Dodaj do ulubionych

Mind mapping (mapa myslowa)

04.12.10, 20:51
Mind mapping (mapa myslowa) , czy praktykuje ktos z Was do nauki, planowania, notatek....?
Obserwuj wątek
    • renkaforever Re: Mind mapping (mapa myslowa) 05.12.10, 05:28
      Cale zycie a jest to pare dziesiat lat to stosowalam do interpretacji pewnych ukladow i do rozwiazywania problemow. Poprzez klasyfikacje stopnia trudnosci do calej gamy mozliwych rozwiazan. Od kiedy zaczelam sie tym bawic, bylo to w podstawowce. I nigdy sie nad tym nie zastanawialam zbyt dlugo, te uklady same sie rozwiazywaly lub wskazywaly kierunek rozwiazan.
      Bardzo skuteczna metoda .
      • to.niemozliwe Re: Mind mapping (mapa myslowa) 05.12.10, 08:00
        A polecilabys jakis podrecznik, ksiazke, autora, ktory w przystepny sposob naucza?
        • renkaforever Re: Mind mapping (mapa myslowa) 06.12.10, 04:23
          Ja sama do tego doszlam. Tak mnie Bozia zaprogramowala. W zyciu nie jest latwo bo w realizacji celow przeszkadza wiele czynnikow i dlatego taki mind mapping jest pomocny. Na google wrzuc sobie to haslo i znajdziesz tysiac zrodel. Ja z ksiazkami skonczylam juz dawno , nie chce mi sie kartek przewracac. Tyle tego , a jak chcesz sie czegos dowiedziec to i tak musisz isc na google. Wiec idz tam i sie dowiedz wiecej i nie zawracaj sobie glowy przewracaniem kartek.
    • ich Re: Mind mapping (mapa myslowa) 06.12.10, 05:33
      Mapy myśli - Buzan Tony

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka