Dodaj do ulubionych

Mam pomysl!!

14.09.10, 12:13
Rozmyslalam sibie i nagle EUREKA! Gdyby tak meskie urynaly wyposazyc w dodatkowa czesc, cos w rodzaju dziury odkurzacza z mekka nakladka, by przy okazji delikwenci zalatwiali sobie szybko te inna fizjologiczna potrzebe ktora tyle krzywdy na swiecie sprawia - czyz nie byloby o wiele lepiej gdyby takie byly? Czemu nikt na to jeszcze nie wpadl? Dziennie gwalconych jest ogromna liczba kobiet i dzieci - czyz takie urynaly nie oszczedzilyby takich istot od bolu i ponizenia?
Co myslicie? Panowie, jak wam sie widzi taki wynalazek? Podgrzewany by pasowal?
Obserwuj wątek
    • klosowski333 Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:19
      Sadzac po gramatyce zaprezentowanej w poscie musialas sie juz niezle spruc, a jest przeciez ledwo po dwunastej.
      • clarissa3 Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:23
        a to konkurs literacki tutaj?????
        • clarissa3 Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:24
          dodam ze samo slowo 'spruc' juz cie niezle odslania klosowski..;)
      • realista_nr1 Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:29
        klosowski333 napisał:

> Sadzac po gramatyce zaprezentowanej w poscie musialas sie juz niezle spruc, a j
        > est przeciez ledwo po dwunastej.

Przeciez to ta szanowna obywatelka z blonde wiechciem na glowie, ktora proponowala z racji odrzucenia pozbawianie panow atrybutow meskosci. Musialoby to spotkac wszystkich, bo uwierz, nie chce jej nikt, moj pies tez nie.
        • clarissa3 Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:43
          Wam damy prototyp. Za darmo!
    • zorz_ponimirski Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:21
      fantastyczny pomysl! a damskie urynaly wyposazyc w sikawke prysznicowa nastawiona na masaż.to dopiero zlikwidowaloby troche krzywdy na swiecie.
      • clarissa3 Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:26
        eee tam. W Turcji takie sa obowiazkowe. Zadna nowosc.;(
      • kaa.lka Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 13:44
        o zorz,
        taka nasadka moglaby posluzyc jako Biche wodne oraz zraszacz ogrodowy tez.
        wystarczyloby tylko glowke przystawki obrotowo ustawic.
        to dopiero bylo by wszechstronne.

ps
        problem tylko w tym, ze kamien moglby dziury zapchac ale na to tez pewnie reklamowka znalazlaby sie
        jaka.
    • sdfsfdsf Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 12:59
      Moze poczytaj sobie o strazniczkach z obozow koncentracyjnych
      irma grese albo ilse koch
      jaki bidet w tym przypadku bys zaproponowala?
    • wifch [...] 14.09.10, 13:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • clarissa3 Re: Myślisz Clarysko? 14.09.10, 13:31
        No masz racje wifch. Takim bym tam jeszcze pradu troszke puscila w tej dziurze - niech by mieli ucieche:)))
        Bo ja myslalam, ze jesli to jest tak jak czytalam ze delikwent ma parcie, takie podobne do potrzeby oddania moczu, tylko ze potrzebuje do tego zeby bylo 'to' cieple i scisle - to mechanicznie by to zalatwic trzeba i po krzyku! Czy takie wyladowanie, 'spuszczenie z krzyza', jednak nie zmniejsza poziomu agresywnosci u nich?
        Panowie! Wypowiedzcie sie prosze!
        • realista_nr1 Re: Myślisz Clarysko? 14.09.10, 13:40
          A ja tylko sie smieje z niechcianych. Jedna taka na szczescie odczepila sie ode mnie po dlugim czasie molestowania. Probowalem delikatnie zasugerowac, zeby dala sobie spokoj, ze zajety jestem, ze nie pasujemy do siebie, to nie, atakowala mnie i noc w noc wyla do ksiezyca, nachodzila mnie w domu. Jeszcze do tego szantazowala zabojstwem osoby, z ktora sie spotykam. Dzis mam na szczescie spokoj, lecz na nieszczescie ten sam problem ma ktos inny.
          A jak to przy takiej z krzyza spuscic, mnie nie zrozumie, to z moim lolkiem dam jej moze pogadac, ale ten tez nie zareaguje.
          • clarissa3 Re: Myślisz Clarysko? 14.09.10, 13:53
            No widzisz! Urynal bylby jak znalazl!
            Wspomoz wiec nauke i poszukaj, ty i klosowski, odkurzacza wokol siebie - i nam napisz cos potem! Zobaczymy wtedy czy ci intensywnosc napastliwosci spadnie.
            Pamietaj! Prototyp do wygrania!
            • realista_nr1 Re: Myślisz Clarysko? 14.09.10, 13:59
              Ide sobie innej rozrywki poszukac, nudno tu ostatnio i przerzedzilo sie
              • clarissa3 Re: Myślisz Clarysko? 14.09.10, 14:30
                Polecam ODKURZACZ! Milej zabawy!;)
    • klosowski333 Re: w tym miejscu 14.09.10, 17:11
      Clarissa, ja tu naprawde niczego nie wymazuje. Uspokoj sie troszke.
    • sabinac-0 Re: Mam pomysl!! 14.09.10, 23:23
      Klaryso! Twoje Weltschmerzen chyba sa gorsze niz zwykle, bo, jak widac, standartowe leczenie w postaci drinia i dobrze przespanej nocy nie pomogly.
      To znak, ze trzeba rozejrzec sie za jakims profesjonalista.
      • clarissa3 [...] 15.09.10, 10:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • klosowski333 Re: Mam pomysl!! 15.09.10, 11:44
          Ja nie zauwazylem, zeby ktos sie na Ciebie rzucal. Nie wiem co z tym wspolnego maja kobiety i dzieci. Wez na luz.
          • clarissa3 Re: Mam pomysl!! 15.09.10, 12:03
            To moze przeczytaj uwaznie pod jakim to watkiem wpisujesz sie tak obszernie napadajac na innych - na jaki on jest temat..

A jak ci juz wrozylam klosowski mysle ze twoje Ego wkrotce peknie, wiec uwazaj bo bedzie wielki huk i masa smrodu.

No, ale wymazales juz ten wpis dzielnie. Brawo chlopcze!
            • klosowski333 Re: Mam pomysl!! 15.09.10, 12:09
              Ja nie wymazuje wpisow. Przeczytalem post otwierajacy jeszcze raz i po prostu Twoich emocji nie podzielam. Mozna wspolczuc cierpiacych ludziom, ale Twoj otwierajacy post odrobine przekroczyl granice absurdu i chyba wspolczucia tam wiele tez nie ma.
        • clarissa3 cd 15.09.10, 16:43
          w tym miejscu odpowiedzialam sabinie ze stylem odnoszenia sie do moich wpisow dorownuje klosowskiemu i ze uwazam ze na podobnym sa poziomie.

No ale klosowski to usunal.
          • sabinac-0 Re: cd 15.09.10, 18:27
            Klaryso, ale ja mowie powaznie.
            Kazdy moze miec zly dzien i klac na damski, meski czy ogolnoludzki rod, ale jesli taka sytuacja przedluza sie, zaczyna cie zatruwac. Zrob cos z tym zanim przeistoczysz sie w druga Lede.
            • clarissa3 Re: cd 15.09.10, 18:40
              Wnioskuje z twojej wypowiedzi sabino ze nie przeszkadza ci to nic ze niewinne kobiety i dzieci sa tak masowo gwalcone przez mezczyzn i nie zamierzasz sobie lamac glowy jak by ta sytuacje poprawic bo wolisz gotowac zupe, tak?
              • metal_guru Re: cd 15.09.10, 20:46
                Najwięcej gwałtów na kobietach i na dzieciach, a także innych mężczyznach jest w krajach, gdzie nie ma prawa, najczęściej podczas wojen, sytuacji politycznie chaotycznych, tam gdzie panuje skrajna bieda. W obecnych czasach w Afryce, Indiach, krajach arabskich. Tam wszędzie, gdzie kobieta jest traktowana jak bydło, a mężczyznie wolno więcej.
                • klosowski333 Re: cd 15.09.10, 21:21
                  Kraje arabskie naleza do najsurowiej karajacych za pedofilie na swiecie. Dziecko jest tam swietoscia. Kazdy kto skrzywdzi dziecko nie tylko, ze zostanie zabity, czesto w okrutny sposob i nie zawsze zwiazany z wyrokiem sadowym, ale tez jego rodzina zostanie potepiona a jej majatek skonfiskowany (tak sie dzieje np w Omanie czy Jemenie).
                  Poza tym sa kraje arabskie i kraje arabskie. Co innego kraje Maghrebu, co innego np Arabia Saudyjska, a jeszcze co innego np Zjednoczone Emiraty Arabskie czy Kuwejt z poziomem zycia, o ktorym Polacy moga tylko pomarzyc.

• sabinac-0 Re: cd 15.09.10, 23:28
                    klosowski333 napisał:

> Kraje arabskie naleza do najsurowiej karajacych za pedofilie na swiecie. Dzieck
                    > o jest tam swietoscia.

Ale nie kazde dziecko, tylko syn i tylko wtedy, jesli ojciec go uznaje.
                    Zauwaz, ze nawet w naszej kulturze potepia sie jako pedofilskie glownie akty wobec CHLOPCOW, wobec dziewczynek tylko wtedy, gdy sa bardzo brutalne lub ofiara jest bardzo mala.

Dziewczynki sa w wielu kulturach tylko narzedziem meskich interesow lub przyjemnosci.
                • clarissa3 Re: cd 15.09.10, 23:06
                  www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita
                  oak.cats.ohiou.edu/~ad361896/anne/cease/rapestatisticspage.html...
                  • clarissa3 Re: cd 15.09.10, 23:08
                    sorry:
                    oak.cats.ohiou.edu/~ad361896/anne/cease/rapestatisticspage.html...
                  • klosowski333 Re: cd 15.09.10, 23:18
                    Ten ranking potwierdza to o czym mowilem w temacie krajow arabskich. Dziwi wysoka pozycja Australii i Nowej Zelandii. Zupelnie nie dziwi pierwsze miejsce RPA.
              • to.niemozliwe Re: cd 15.09.10, 21:36
                a Ty co robisz, zeby poprawic sytuacje gwalconych kobiet i dzieci?
              • sabinac-0 Re: cd 15.09.10, 23:21
                clarissa3 napisała:

> Wnioskuje z twojej wypowiedzi sabino ze nie przeszkadza ci to nic ze niewinne k
                > obiety i dzieci sa tak masowo gwalcone przez mezczyzn i nie zamierzasz sobie la
                > mac glowy jak by ta sytuacje poprawic bo wolisz gotowac zupe, tak?

Co ty robisz, by pomoc gwalconym kobietom i dzieciom, oprocz oskarzania wszystkich wokol o gwalcenie lub sprzyjanie temuz?
                • clarissa3 Re: cd 16.09.10, 12:38
                  przede wszystkim nie chowam glowy w piasek i nie udaje ze problem nie istnieje, mowie o nim publicznie i nie napadam na tych ktorzy o nim mowia!!!

Jak widac po zalaczonym obrazku to juz bardzo wiele!
                  • sabinac-0 Re: cd 16.09.10, 14:14
                    clarissa3 napisała:

> przede wszystkim nie chowam glowy w piasek i nie udaje ze problem nie istnieje,
                    > mowie o nim publicznie i nie napadam na tych ktorzy o nim mowia!!!
                    >
                    Publicznie to znaczy gdzie?
                    Anonimowe wpisy na forum internetowym NIE SA publiczna wypowiedzia.

Ja na ciebie nie napadam ani nie lekcewaze cierpienia ofiar gwaltow.
                    Mam jednak wrazenie, ze los ofiar gwaltu tak naprawde interesuje cie mniej niz zeszloroczny snieg, a demonstracja troski o nie i krucjata przeciw "gwalcicielom" a wlasciwie przeciw mezczyznom jako takim, jest wysublimowana forma wyrazenia twej wlasnej furii z powodu jakichs prywatnych zawirowan.

Widze pewna analogie z Leda, ktora rowniez prowadzi krucjate przeciw "wyrodnym corkom", "histeryzujacym idiotkom" i innym "typowym kobietom", by odgrywaniem "slusznego gniewu" i "terapii szokowej zagubionych" stworzyc sobie mozliwosc "usprawiedliwionego" napadania na innych i dzieki temu rozladowania zlosci z powodu swoich osobistych ansow.

Tam, gdzie pojawia sie nieuzasadniona agresja, przewaznie jest jakies drugie dno, ale forum nie jest odpowiednim miejscem do szukania owego dna.
                    Dlatego sugeruje ci, bys odwiedzila psychologa - w realu.
                    • clarissa3 Re: cd 16.09.10, 15:03
                      a ja ci mowie ze zle widzisz.
                      • sabinac-0 Re: cd 16.09.10, 21:43
                        Wypowiedzialam swoje zdanie. Zrobisz jak uwazasz.
                      • yagnik Re: cd 17.09.10, 09:35
                        Sabina dobrze widzi i nie tylko ona zresztą. Guzik Cię obchodzą gwałcone kobiety i dzieci, założyłaś wątek z zamiarem aby jego wydźwięk był żartobliwy a przy okazji nieco godził w facetów sprowadzając ich do bezmyślnego zwierzęcia któremu wystarczy spuścić się do rury od odkurzacza.
                        I teraz się będziesz upierać że jednak nie, że ależ skąd?
                        • clarissa3 Re: cd 17.09.10, 09:59
                          no i co z tego?
                          • to.niemozliwe Re: cd 17.09.10, 10:08
                            To, że jesteś w tzw. "mylnym błędzie". A inni Cię chcą z tego wyprowadzić :D
                            • clarissa3 Re: cd 17.09.10, 17:45
                              ;)
                              a wracajac do tematu: to co z tymi potencjalnymi gwalcicielami bedziemy robic?

... bo zglosze moje pisuary do urzedu patentowego, i dopiero konsternacja bedzie!

Pozdrawiam!
                              • realista_nr1 Re: cd 17.09.10, 20:11
                                Muziek, du kannst nicht Pols verstehen. Alle menschen sagen hou ab!
                                • realista_nr1 Re: cd 17.09.10, 20:12
                                  Abhauen!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka