bird_man 07.03.02, 13:34 czy macie czasami wrazenie, ze wasi bliscy was nie doceniaja ? Waszych zdolnosci, staran i poswiecen ? jak reagujecie? Wyrzutami ? best regards Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irma Re: czy macie czasami wrazenie.. IP: 3.40.128.* 07.03.02, 13:48 przestaje robic cos, o czym sadze, ze jest malo doceniane albo w ogole. np. przestaje gotowac. (proza zycia). mowie: zrob to sam, - a. po angielsku to sie tak ladnie nazywa "delegating". Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: czy macie czasami wrazenie.. 07.03.02, 14:00 ja reaguję podobnie, przestaję to coś robić oddaję szansę zabłyśniecia drugiej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: czy macie czasami wrazenie.. 07.03.02, 13:58 Jezeli chcialabym robic cokolwiek oczekujac od innych uznania, to pewno nigdy malym palcem / w bucie ! / bym nie ruszyle!!!:))) W rodzinie najlepiej zarzadzic podzial obowiazkow, wtedy kazdy robi to co do niego nalezy i wtedy wszyscy nawzajem sie doceniaja. A tyrac za innych czlonkow rodziny nigdy nie zamierzalam wiec i frustracje z tytulu niedoceniania mnie sa obce! alka_xx Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: czy macie czasami wrazenie.. 07.03.02, 20:38 Jestem w ogole bardzo niedocenionym geniuszem. Wogole nie rozumiem jak mozna sie bylo do tej pory na mnie nie poznac i nie obwolac mnie wladca swiata. No i ani blizsi ani dalsi znajomi nie padaja na twarz jak mnie widza... Jestem strasznie niedoceniany :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: czy macie czasami wrazenie.. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 11:15 Kwieto! moze założymy klub niedocenianych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka Re: czy macie czasami wrazenie.. 08.03.02, 14:53 bird_man napisał(a): > czy macie czasami wrazenie, ze wasi bliscy was nie doceniaja ? > Waszych zdolnosci, staran i poswiecen ? owszem, miewam takie wrazenie, uwazam ze wydaje IM sie, ze prawie wszystko przychodzi mi bez wysilku, ze dla mnie wiele rzeczy to pstryk palcami ... w zwiazku z tym co maja doceniac? ale czesto tez miewam wrazenie wrecz odwrotne (dotyczy to nie tylko moich bliskich, ale tez po prostu znajomych): ze mnie przeceniaja, ze nie dorastam do ich wyobrazen, ze co bedzie jak ODKRYJA PRAWDE? - to sie podobno nazywa "kompleks oszusta" Odpowiedz Link Zgłoś
sabe-na Re: czy macie czasami wrazenie.. 08.03.02, 21:02 czarodziejka napisał(a): > ale czesto tez miewam wrazenie wrecz odwrotne (dotyczy to nie tylko moich > bliskich, ale tez po prostu znajomych): ze mnie przeceniaja, ze nie dorastam do >ich wyobrazen,ze co bedzie jak ODKRYJA PRAWDE? - to sie podobno azywa "kompleks oszusta" Tak to sie nazywa? No to - ja chyba tez mam ten kompleks. Pozdrawiam cieplo > Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka do sabe-na 09.03.02, 00:33 sabe-na napisał(a): > Tak to sie nazywa? No to - ja chyba tez mam ten kompleks. PODOBNO tak to sie nazywa - szczerze mowiac nie sprawdzalam u fachowcow rowniez pozdrawiam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś