Dodaj do ulubionych

Krowa o dwoch pyskach ...

IP: *.unl.edu 21.04.04, 20:18
mysz urodzona z dwoch matek, biala zebra, zaba z trzema glowami ...
........ oto poczatek konca. zboczency dorywaja sie do usprawniania swiata.
znowu zremy z drzewa nie dla nas przeznaczonego ? jestem przekonany, ze male
hitlerki gdzies juz kielkuja ....

www.local6.com/news/3027077/detail.html
news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=624&u=/ap/20040421/ap_on_sc/fatherless_mice&printer=1
Obserwuj wątek
    • Gość: Oleńka Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:28
      Nie wiem, czy zauważyłeś, ale przyroda sama produkuje takie rzeczy jak żaba o 3
      głowach czy biała zebra. Od czasu do czasu. I co?
      • Gość: Imagine Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) IP: *.unl.edu 21.04.04, 20:30
        i nico ... najgorzej jak czlowiek stara sie imitowac przyrode lub polepszac.
        oczywiscie Olenko nic w tym poscie do ciebie nie przemawia ... niech cie bozia
        kocha taka jak jestes.
        Imagine.
        • Gość: Oleńka Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 20:40
          Jędrusiu, różnią nas zasadniczo dwie rzeczy:

1/ Ty uważasz, że stan świata jest zły, ja, że całkiem niezły
          2/Ty uważasz, że idzie na gorsze, ja, że wręcz przeciwnie

A poza tym, wszystko nas łączy ;)

I tak człowiek polepsza przyrodę. Już samo przejście od zbieractwa do
          rolnictwa, zauważ, jest ingerencją w przyrodę. A że róże są i czarne teraz? To
          jest takie zagrożenie?

Popatrz na to od strony szans: dzięki genetyce uda się w przyszłości eliminować
          wiele chorób. To źle? Ma nam być gorzej, bo to jest naturalne?

• Gość: Imagine Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) IP: *.unl.edu 21.04.04, 21:52
            rany boskie Olenka. Ma nam byc lepiej w sposob naturalny. Ta genetyka to bzdura.
            Choroba jest sygnalem od naszego ciala, ze cos nie tak w naszym umysle.
            Chwytasz to Olenka ? Balsamowanie sie genetyczna ingerencja zrobi z nas
            chodzace protezy !!!!!!!!!!! Nie tedy droga !!!!!!!!!!
            Tak, uwazam, ze stan swiata jest zly. Dzieki ludziom wlasnie. I idzie na gorsze.
            Dzieki tym samym ludziom. To, ze ty widzisz polepszanie sytuacji, to zwykle
            niewidzenie prawdziwych kolorow.
            Imagine.
            • procesor Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) 21.04.04, 22:10
              No ale poza tym sie z gf zgadzacie.. :) przeceiż poglądy na świat to niewazne
              drobiazgi..
              :P
              • Gość: Imagine Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) IP: *.unl.edu 21.04.04, 22:14
                milosc nie potrzebuje zadnych racjonalno-intelektualnych kompatybilnosci.
                dlatego z nia moge wytrzymac ...
                • procesor Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) 21.04.04, 22:19
                  Gość portalu: Imagine napisał(a):

> milosc nie potrzebuje zadnych racjonalno-intelektualnych kompatybilnosci.
                  > dlatego z nia moge wytrzymac ...

Miłośc bliźniego? :)

Nie wnikając w rodzaj miłości - to przypomina wasz związek(?) takie małżeństwo
                  w którym to niewazne że w niczym sie nie zgadzamy ale jaka ona ładna a w łózku
                  się nam układa..
                  :P
            • Gość: Oleńka Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 22:42
              Jedrek, ogólnie masz rację z tą chorobą - zaburzenia równowagi.
              Ale przyznasz, ze jak mnie wirus czarnej ospy dopadnie, to choćbym nie wiem,
              jak była zrównoważona, bez współczesnej medycyny daleko nie zajadę. Albo jak mi
              rękę urwie :)) A tak, za kilka lat bedę sobie mogła rękę z komorki drugą
              wyhodować. I co?
              • j_ar Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) 22.04.04, 09:34
                bez przesady, z ta ospa to dasz rade, trzeba tylko usiasc cichutko w kaciku i
                wyrzucic z siebie zlosc, splunac ze dwa razy i beknac, dobrze tez sie podrapac
                od czasu do czasu celem pobudzenia myslenia....i najwazniejsze, wierzyc, ze
                choroby nie ma..to nie bedzie.... ja co prawda tego nie sprawdzalem, a ze
                swinka mi nie wyszlo, ale bardzo w to wierze ze tak dziala...aa.. obecnie
                probuje coby mi wlosy na plecch tak nie rosly i nogi nie smierdzialy-na razie
                jestem poczatkujacy i niestety niewiele to daje, ale zobaczymy, zbaczymy..
                power umyslu..oo..
                • Gość: az Re: Imć Jedruś, niech Cie bozia kocha :) IP: *.magtel.net.pl 22.04.04, 10:30
                  > bardzo w to wierze ze tak dziala

Trudno mi uwierzyć w Twoją wiarę.

> power umyslu..oo..

A tu nieodzownym czynnikiem jest umysł.
    • melanie Re: Krowa o dwoch pyskach ... 21.04.04, 20:35
      Imagine, hitlerkow moze kielkowac nawet wiecej, to od ludzi zalezy, czy znowu
      obdarza ich taka wladza. Nie zatrzyma sie nauki, natomiast kazde odkrycie
      naukowe moze sluzyc jak dla celi szlachetnych tak i dla zbrodniarzy.
    • komandos57 Krowa o dwoch pyskach i z jednym cycem 21.04.04, 21:52
      Czyc to nie pojawia sie na forumie ostatnimi czasy?
      • komandos57 Re: Krowa o dwoch pyskach i z jednym cycem 21.04.04, 21:55
        Imaginkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
        • Gość: Imagine Re: Krowa o dwoch pyskach i z jednym cycem IP: *.unl.edu 21.04.04, 21:57
          kommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkuuuuuuuuuuuuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka