Dodaj do ulubionych

Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mowia?

05.05.04, 23:56
Do chusteczki...pantoflowej.
Obserwuj wątek
    • melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:01
      ten o tacie:))))))))))))
      • komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:02
        melanie napisała:

> ten o tacie:))))))))))))
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        a ktory to?
        • melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:05
          Co to ma karte stalego pobytu i chce kandydowac na radnego. w zwiazku z czym
          rodzina zdiagnozowala u niego schizofrenie.
          • komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:08
            melanie napisała:

> Co to ma karte stalego pobytu i chce kandydowac na radnego. w zwiazku z czym
            > rodzina zdiagnozowala u niego schizofrenie.
            xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
            JUz czytalem.Umierammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
          • Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:19
            melanie napisała:

> Co to ma karte stalego pobytu i chce kandydowac na radnego. w zwiazku z czym
            > rodzina zdiagnozowala u niego schizofrenie.

:DDDDDDDDDD!!!
            • komandos57 Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mowia 06.05.04, 00:30
              A co jest i tam cus?
              • Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:33
                Nie, tylko mnie rozbawiło Melanii podsumowanie rozterek tamtej wątkownicy :)))))
                • melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:38
                  No bo wyciagam sedno, jak to umysl scisly:))))))) brakuje mi takiego wiesz,
                  humanistycznego zaciecia, aby rozwinac mysl, tez ubolewam :)))))))))))
                  • Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:43
                    Ale nad czym ubolewać? Podoba mi sie lapidarność i taki błyskotliwy typ
                    humoru! :)
                    • melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:48
                      i tak ci nie dorownam:))))))))))))
                      • lee.miller Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:57
                        a toś walnęła ;)))
                        • komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 01:00
                          lee.miller napisała:

> a toś walnęła ;)))
                          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                          Jakiz to styl Pani Miller?
                      • komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:58
                        melanie napisała:

> i tak ci nie dorownam:))))))))))))
                        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                        Ale najlepsze z najlepszych to zwrot KREATURKI PODPIERAJACE SCIANY.Marusia
                        napisala.Pol dnia smialem sie do siebie.
                • komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:43
                  Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> Nie, tylko mnie rozbawiło Melanii podsumowanie rozterek tamtej
                  wątkownicy :))))
                  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                  Przywlaszczylas se moj zwrot. WATKOWNICA to moje. A watek naprawde
                  fascynujacy.Tylko kwietek moze dorownac swoimi wywodami.
                  • Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:44
                    Cytuję klasyka, nie? :)))))
                    • komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:45
                      Gość portalu: Oleńka napisał(a):

> Cytuję klasyka, nie? :)))))
                      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                      Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    • komandos57 A co bedzie jak ja znikne?Martwie sie 06.05.04, 00:45

• jmx jak to - co? 06.05.04, 01:03

Forum upadnie. Nie znickaj :-))
        • komandos57 Re: jak to - co? 06.05.04, 01:07
          jmx napisała:

>
          > Forum upadnie. Nie znickaj :-))
          xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
          Jakzem tu wstapil na te niebiosa to mial upasc.Tak prorokowano.Ciekaw zem jat
          to wygladalo to kolko wzajemnej adoracjii? JMX,hello
          • jmx Re: jak to - co? 06.05.04, 01:17

Hello, dobrodziejowi forumowemu ;-)
            • komandos57 Re: jak to - co? 06.05.04, 22:27
              jmx napisała:

>
              > Hello, dobrodziejowi forumowemu ;-)
              xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
              hello,hello
    • alfika DLACZEGO 07.05.04, 13:19
      wycięto Cossę i mnie???

bardzo śmieszne

uprzejmie proszę o podpowiedź, jakiego słowa nie wolno używać przy witaniu się,
      żeby nie trzeba było na przyszłość pisać czegoś antypsychologicznego ;PPP
      • kokesz1 Re: DLACZEGO 07.05.04, 15:22
        alfika napisała:

> wycięto Cossę i mnie???
        >
        > bardzo śmieszne
        >
        > uprzejmie proszę o podpowiedź, jakiego słowa nie wolno używać przy witaniu
        się, żeby nie trzeba było na przyszłość pisać czegoś antypsychologicznego ;PPP

Adminstwo nie odpowie - strasznie zaciete w swoim milczeniu. Myslalem ze
        dostane gazetowy kubek z okazji dwustutysiecznego wpisu. Nic, stupor,
        Pinkerton...
      • cossa Re: DLACZEGO 07.05.04, 19:01
        gdzie nas wycieto??
        i czy cus nam wycieto?? :))

pozdrawiam
        nieswiadoma
        cossa

alfika napisała:

> wycięto Cossę i mnie???
        • alfika Re: :))))))) 10.05.04, 07:22
          Cossa, Ty sobie nie żartuj - czyżby mi się w oczętach mieniło?

Zapytałaś w tym miejscu, gdzie teraz jest DLACZEGO, czy się aby nie spóźniłaś,
          ja też się uwieczniłam - i tyle było
          i nie ma
          i co?
          wycięli się znaczy - za niewinność normalnie

;)))
    • Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:41
      ...i ten o mamusi, bo chyba nie byla za dobra...
      • Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:51
        :::powiedz biedaku, ktora tak bardzo cie skrzywdzila...Matka ? Czy tez
        ona.....? Jaka ona ? Ta od walonek na obcasach...???
        • Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:52
          ..ale tak naprawde nie mam nic przeciwko tobie, nawet ci wspolczuje..
          • Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:54
            ...i nie pchaj sie...dla ciebie starczy tez
            • Gość: mm Re: jest tu wiele watków gdzie o tobie nie mowią IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.05.04, 21:57
              thanks God. Poczytaj uważnie. Boli?
              • Gość: Lea Re: jest tu wiele watków gdzie o tobie nie mowią IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 22:10
                krancowych degeneratow nic nie boli..., ale to tylko tak ogolnie...
    • Gość: . Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.163.157.tisdip.tiscali.de 09.05.04, 22:16
    • anula36 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:27
      jak sie dopisujesz na koncu kazdego- nic dziwnego
      • komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:36
        anula36 napisała:

> jak sie dopisujesz na koncu kazdego- nic dziwnego
        xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
        raczej tylko podsumowywuje wypowiedzi zacnych uczonych pseudointelektualnych
        forumowcow
        • anula36 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:41
          no jak sie nei ma nic do powiedzenia...coz pozostaje
        • andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:46
          komandos57 napisał:

> raczej tylko podsumowywuje wypowiedzi zacnych uczonych pseudointelektualnych
          > forumowcow
          >

??????????????????????
          ty nie umiesz mowic jestes psychicznie chory.to widac golym okiem kiedy sie
          wchodzi na opanowane przez ciebie forum.oczywiscie ty nie widzisz bo jestes
          psychiczny. tobie sie zdaje ze cos podsumowujesz. to zludzenie.czas sie leczyc
          skrzywiony choroba chamie
          • komandos57 [...] 09.05.04, 22:53
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:00
              koncz swoje odliczanie i spadaj ordynarna kreaturo
              jesli umiesz liczyc do siedmiu
              • melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:03
                a jak umie do 10, to nie musi ? A dlaczego uwazasz, ze mozesz kogos wyganiac?
                Zaloz prywatne forum i sie tam rzadz.
                • andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:10
                  melanie napisała:

> a jak umie do 10, to nie musi ? A dlaczego uwazasz, ze mozesz kogos wyganiac?
                  > Zaloz prywatne forum i sie tam rzadz.

sluchaj bzdziagwo
                  chorego chama trzeba bronic bo jest czlowiekiem specjalnej troski?
                  potwierdzasz moje przypuszczenia

dlaczego uwazasz ze mozesz kogos pouczac
                  zaloz prywatne forum i tam se pouczaj

• melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:13
                    andygolota napisał:

> sluchaj bzdziagwo
                    > chorego chama trzeba bronic bo jest czlowiekiem specjalnej troski

Niech cie chroni opatrznosc. A najlepiej sluzba zdrowia. Wierze, ze ci pomoga
                    (wiara czyni cuda).
                    • andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:18
                      melanie napisała:

> Niech cie chroni opatrznosc. A najlepiej sluzba zdrowia. Wierze, ze ci
                      pomoga
                      > (wiara czyni cuda).

nie strasz.nie zamierzam sie bac
                      martw sie o siebie gdy komandos skonczy odliczanie.przyda ci sie wtedy ochrona
                      opatrznosci lub licz na sluzbe zdrowia
    • Gość: xyz Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 08:58
      Komandosie , czytałam twoje wypowiedzi na forum.
      We wszystkich Twyh wypowiedziach jest wiele CHAMSTWA.
      Jesteś nudziarzem, brak Ci zajęcia.
      Idz śpać. Nie wypowiadaj sie idiotycznie.
      Chyba Ci wiary w ludzi brak..... i w siebie.
      pa
    • komandos57 Melanio. 10.05.04, 18:54
      Nie zawracaj sobie glowy dyskusja obronna w jakimkolwiek stopniu.Zostaw to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka