Dodaj do ulubionych

Czekoladowy orgazm

IP: 5.5R3D* / *.saix.net 19.05.04, 11:10
Wczoraj w wiadomosciach oprocz masy ponurych informacji podano wiadomosc iz
zadwa lata w sklepach bedzie dostepna czekolada ktora bedzie wywolywala
orgazm zarowno u kobiety jak i mezczyzn. Co o tym myslicie oprocz tego ze
grozi nam wszystkim cholerna nadwaga??? Czy wplynie to pozytywnie czy
negatywnie na nasza seksualna przyszlosc.
Obserwuj wątek
    • j_ar Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 11:18
      o qrcze.. no mnie to troche martwi, bo po czekoladzie mnie mdli, tak wiec
      trudno bedzie sie zdecydowac, bo przyjenosc polaczona ze stresem?.. nie no, ja
      sie nerwicy nabawie ;(
    • bzeebze Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 11:30
      hm a co z tradycyjnymi metodami?
      pewnie znów społeczność forumowa podzieli się na postępowych miłośników
      słodkich nowinek i konserwatywnych zwolenników tradycyjnego bzykania
      jak zawsze będzie pewnie trzeci obóz taoistycznych igraszek ze wstrzymywanym
      wytryskiem
      kiedy to będzie na rynku? ja tam uwielbiam czekoladę :)
      pozdr.
      • Gość: roxi Re: Czekoladowy orgazm IP: 5.5R3D* / *.saix.net 19.05.04, 12:18
        Dokladnie za dwa lata, ciekawe czy bedzie mozna bedzie kupic z recepta czy bez.
        Ja na pewno sprobuje bez wzgledu na cene. Juz sobie wyobrazam siebie w korku po
        pracy z ta czekoladka,oj bedzie milutko.I nawet maz sie ucieszy jak mnie z
        taaaaaaaaaakim usmiechem w domu zobaczy.
    • Gość: Zaba Re: Czekoladowy orgazm IP: *.freedom2surf.net 19.05.04, 12:27
      Boze bede sie kulac;))
      • bzeebze Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 12:30
        hm z dwóch powodów,
        czekolada bardzo zapiera :)))
    • Gość: krish Re: Czekoladowy orgazm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 12:31
      No całe szczęście, że to o to chodzi. Tytuł postu mnie zmroził. Brrrr... :)
    • kwieto Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 12:33
      Phi, od tysiacleci kazdy we wlasnym zakresie moze sobie zapewnic orgazm wlasna
      reka.
      Teraz kaza za to placic?
      Phi :"P
      • qw5 Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 13:34
        kwieto napisał:

> Phi, od tysiacleci kazdy we wlasnym zakresie moze sobie zapewnic orgazm
        wlasna
        > reka.
        > Teraz kaza za to placic?
        > Phi :"P
        >
        Kwieto, każą płacić za czekoladę, chyba że Ty od tysiącleci robiłeś to jakoś
        (nie dochodzę jak:) z czekoladą i to na dodatek darmową. Wtedy masz powód do
        oburzania się.
        • kwieto Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 14:42
          Czekolada to "wartosc dodana" do orgazmu :"P
    • joanna_1 Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 12:46
      na pewno wpłynie to na choroby skórne, dermatologom status materialny poprawi
      się

mnie tam takie opracowywane stymulanty raczej smucą
      • Gość: roxi Re: Czekoladowy orgazm IP: 5.5R3D* / 198.54.202.* 19.05.04, 14:25
        Jeszcze tylko sok o smaku brzoskwiniowym po ktorym by sie zachodzilo w ciaze z
        zdokladnym zaplanowanie plci, koloru oczu, skory,charakterku i mamy seksmisje.
        • j_ar Re: Czekoladowy orgazm 19.05.04, 14:29
          a w jeszcze dalszej przyszlosci kule szczescia jak u woody allena;)
          • tati123 Martadele w cipy ale już! 19.05.04, 16:50
            Oto są rozmowy w godzinach pracy wrażliwych brzydul. Na koszt podatnika, a na
            pohybel młodym i starym, którzy zajrzą na takie uczone forum psychologia.
            Czy to będzie w dobrym tonie, gdy zamiast zapytać: a co sądzicie uczone, a
            bystre koleżanki o batonikach na sztywność piersi, posyłając przy tym 10 :):)
            zaproponuje wam martadele w pochwy? Zwyczajnie, wpycha się ją w cipsko i zatyka
            otwór. Wiecie jakie to uczucie? Och, drogie moje nie macie pojęcia. Kowalska
            chodzi z tym do pracy, a Nowakowa z krakowską parzoną. Nie śmierdzi tak z
            muszelki, och.... tylko trzeba uważać bo strasznie się pierdzi przy tym.....
            ale wiecie, drogie, dezodorant roxi jest dobry na gazy....
            Zawołajcie moderatorkę puste, wstrętne kobyły, do szorowania kibli na dworcach
            jedynie zdatne i do natchnienia dla Imagine’a bo....jeszcze chce wam zdanko....
            Taka szmatę jedną z drugą mieć w domu, takie wrażliwe, delikatne, "kobiece"
            gówno, to tylko za pysk, do ziemi i podłogę zmywać językiem..... wołajcie
            moderatorkę, motłochu niewieści, bo człowieka w was obrażają..... do Helsinek
            napiszcie , to muszą być porzuceni jacyś..., niezrozumiani młokosi.... wont ich
            z forum, wont ich od nas......, pozwólcie nam bździć... tfu!
            • Gość: roxi do pajaca tati IP: 5.5R3D* / 198.54.202.* 20.05.04, 16:16
              Mialam ci nie odpisywac ale sie zlituje na zatwardzenie najlepszy sok z
              kiszonej kapusty popity szklanka mleka. Nie dziekuj prosze !!!!
              • tati123 Re: do pajaca tati 20.05.04, 16:29
                Szkoda Roxi, że musicie wszystkie pisywać w wielkim stresie stąd wychodzi to
                nieco żałośnie. Całkiem tak, jak to nas kiedyś w przedszkolu uczyli przechodzić
                przez ulicę. Główka w lewo, główka w prawo, jeszcze raz w lewo, aha,
                kierowniczka nie widzi to sobie bzdnę na foruma z pracy... o seksie
                oczywiście, bo i o czym by tu..... hahahahahaha... też miałam nie pisać ale mi
                odpadło trochę obowiązków, więc szukam do kogo by się tu dopier..... znaczy
                dopisać....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka