Dodaj do ulubionych

jestem pusty w srodku

10.02.11, 00:35
i slucham bjork
czy to idzie w parze?
jakby mozna bylo czyjes mysli zgrac na dysk i przekazac
moze kiedys
Obserwuj wątek
    • renkaforever Re: jestem pusty w srodku 10.02.11, 03:18
      Jak mozesz byc pusty skoro zyjesz? Twoje komorki dziela sie , walcza, umieraja i tworza na nowo. W tobie wszystko zyje. Widzialam taki film niedawno , dokumentalny , prawdziwy i w kolorze. Nie przypuszczalam, ze zoladek wyglada jak tajemnicza jaskinia do ktorej wlewa sie w porcjach jedzenie jak kupki blota, dymi sie tam jak w pieczarze , bulgocze jak w garnku.. super byl ten film:) Nie wspomne juz jak to bylo z innymi organami, ale rowniez ekscytujaco. To byl prawdziwy film z uzyciem zywych ludzi i specjalnych kamer. Zatem nie wierze w twoja pustote :)
    • yag-nik Re: jestem pusty w srodku 10.02.11, 09:58
      > i slucham bjork
      > czy to idzie w parze?

Jasne, choć pewnie spotęguje pustke.

> jakby mozna bylo czyjes mysli zgrac na dysk i przekazac
      > moze kiedys

Spakować rarem i wysłać mailem? :-) Albo jeszcze lepiej, zrobić sobie wizualizację myśli w 3d i dopiero wtedy wysłać? ;-))
    • by_dafne Nie, raczej nie pózdy, a hipohihahindryczny...:-) 10.02.11, 13:32
      I jeszcze co w sobie znajdziesz? Kup sobie papier akwarelowy firmy Canson, Montval 300g, i zacznij malować te pustkę...A zaraz ci przejdzie...i nawet lepiej sie poczujesz.

Montval, bo na nim kazdy ma talent...
      • sdfsfdsf Re: Nie, raczej nie pózdy, a hipohihahindryczny.. 10.02.11, 17:41
        "Montval, bo na nim kazdy ma talent... "
        no az tak tej pustki nie czuje he he
    • paco_lopez Re: jestem pusty w srodku 10.02.11, 20:58
      ha a ja mam własnie na słuchawkach dicho. tez jestem pusty i zaraz zjem kanapki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka