kvinna 27.02.04, 11:46 Zgubiono duszę. Była bardzo używana i w trakcie leczenia (?). Na duszę czekają zrozpaczone dzieci obu płci (nie mam dzieci :) Uczciwego znalazcę proszę o zwrot, choć nie czeka żadna nagroda. p.s. Już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yukka Re: Zgubiono duszę 27.02.04, 12:28 przetrząsnąłem kąty i biurko w pracy. Nie ma. Może devilsrodeo zwinęła? :-)) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna to diabeł - dziewczynka? 27.02.04, 13:04 Podobno jak się duszy śpiewa to ona wraca. Ale ja nie umiem :) Wczoraj zaprowadziłam ją byłam do kina. CC. To chyba się tam zgubiła. Super- hiper-multipleksy to nie dla niej. Miasto w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
yukka ponoć - o głosie Diamandy Gallas :-)) 27.02.04, 14:15 spróbuj zagwizdać. Zaciekawiona sama przyjdzie. :-) Nie, duże kina nie są fajne. Chyba, że na maratony :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
devilsrodeo Re: ponoć - o głosie Diamandy Gallas :-)) 27.02.04, 15:17 Prosze na mnie nie gwizdac. Wystarczy wypowiedziec zyczenie. Ewentualnie zanucic pierwsze takty "keigome keigome" :-) (moze byc 'strange hours' jak ktos niepewnie sie czuje spiewajac po grecku ;-) A co do Twej duszy, Kvinno, nie martw sie. To z pewnoscia nie jest dzien na "nie" :-) pzdr, devilsrodeo Odpowiedz Link Zgłoś
yukka No wiesz!!! 27.02.04, 15:21 Skąd taka sygnaturka!! To po to ja własnie przed chwilą piszę na muzyce o Hangedup wydawanej przez Constellation i (rzewnie) wspominam GY!BE, żeby ktoś sobie tym zacnym zespołem sygnaturkę wycierał? Never! :-)))) Moge zanucić "east hastings", tylko nie wykorkuj na zawał :-) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
devilsrodeo Re: No wiesz!!! 27.02.04, 15:28 Sygnaturka, bo wlasnie slucham 09-15-00 Part One. A zaraz wlacze sobie A Silver Mt Zion. A co. A jesli chodzi o nucenie moze byc "east hastings". Chociaz o duzo szybsze bicie serca przyprawia mnie "moya" :-) Zaraz zajrze na muzyke. pzdr, devilsrodeo Odpowiedz Link Zgłoś
yukka Re: No wiesz!!! 27.02.04, 15:34 Z yanqui chyba najbardziej lubie "motherfucker = redeemer" :-)) A moya też jest niesamowita(czy tez niesamowity :-)) Brothers, sisters! the smal boats of fire are falling from the sky! :-)) ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś
devilsrodeo Re: No wiesz!!! 27.02.04, 15:47 Dopisalam sie na muzyce z pytaniem o tytul plyty. Jesli cos swoim nazwiskiem firmuje Efrim, wyslucham tego :-) A teraz "Sow so lonesome corner, so many flowers bloom" Druga polowa tego utworu...brak slow, po prostu brak slow. :-) pzdr, devilsrodeo Odpowiedz Link Zgłoś