Dodaj do ulubionych

Znowu problem - prezent z ceną od faceta

05.12.10, 22:47
Mój facet co i rusz sprawia mi niespodzianki, najpierw nie mógł przyjechać do mnie, kiedy chciałam, bo w telewizji była formuła1, dzisiaj przyjechał chętnie i dał mi prezent na Mikołaja pięknie zapakowany a tam... płyta z... cenę. Znowu ręce mi opadły.
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 05.12.10, 23:00
      o psia krew!
    • lusolo1 Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 05.12.10, 23:15
      No, trzeba mu było koniecznie zrobić awanturę, nadąsać, nie odzywać cały wieczór i ranek, a co, niech prosi, jak mógł zrobić coś takiego lepiej już w ogóle prezentu by nie przynosił.

Szkoda mi Twojego faceta.
      • voxave Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 08.12.10, 06:36
        ciesz sie że robi prezenty--dużo jest takich którzy uważają że sa one niepotrzebne...
    • morderator ale o co chodzi??? n/t 07.12.10, 18:40
    • murec Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 07.12.10, 19:12
      jesteś staroświecka. teraz się daje prezenty z ceną a nawet z paragonem. żebyś wymieniła jak ci nie pasi. poza tym wiesz, że to nie z promocji albo wyprzedaży.
    • mona.blue Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 07.12.10, 23:28
      A Puchar Świata nie przeszkadza w spotkaniach?
    • neotehuana Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 08.12.10, 01:26
      Zrozum kobieto-faceci nie sa drobiazgowi i nie beda sie bawic w usuwanie ledwo widocznej nalepki. Raz, ze nie maja dlugich paznokci, dwa, ze tej nalepki nawet nie zauwaza.
      • horpyna4 Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 08.12.10, 10:28
        E tam, miałam kiedyś rozrywkowego kolegę... dawał prezenty z ceną, tylko dopisywał do niej jeszcze kilka zer.
        • quiete Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 08.12.10, 17:53
          Ta cena była dosyć duża, widoczna, na samym środku płyty. Może chciał pokazać, ile wydał:-) Nic się nie odezwałam nt. ceny, tylko powiedziałam, że cieszę się z płyty
          W niedzielę były skoki narciarskie, pozwoliłam mu je u mnie obejrzeć, to fanatyk sportu. A ja chyba jestem zbyt tolerancyjna.
          • nasniegu Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 08.12.10, 19:57
            problem to jest jak ktoś straci pracę, rękę albo nogę. a ty sie przypie.......sz po prostu. Facet ma świętą cierpliwość. POZWOLIŁAM mu obejrzeć skoki - łaskawość na maxa;-)
            lepiej go od razu rzuć - nie zadowoli cię nigdy. i chyba nikt nie zdoła rozpieszczona panienko.
          • raknor Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 09.12.10, 18:54
            zdecydowanie zbyt tolerancyjna, ja bym mu za tą cenę na płycie zabronił oglądanie tv do kwietnia 2012

to nic że wykonał gest, nie wykonał go poprawnie, duuuuuzo punktów karnych (może nawet do września 2012)
            • zorz_ponimirski Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 09.12.10, 21:08
              tak to jest jeśli ma się jednego adoratora :) gdyby pojawilo sie dziesieciu z cenami na plytach wybralabys najdrozszy album i po klopocie ;)
    • jan_stereo Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 09.12.10, 00:04
      quiete napisała:

> Mój facet co i rusz sprawia mi niespodzianki, najpierw nie mógł przyjechać do m
      > nie, kiedy chciałam, bo w telewizji była formuła1, dzisiaj przyjechał chętnie i
      > dał mi prezent na Mikołaja pięknie zapakowany a tam... płyta z... cenę. Znowu
      > ręce mi opadły.

To za 3 razem byc moze przyjedzie jeszcze chetniej, da prezent bezcenny ale zapomni powiedziec 'prosze' i to go pograzy na amen...no nie uklada Wam sie najzwyczajniej. W wiekszosci zwiazkow faceci siedza z bezmetkowymi prezentami u podnozka fotela swojej wybranki i mowia tym samym jezykiem, a kiedy ta pyta 'na co masz ochote moj kochany ?' on odpowiada: 'tylko na to co i Ty moja droga'.
      • to.niemozliwe Re: Znowu problem - prezent z cenÄ? od faceta 09.12.10, 04:28
        Ja ide dalej, odgaduje mysli mojej Pani, a takze antycypuje jej przyszle marzenia. Glownie tym sie zajmuje, a TV w ogole nie ogladam, bo Ona nie lubi jak trace czas...:D
    • kimonabike Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 09.12.10, 11:30
      :D Zaplułam się kawą ze śmiechu :D
      Piszesz o chłopinie jak o zwierzęciu hodowlanym niepodatnym na tresurę.
      Weź się może podopatruj w nim człowieka i partnera. Jak nie znajdziesz to c'est la vie i do przodu ;)
    • crazy_witch Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 09.12.10, 21:12
      quiete napisała:

> Mój facet co i rusz sprawia mi niespodzianki, najpierw nie mógł przyjechać do m
      > nie, kiedy chciałam, bo w telewizji była formuła1, dzisiaj przyjechał chętnie i
      > dał mi prezent na Mikołaja pięknie zapakowany a tam... płyta z... cenę. Znowu
      > ręce mi opadły.
    • wypasiona_foczka Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 10.12.10, 21:39
      Mam nadzieję, że to jakiś żart???
      Jeśli nie to nie wiem skąd się takie pindy biorą.... Kopnęłabym Cię zamaszyście w dupsko gdybym była Twoim "chłopakiem" (czyt. psem).
      • mona.blue Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 10.12.10, 21:41
        Zapytaj przy okazji swojego lubego o co chodzi facetom z tą pasją do sportu, bo ja nie rozumiem :)
    • paco_lopez Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 10.12.10, 23:26
      no teraz , to wynika, ze siebie warci jesteście. rozumiem cena na prezencie nie ten teges, ale jezeli to płyta no to i tak wiesz że to bedzie cena od 30 do 80 pln. a w tych sprawach sprawił się ?
      • quiete Re: Znowu problem - prezent z ceną od faceta 12.12.10, 16:24
        to jest żartobliwy wątek, a tu niektórzy poważnie się wkurzają na moje wpisy. Cena była 35 zł, to ani nie dużo ani nie mało. Mówię Wam, jak byście mnie znali, to jestem okazem tolerancji i cierpliwości, ale nie raz mam takie myśli, że coś jest nie tak. Każda kobieta chciałaby być ważniejsza dla mężczyzny od formuły1, Małysza czy Justyny Kowalczyk, a ja nie jestem, pogodziłam się z tym:-), jak również z prezentami z ceną. Ciekawe co będzie po Kowalczyk? Ciekawe co dostanę na Gwiazdkę:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka