Dodaj do ulubionych

chłopak z klasy

15.09.10, 20:00
Podoba mi się kolega z klasy. Mamy dobry kontakt, bo chodziłam kiedyś z jego kumplem. przez pół roku wychodziliśmy zawsze wszyscy razem na dwór. Myśle że mnie lubi i szanuje, ale co zrobić zeby zauważył we mnie nie tylko koleżanke ale też kobietę ? Co dziennie z nim gadam w szkole i w ogole. żartujemy sobie, śmiejemy sie. ale wiem ze on nie ma pojęcia ze mi się podoba. Błagam nie radźcie mi że mam mu to powiedzieć bo tego nie zrobie. On nie miał nigdy dziewczyny, chociaż dziwię się bo jest cudny. Nie chce go w jakiś sposób wystraszyć... powiedzcie mi co mogę zrobić? jak go w jakiś sposób uwieźć ? oczarować ? co zrobić zebym ja mu sie spodobała. no nie wiem.. przez jakies gesty, słowa. proszę o pomoc, bo sama sobie nie poradzę i cały czas stoję w miejscu...

z pozdrowieniami, kasandra
Obserwuj wątek
    • poduszka123 Re: chłopak z klasy 16.09.10, 21:21
      Zacznij zachowywac sie jako kobieta. I nie mam tu na mysli ubierania sie wyzywajaco.

Masz stworzyc taka atmosfere kiedy jest obok ciebie ze potem bedzie go do ciebie ciagnelo.

Na poczatek przeczytaj sobie takie klasyki jak ‘Kobiety sa z Wenus a mezczyzni z Marsa’ oraz ‘Mars i Wenus na randce’ ktore nie o wygladzie tylko wlasnie zachowaniach traktuja.

• seth.destructor Re: chłopak z klasy 16.09.10, 22:19
      Jeśli nie chcesz mu tego powiedzieć, bo się boisz, to nie zasługujesz na ten związek, boś dzieciak, zadurzona we własnych wymysłach, co to strasznego się wówczas może stać.
      • kasandra17 Re: chłopak z klasy 16.09.10, 23:06
        ależ to nie chodzi o dziecinność. tylko o to że chce żeby on myślał ze to on się we mnie zakochał a nie ja w nim. nie chce wychodzić z jakąś inicjatywą. może mnie nie zrozumiesz, a szkoda. nie przywykłam do tego ze pierwsza wyznaje chłopakowi takie rzeczy, to nie dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka