agent-mulder
20.03.11, 23:06
Chciałbym poruszyć temat tajnej broni HAARP, co po polsku znaczy - Aktywna Aureola wysokiej częstotliwości fal - program doświadczalny.
To działa na zasadzie fali radiowej o bardzo niskiej częstotliwości. Jest to zaawansowana broń psychotroniczna służąca do kontroli umysłów. Polega na manipulowaniu ludzkim umysłem i jego zachowaniami przy pomocy dźwiękowych lub wizualnych sygnałów. Poniżej w kilku punktach krótki przewodnik/poradnik mojego autorstwa:
Ale od początku :)
W trakcie studiów postanowiłem dodatkowo pogłębić wiedzę z zakresu psychologii. Nauczyłem sie autohipnozy. To proawdopodobnie w dużej mierze przyczyniło się do tego, że udało mi się wygrać z Haarpem i dali mi spokój. Sprawa wyglada tak:
- przypisuje się wiele działalnosci Haarpa, w rzeczywistości to są przede wszystkim indukcje hipnotyczne. Są one wydawane w nocy, kiedy ofiara śpi. Indukcje mogą trwać kilka lat. Mimo, że Haarp przestanie się kontaktować z ofiarą, będzie ona wykonywała jego polecienia, miała przywidzenia czy też urojenia, których źródło tkwi w indukcjach hipnotycznych.
- ponadto operatorzy Haarpa często nie tylko wydają ofiarom indukcje hipnotyczne w czasie ich snu, ale poprostu z nimi rozmawiają w ciagu dnia. Potrafią zdalnie sterować człowiekiem, który po podaniu środków odurzających wykonuje wszystkie polecenia operatora.
- Haarp, aby połączyć się z ofiarą musi ją najpierw napromieniować. Wystarczy, że cos wypijesz, lub poprostu zbliżysz sie do kogoś, kto wstrzyknie tobie to coś. To coś to prawdopodobnie odpowiednio napromieniowane komórki, które po dostaniu się do organizmu ofiary wbudowują się w niego. Są one napromieniowane odpowiednią częstotliwoscią fal, które Haarp jest w stanie odczytywać i którymi może manipulować. Nazywają to "dredd"
- w celu powrotu do "normalności" tzn wyrwaniu spod włądzy Haarpa konieczne jest zminimalizowanie działania "dredda", można to zrobić przechodząc na dietę ściśle wegetariańska. Żadnego mięska a także produktów odzwierzęczych typu sery itd. trzeba także wykluczyć z diety kawę i nie palić papierosów. Organizm człowieka sam potrafi sie bronić przed intruzami, trzeba tylko zapewnić mu do tego odpowiednie warunki (dieta). Trzeba także suplementować witaminy, najważniejsze te z grupy witamin B. Można także pić srebro koloidalne.
- następnie konieczne jest skorzystanie z pomocy psychologa, który w stanie hipnozy usunie wszystkie indukcje hipnotyczne Haarpa (ja sam się nauczyłem autohipnozy - nie jest to trudne, jest wiele podręczników, można skorzystać z porad w sieci)
- jeśli Haarp kontaktuje się z tobą, włącz muzykę, radio cokolwiek i słuchaj tego. W żadym wypadku nie wolno rozmawiać z Haarpem. Jeśli nie możesz wieczorem zasnąć, bo słyszysz głosy - mów coś w myślach bez przerwy - mogą to być słowa modlitwy, słowa z piosenki albo cokolwiek innego. Ta technologia nie jest doskonała - jeśli ty mówisz, oni muszą słuchać i nie mogą mówić
- cały układ jest bardzo skomplikowany - ofiara jest odbiornikiem/nadajnikiem -> sygnał przechodzi przez anteny -> następnie jest inny człowiek -> dalej dopiero operator, ten człowiek po środku, to ciało - fizyczne ciało człowieka, który jest najczęsciej w stanie śpiączki, od tego człowieka są odczytywane fale. Dość skąplikowane. Dlatego jest to tak kosztowne, bo ludzie będący "odbiornikami" dla operatora Haarpa po jakimś czasie umierają, udaje im się wprawdzie utrzymywać ich przy życiu przez jakiś czas, ale niezbyt długi.
- niestety, trzeba bardzo uważać, bo Haarp ma w zwyczaju dobijanie swoich niedoszłych ofiar. Trzeba uważać na wypadki samochodowe, które mogą się zdarzyć i w których nie ze swojej winy możesz uczestnicznyć. Trzeba uważać także na osoby, które się spotyka i z którymi się rozmawia.
- lepiej nie chodzić do lekarza i leczyc sie samemu - od jakieś czasu powstała organizacja, która pomaga ofiarom Haarpa. Będą to robić tak, żeby sie nie ujawnić, niemniej jednak lepiej czekać, aż coś zrobią niż dać się wykończyć lekarzom - organizm człowieka po "zdreddowaniu" jest bardzo zniszczony.
- dochodzi do uszkodzenia struktury DNA u ofiary Haarpa. Zdarza się, że prowadzi to do trwałych zmian osobowościowych/charakterologicznych.
- Haarp cały czas musi kontrolować swoje ofiary, żeby utrzymywać je przy życiu. Technologia była testowana na zwierzętach w latach 90. Nie wiadomo co sie stanie z ofiarami Haarpa za kilkadziesiąt lat. Prawodopodobnie podawane jest ofiarom coś co powstrzymuje obumieranie komórek, niestety to prowadziłoby do tego, że taki człowiek byłby nie śmiertelny, dlatego muszą co jakiś czas podawać coś co "postarza" ofiarę
- ja w tej chwili jestem w bardzo złym stanie, mam silne bóle nóg i bardzo ciężko jest mi chodzić, mam także silne bóle głowy, nie dostałem żadnej pomocy ani odszkodowania. Utrzymuję się z tego co zarobię (pracuję w biurze). Jest to bardzo trudne, bo jednak mój organizm uległ poważnemu uszkodzeniu.
Jeśli ktoś jest zainteresowany kontaktem ze mną, to podaję maila: mulder@front.ru