opuścić -b IP: *.ols.vectranet.pl 21.02.04, 22:37 malvvina napisała: > a ja was nie opuszcze > nawet gdy sobie troche odpuszczam I fajnie;)) Kiedys po przypadkowym wypadzie w to 'bagienko', taa, chyba lepiej powiem już dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: jednak nie mogę WAS opuścić 22.02.04, 02:02 co sie tak Babko krecisz? ;)) i nie pytaj czy Cie chcemy, bo i tak bedziesz jesli tylko Ty zechcesz ;) a przeciez poswiecac sie nie bedziesz ;)) agrrresywnie sie zrobilo ;)) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jożyk Re: jednak nie mogę WAS opuścić IP: 62.141.247.* 22.02.04, 10:17 no pewnie,musisz gdzieś wyładować swoją złośliwość. Odpowiedz Link Zgłoś