Dodaj do ulubionych

moja dziewczyna chce zostac w stanach

18.08.01, 14:14
jak moge przekonac ja do powrotu do polski. ona jest dla mnie najwiekszym
szczesciem co mam robic?
Obserwuj wątek
    • Gość: kamila Re: moja dziewczyna chce zostac w stanach IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 15:52
      Moze bedzie to dla Ciebie bolesne, ale sadze, ze gfdyby bardzo jej na Tobie zalezalo, to nie
      planowalaby zostawac w stanach bez Ciebie.
      Nie mam pojecia, jak dlugo trwa wasz zwiazek i ajki jest , ale moze warto sie nad tym zastanowic, zapytac j czy w ogole bierze pod uwage Twopje odczucia wobec tej decyzji.
    • Gość: Matylda Re: moja dziewczyna chce zostac w stanach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 17:39
      Jedź, a raczej leć, do niej.
    • volny Re: moja dziewczyna chce zostac w stanach - dlaczego czy pytales? 18.08.01, 19:09
      funfel napisał(a):

> jak moge przekonac ja do powrotu do polski. ona jest dla mnie najwiekszym
      > szczesciem co mam robic?

Czesc a moze tak mialo byc, a nie myslales wyjechac samemu,
      padajesz za malo szczegolow aby Ci sprobowac poradzic.
      Czy wiedziales ze jedzie, na jak dlugo, czy ma mozliwosci zostania legalnie.
      Kazdy ma sytuacje w zyciu ktore roznie wygladaja z roznej strony.
      Ja mysle ze tylko szczera rozmowa z Twoja dziewczyna moze Ci dac informacje co robic dalej
      czy ona wiem ze jest Twoim najwiekszym szczesciem, czy z wzajemnoscia.
      Jak ja planowalem moje zycie to bylo zrobione razem z moja dziewczyna.
      I tak wyladowalem w ameryce 20 lat lemu, i na pewno bym sie nie zamienil.
      jezeli chcesz to mozesz napisac na moj emal w usa

Witold Wolkowski
      email Witold@volny.com

• Gość: szczery Re: moja dziewczyna chce zostac w stanach IP: *.olimp.ceti.pl 18.08.01, 20:24
        Zbyt lakonicznie opisałeś swoją sytuację.Z tego co napisałeś,nie chcę Cie
        zasmucać ale poniosłeś porażkę stary.Prawdopodobnie poznała bogatego murzyna
        albo mexykańca z wielkim(...)-interesem.Daj sobie spokuj.Rozmów się z nią,nie
        chce wracać niech się buja,w końcu jej strata.Polska jest pełna pięknych
        dziewczyn...
        Pozdrawiam
        • Gość: funfel Re: moja dziewczyna chce zostac w stanach IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 21:56
          dzieki za slowa otuchy ale naprawde ja juz to zlewam napisala mi ze
          prawdopodobnie przyjedzie w pazdzierniku ale tylko poto zeby cos tu zalatwic i
          wracac na sesje zimowa . narazie zlewka na wszystko . wyslalem jej maila ze
          skoro chce tam zostac to prosze bardzo skoro chce pracowac jako kelnerka i zyc
          z napiwkow jej sprawa jest dorosla i wie co robi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka