mona.blue 18.01.11, 16:00 Forum Psychologia, odkąd pamięcią sięga ma po raz pierwszy opiekuna. Gratulacje To.niemożliwe i prosimy o tolerancję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lifeisaparadox Re: Niesamowite 18.01.11, 17:32 To musi być ciężkie moderować takie forum. Wytrwałości życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_ada Re: Niesamowite 18.01.11, 19:54 lifeisaparadox napisał: > To musi być ciężkie moderować takie forum. Wytrwałości życzę. Guru, nie przesadzaj, ze ciezko. Pisza tu osoby zainteresowane psychologia, niektorzy sie znaja wzajemnie, inni nie. Nie ma jednak problemu zlosliwych trolli (ktore byc moze z czasem znow sie pojawia), ludzie nie naduzywaja niecenzuralnych slow. To jest bardzo spokojne forum, czasem niektorzy sie pokloca, ale pozniej nie wchodza sobie wzajemnie w droge. Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Re: Niesamowite 19.01.11, 00:37 Troll czy pacjent. Kilka osób ma dość skrajne sposoby wypowiadania się i artykułowania swoich opinii, no ale... to forum to taki w sumie wirtualny psychiatryk co nie? ;) moderować takich czy nie moderować, oto jest pytanie. Chyba też nie bez przyczyny nigdy nie było tutaj moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Niesamowite 19.01.11, 09:29 Dziekuję za miłe słowo! :) Moderuję już od około roku. Znacie mnie dobrze, ten fakt nie wpływa znacząco ani na moje poglądy, ani na to jaki jestem. Jestem taki sam, co poprzednio i nie zamierzam być inny. :) Forum to my wszyscy, uczestnicy dyskusji, zainteresowani szeroko rozumianą Psychologią. W tym sensie postrzegam forum jako miejsce na ciekawe dyskusje, miejsce, gdzie można poznać cudzy, odmienny punkt widzenia - jakże wartościowy, bo właśnie inny. Jeśli chodzi o istotę moderowania, to zasady opisane w regulaminie są dla mnie sensowne i dobrze skrojone na miarę i charakter prowadzonych tu dyskusji. Mam nadzieję, że uda nam się wspólnie rozwinąć forum w fantastyczne miejsce interesujących i inspirujących rozmów prowadzonych w duchu wzajemnego szacunku i uczciwości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
by_dafne Ach tak od roku? 19.01.11, 11:34 Ciekawe gdzie byles gdy avgust byl atakowany na tym forum. W sumie fajny facet, z ciekawym katem widzenia spraw. Zniknal tak jak znikaja inni odmiency, ktorych przywolujesz do szarzyzny i przecietnoty.....ja cie tam specjalnie ani lubie ani cenie. Dla mnie mogloby ciebie tu nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Ach tak od roku? 19.01.11, 13:05 Każdy ma prawo do własnej oceny i formułowania opini, jak ktoś nie chce pisać, to odchodzi. Jestem autonomiczny w decyzjach moderacyjnych i tak pozostanie, tak, że jeśli ktoś chciałby wywierać wpływ, to będzie to nieskuteczne. Jeżeli czujesz się na siłach i masz chęci współmoderowania forum, to link do zgłoszeń jest wciąż czynny. Nie ja jestem jego adresatem, więc możesz spokojnie aplikować - treść zapytania nie bedzie mi znana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
by_dafne Autonomiczny, ale czy suwerenny? 19.01.11, 14:39 Pamietam dosc dlugi period kiedy na forum pisywal facet pod ksywka "klosowski333". Jakos duzo czasu zabralo aby jego posty dosc obrazliwe i wyszczekane byly usuwane z forum. A on sam smigal i surfowal tu z pelna swoboda. Pewnie za twoim wlasnym przyzwoleniem. Jakos tak latwo przekupic cie tanim komplemetem, jakiejs tam ksywki. Odpowiedz Link Zgłoś
hannaeva Re: Autonomiczny, ale czy suwerenny? 21.01.11, 19:59 by_dafne napisała: > Pamietam dosc dlugi period kiedy na forum pisywal facet pod ksywka "klosowski33 > 3". Jakos duzo czasu zabralo aby jego posty dosc obrazliwe i wyszczekane byly u > suwane z forum. A on sam smigal i surfowal tu z pelna swoboda. Pewnie za twoim > wlasnym przyzwoleniem. I kto to pisze :] Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Ach tak od roku? 21.01.11, 20:21 od roku moderujesz forum i sie nie przedstawiles? swieci panscy. Odpowiedz Link Zgłoś
realista_nr1 Re: Niesamowite 19.01.11, 13:07 Od roku powiadasz? Wrozy to nienajlepiej. Od roku moderowales to forum patrzac jak caly czas szukali kogos na twoje miejsce. Moim zdaniem nie masz sie z czego cieszyc. Ja bym sie czul ujowo, gdybym mial swiadomosc, ze chca mnie wywalic, nie chcialoby mi sie pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Niesamowite 19.01.11, 13:09 Wiesz, dzieci głodne w domu...taki fach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dzanky Re: Niesamowite 19.01.11, 23:15 Gratuluje To.niemozliwe i mysle, ze pasujesz idealnie do tej funkcji:) Odpowiedz Link Zgłoś