Dodaj do ulubionych

Czy ja musze i czy powinienem?

17.04.11, 20:11
Rzucilem robote, bo nie moglem patrzec na chora psychicznie babe, ktorej zyciem jest show i na jej potomka. Po prostu nie mialem ochoty pytac czy jadla, czy potomek jadl, bo za przeproszeniem gowno mnie to obchodzi, mam o kim myslec i to mi wystarczy.
Nie mofglem patrzec przychodzac do roboty na te dwie wiecznie niezadowolone geby, ktore rzekomo choruja na anemie i pytac, czy zjedli, bo mnie to zwyczajnie nie obchodzi.
Poza tym, nie bede placil na jedzenie dla pary cpunow i alkoholikow, bo jedzenie tez kosztuje i to nie malo i nie se gadaja co chca, ze ja to chytry jestem.
Jak stac ich na wode i amfe, to znaczy ze na zarcie stac ich tym bardziej.
Obserwuj wątek
    • adriana_ada Re: Czy ja musze i czy powinienem? 17.04.11, 21:29
      Nie musisz, a czy powinienes sam musisz wiedziec.
      Ja tez jestem chytra i nie dam na wode i na amfetamine, nawet jak mialo by byc to kompensowane poprzez kupno jedzenia.
      • mona.blue Re: Czy ja musze i czy powinienem? 18.04.11, 00:08
        Od dłuższego czasu ciekawi mnie kim jest realista?
    • realista_nr1 Re: Czy ja musze i czy powinienem? 17.04.11, 22:38
      Zaplacilem za zarcie, niech mysla, ze strara cpuna zaplacila i niech im smakuje,
      to na koniec
      • renkaforever Re: dobry czlowiek 18.04.11, 05:53
        Dobry z ciebie czlowiek. Cpun tez czlowiek i w dodatku nie lubi jesc i moze sie zacpac, zrobiles dobra rzecz.
        • realista_nr1 Re: dobry czlowiek 20.04.11, 00:56
          Nie moze jesc?
          Powietrzem zyje, czy miloscia?
          • voxave Re: dobry czlowiek 20.04.11, 14:59
            Nie utrzymuj takich ludzi--idz swoja droga zadbaj o siebie --oni niech szukaja innych frajerow do dojenia :)
    • coelka Re: Czy ja musze i czy powinienem? 21.04.11, 00:25
      Z nałogu cięzko jest wyjsc a nałogi kosztuja jak nic . Takim ludzio, najlepiej pomoc racjonalnie , ale przedewszystkim oni musza chciec sobie pomoc czyli odwyk o innych rzeczach nie warto rozmwaić bo i poco, jedzenie warto zawsze kupic , przynajmniej pomogłes i wiesz ze nie poszło to na narkotyki.
      • realista_nr1 Re: Czy ja musze i czy powinienem? 21.04.11, 10:01
        coelka napisała:

> Z nałogu cięzko jest wyjsc a nałogi kosztuja jak nic . Takim ludzio, najlepiej
        > pomoc racjonalnie , ale przedewszystkim oni musza chciec sobie pomoc czyli odwy
        > k o innych rzeczach nie warto rozmwaić bo i poco, jedzenie warto zawsze kupic
        > , przynajmniej pomogłes i wiesz ze nie poszło to na narkotyki.

Dobry czlowiek, byc moze ze tak jest, jednak pomysl racjonalnie, jakby wszycy dak zaczeli darzyc jedzeniem, to dla tych ludzi tylko hulaj dusza. Wiekszosc spoleczenstwa sama placi za jedzenie, wiec???
        • coelka Do realisty 1 25.04.11, 04:53

moim zdaniem sie chwali mimo wszystko, co do hulaj dusza to jednak w nałgu niemozliwe. Niektórzy to jak wiadomo nawet miliony sa w stanie przegrać, przepić, przenarkotyzować i zawsze sie konczy tak, ze w nalogu traci sie kontakt z rzeczywistoscia . Wydaje za duzo i konćzy sie wynoszeniem z domu wszystkiego co sie ma. Ludzie z nałogami to ludzie czesto ze słbym charakterem ulegaja presji grupy , chca zaimponować, mysla, ze jak sie beda za dobrze bawić to moze ktos bedzie ich bardziej lubił , ale tak sie nie dzieje koniec końców wszyscy lub prawie wszyscy sie od nich odwracaja.No i zakładam ,ze fudowaes im trufli w sosie wykwintnym na winie, to tak na marginesie.Jak chcesz to załtw jakis odwyk, terapie itp, itd. a nie narzekaj czy czy cos musisz .
          • realista_nr1 Re: Do realisty 1 25.04.11, 14:39
            Im sie nalezy z urzedu
    • witch_l Dziwi mnie ze sie pytasz... 22.04.11, 11:22
      A dlaczego mialbys byc swiety Franciszek?
      Pracuj na wycieczke ok. miesiaca na pieknej wyspie, gdzie mozesz sobie biegac w kolko po bialym piasku, gdzie stoi latarnia, sa lodki...no i rosna piekne drzewa...Jak chcesz podam nazwe wyspy. Jest tam tez hotel. Piekny i w sumie niedrogi. Polecam wszystkim zmeczonym dzicza cywilizacji...Acha, miesiac kosztuke cos ok. 2000 Euro.
    • mona.blue Re: Czy ja musze i czy powinienem? 25.04.11, 17:09
      Na Święta by wypadało, to dobry uczynek ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka