Dodaj do ulubionych

Terapia grupowa

18.10.10, 22:20
Rozpoczęłam terapię grupową, dziwnie się czułam z początku, ale w sumie fajne doświadczenie.

Tylko, czy to nie chwilowa euforia, pewnie potem będzie ciężko, jak to zwykle, gdy chodzi o pracę nad sobą?
Obserwuj wątek
    • mona.blue Re: Terapia grupowa 18.10.10, 22:28
      Tyle się dzisiaj wydarzyło, nie tylko ta terapia, ale również dwie fascynujące książki kupiłam i przejrzałam (na razie jedną), wpadłam na dwie genialne mysli, odnośnie tego, co mi komplikuje życie, no i w zeszłym tygodniu ponownie partiami przeczytałam "Układ" Kazana - kolejną ksiązkę, która sprawiła, że odmieniłam swoje życie.

I jeszcze jedna rzecz, w którą mi na razie trudno uwierzyć :)
      • paco_lopez Re: Terapia grupowa 18.10.10, 23:23
        mona ja cię zaczynam podziwiać. jesteś zarówno templariuszką jak i masonką. moje najszczersze gratulacje. umów się ze mną do parku na spacer pokaż zdjęcie wybranka a ja ci powróżę.
        • mona.blue Re: Terapia grupowa 18.10.10, 23:48
          paco_lopez napisał:

> mona ja cię zaczynam podziwiać. jesteś zarówno templariuszką jak i masonką. moj
          > e najszczersze gratulacje. umów się ze mną do parku na spacer pokaż zdjęcie wyb
          > ranka a ja ci powróżę.

:)))

to powróż, zdjęcia Ci chyba nie muszę pokazywać :)
          • paco_lopez Re: Terapia grupowa 22.10.10, 10:11
            musi być zdjecie i lewy but alternatywnie. jak buta nie przyniesiesz, to też jest jakiś trop. znaczy, ze w jednych chodzi, a wtedy to albo gołodupiec albo sknera, a to ze zdjęcia wukukam. także ustalmy date naszego tajemnego spotkania po zmroku. aura sprzyja. wcześnie sie ciemno robi. ja proponuje park sowińskiego pod pomnikiem półkownika.
            • mona.blue Re: Terapia grupowa 22.10.10, 10:47
              Paco, daj spokój :)

Chyba muszę troche wyluzować z forum, bo dzisiaj w nocy śniły mi się dwa nicki z pewnego forum - niejaki paco_lopez i jan_stereo ;)
              • paco_lopez Re: Terapia grupowa 22.10.10, 11:08
                a ja mam parcie na meeting z kimś z virtuala. imek nie dzwoni, stereo też , to ciebie nagabywuje. ze snami to wszystko w porządku. mnie sie już wszyscy snili oprócz ciebie..... nie zastanawia cię to?
                • mona.blue Re: Terapia grupowa 22.10.10, 11:21
                  paco_lopez napisał:

> a ja mam parcie na meeting z kimś z virtuala.

ja też :)

imek nie dzwoni, stereo też , to ciebie nagabywuje.

ze mna się trudno umówić, raczej taka bojaźliwa jestem :)

ze snami to wszystko w porządku. mnie sie już wszyscy snili
                  > oprócz ciebie..... nie zastanawia cię to?

naprawdę? :)

no nie wiem co o tym mysleć

mi sniła sie do tej pory tylko jedna osoba z pewnego forum
            • mona.blue Re: Terapia grupowa 22.10.10, 12:09
              paco_lopez napisał:

> musi być zdjecie i lewy but alternatywnie. jak buta nie przyniesiesz, to też je
              > st jakiś trop. znaczy, ze w jednych chodzi, a wtedy to albo gołodupiec albo skn
              > era, a to ze zdjęcia wukukam. także ustalmy date naszego tajemnego spotkania po
              > zmroku. aura sprzyja. wcześnie sie ciemno robi. ja proponuje park sowińskiego
              > pod pomnikiem półkownika.

może spotkamy sie kiedyś we trójkę, wtedy nie trzeba będzie wróżyc, a będzie mozna sie za to napić :)))
              • paco_lopez Re: Terapia grupowa 25.10.10, 21:30
                to napisz gdzie jak i kiedy.
    • aniolek227 Re: Terapia grupowa 21.10.10, 13:08
      a co to za terapia?
      • mon_sty Re: Terapia grupowa 21.10.10, 13:15
        tak jak pisałam terapia grupowa, dla osób z podobnymi problemami, które ja też mam
        • mona.blue Re: Terapia grupowa 21.10.10, 13:16
          to ode mnie odpowiedź
          • mona.blue Re: Terapia grupowa 21.10.10, 13:18
            nie wiem jaki to rodzaj terapii, na terapiach grupowych się nie znam

jedyne co wiem to, że niedyrektywna

sama jestem ciekawa jaki to rodzaj terapii, i co może ona dać, może ktoś, kto sie zna mógłby sie wypowiedzieć :)
            • zorz_ponimirski Re: Terapia grupowa 21.10.10, 15:58
              moze niedyrektywna to taka ktora do niczego nie prowadzi?;)
              z tego co sie znam na medycynie, to posiedzicie tam, gdacząc w jakiej wspanialej terapii uczestniczycie, aż zostanie jedna osoba, zgadnij kto? :)
    • athroposs Re: Terapia grupowa 21.10.10, 19:43
      mona.blue napisała:

> Tylko, czy to nie chwilowa euforia, pewnie potem będzie ciężko, jak to zwykle,
      > gdy chodzi o pracę nad sobą?

Tak, to chwilowa euforia i potem będzie ciężko, ale jeszcze potem będzie coraz lepiej i lepiej, powodzenia :)
      • mona.blue Re: dzieki :) 22.10.10, 10:40
    • mona.blue Re: Terapia grupowa 25.10.10, 20:26
      Dzisiaj była druga sesja, i jakoś tak dziwnie było. nikt nie chciał się odzywać, dużo milczenia, trochę oderwanych wypowiedzi. Nie wiem czy to ma sens, chociaż trochę mi ta sesja dała do myslenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka