komandos57 05.05.04, 23:56 Do chusteczki...pantoflowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:01 ten o tacie:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:02 melanie napisała: > ten o tacie:)))))))))))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a ktory to? Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:05 Co to ma karte stalego pobytu i chce kandydowac na radnego. w zwiazku z czym rodzina zdiagnozowala u niego schizofrenie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:08 melanie napisała: > Co to ma karte stalego pobytu i chce kandydowac na radnego. w zwiazku z czym > rodzina zdiagnozowala u niego schizofrenie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx JUz czytalem.Umierammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:19 melanie napisała: > Co to ma karte stalego pobytu i chce kandydowac na radnego. w zwiazku z czym > rodzina zdiagnozowala u niego schizofrenie. :DDDDDDDDDD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mowia 06.05.04, 00:30 A co jest i tam cus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:33 Nie, tylko mnie rozbawiło Melanii podsumowanie rozterek tamtej wątkownicy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:38 No bo wyciagam sedno, jak to umysl scisly:))))))) brakuje mi takiego wiesz, humanistycznego zaciecia, aby rozwinac mysl, tez ubolewam :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:43 Ale nad czym ubolewać? Podoba mi sie lapidarność i taki błyskotliwy typ humoru! :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:48 i tak ci nie dorownam:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lee.miller Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:57 a toś walnęła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 01:00 lee.miller napisała: > a toś walnęła ;))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jakiz to styl Pani Miller? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:58 melanie napisała: > i tak ci nie dorownam:)))))))))))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ale najlepsze z najlepszych to zwrot KREATURKI PODPIERAJACE SCIANY.Marusia napisala.Pol dnia smialem sie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:43 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > Nie, tylko mnie rozbawiło Melanii podsumowanie rozterek tamtej wątkownicy :)))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Przywlaszczylas se moj zwrot. WATKOWNICA to moje. A watek naprawde fascynujacy.Tylko kwietek moze dorownac swoimi wywodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 00:44 Cytuję klasyka, nie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 06.05.04, 00:45 Gość portalu: Oleńka napisał(a): > Cytuję klasyka, nie? :))))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: jak to - co? 06.05.04, 01:07 jmx napisała: > > Forum upadnie. Nie znickaj :-)) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jakzem tu wstapil na te niebiosa to mial upasc.Tak prorokowano.Ciekaw zem jat to wygladalo to kolko wzajemnej adoracjii? JMX,hello Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: jak to - co? 06.05.04, 22:27 jmx napisała: > > Hello, dobrodziejowi forumowemu ;-) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hello,hello Odpowiedz Link Zgłoś
alfika DLACZEGO 07.05.04, 13:19 wycięto Cossę i mnie??? bardzo śmieszne uprzejmie proszę o podpowiedź, jakiego słowa nie wolno używać przy witaniu się, żeby nie trzeba było na przyszłość pisać czegoś antypsychologicznego ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kokesz1 Re: DLACZEGO 07.05.04, 15:22 alfika napisała: > wycięto Cossę i mnie??? > > bardzo śmieszne > > uprzejmie proszę o podpowiedź, jakiego słowa nie wolno używać przy witaniu się, żeby nie trzeba było na przyszłość pisać czegoś antypsychologicznego ;PPP Adminstwo nie odpowie - strasznie zaciete w swoim milczeniu. Myslalem ze dostane gazetowy kubek z okazji dwustutysiecznego wpisu. Nic, stupor, Pinkerton... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: DLACZEGO 07.05.04, 19:01 gdzie nas wycieto?? i czy cus nam wycieto?? :)) pozdrawiam nieswiadoma cossa alfika napisała: > wycięto Cossę i mnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: :))))))) 10.05.04, 07:22 Cossa, Ty sobie nie żartuj - czyżby mi się w oczętach mieniło? Zapytałaś w tym miejscu, gdzie teraz jest DLACZEGO, czy się aby nie spóźniłaś, ja też się uwieczniłam - i tyle było i nie ma i co? wycięli się znaczy - za niewinność normalnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:41 ...i ten o mamusi, bo chyba nie byla za dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:51 :::powiedz biedaku, ktora tak bardzo cie skrzywdzila...Matka ? Czy tez ona.....? Jaka ona ? Ta od walonek na obcasach...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:52 ..ale tak naprawde nie mam nic przeciwko tobie, nawet ci wspolczuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 21:54 ...i nie pchaj sie...dla ciebie starczy tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jest tu wiele watków gdzie o tobie nie mowią IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 07.05.04, 21:57 thanks God. Poczytaj uważnie. Boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: jest tu wiele watków gdzie o tobie nie mowią IP: *.54.62.20.tisdip.tiscali.de 07.05.04, 22:10 krancowych degeneratow nic nie boli..., ale to tylko tak ogolnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.54.163.157.tisdip.tiscali.de 09.05.04, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:27 jak sie dopisujesz na koncu kazdego- nic dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:36 anula36 napisała: > jak sie dopisujesz na koncu kazdego- nic dziwnego xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx raczej tylko podsumowywuje wypowiedzi zacnych uczonych pseudointelektualnych forumowcow Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:41 no jak sie nei ma nic do powiedzenia...coz pozostaje Odpowiedz Link Zgłoś
andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 22:46 komandos57 napisał: > raczej tylko podsumowywuje wypowiedzi zacnych uczonych pseudointelektualnych > forumowcow > ?????????????????????? ty nie umiesz mowic jestes psychicznie chory.to widac golym okiem kiedy sie wchodzi na opanowane przez ciebie forum.oczywiscie ty nie widzisz bo jestes psychiczny. tobie sie zdaje ze cos podsumowujesz. to zludzenie.czas sie leczyc skrzywiony choroba chamie Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 09.05.04, 22:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:00 koncz swoje odliczanie i spadaj ordynarna kreaturo jesli umiesz liczyc do siedmiu Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:03 a jak umie do 10, to nie musi ? A dlaczego uwazasz, ze mozesz kogos wyganiac? Zaloz prywatne forum i sie tam rzadz. Odpowiedz Link Zgłoś
andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:10 melanie napisała: > a jak umie do 10, to nie musi ? A dlaczego uwazasz, ze mozesz kogos wyganiac? > Zaloz prywatne forum i sie tam rzadz. sluchaj bzdziagwo chorego chama trzeba bronic bo jest czlowiekiem specjalnej troski? potwierdzasz moje przypuszczenia dlaczego uwazasz ze mozesz kogos pouczac zaloz prywatne forum i tam se pouczaj Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:13 andygolota napisał: > sluchaj bzdziagwo > chorego chama trzeba bronic bo jest czlowiekiem specjalnej troski _________________________________ Niech cie chroni opatrznosc. A najlepiej sluzba zdrowia. Wierze, ze ci pomoga (wiara czyni cuda). Odpowiedz Link Zgłoś
andygolota Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow 09.05.04, 23:18 melanie napisała: > Niech cie chroni opatrznosc. A najlepiej sluzba zdrowia. Wierze, ze ci pomoga > (wiara czyni cuda). nie strasz.nie zamierzam sie bac martw sie o siebie gdy komandos skonczy odliczanie.przyda ci sie wtedy ochrona opatrznosci lub licz na sluzbe zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Czy jest tu jakis watek gdzie o mnie nie mow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 08:58 Komandosie , czytałam twoje wypowiedzi na forum. We wszystkich Twyh wypowiedziach jest wiele CHAMSTWA. Jesteś nudziarzem, brak Ci zajęcia. Idz śpać. Nie wypowiadaj sie idiotycznie. Chyba Ci wiary w ludzi brak..... i w siebie. pa Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Melanio. 10.05.04, 18:54 Nie zawracaj sobie glowy dyskusja obronna w jakimkolwiek stopniu.Zostaw to. Odpowiedz Link Zgłoś