Dodaj do ulubionych

Test na charakter

31.03.12, 19:00
Znacie jakieś strony z testami aby dowiedzieć się jaki się ma charakter? Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • larusse Re: Test na charakter 31.03.12, 19:01
      po co ci to?
      • jedr-ek28 Re: Test na charakter 31.03.12, 19:47
        larusse
        Będę trochę uszczypliwy: a jak ktoś pyta Cię o przepis na szarlotkę to też odpowiadasz "a po co ci?"?
        • larusse Re: Test na charakter 03.04.12, 18:43
          naturalnie.
          "po co" to moje słowo klucz.

jedr-ek28 napisał:

> larusse
          > Będę trochę uszczypliwy: a jak ktoś pyta Cię o przepis na szarlotkę to też odpo
          > wiadasz "a po co ci?"?
          • jedr-ek28 Re: Test na charakter 03.04.12, 18:51
            Nie wiem czy masz dzieci, ale jak Ci dziecko Ci powie "mamo, chciałbym rower" to też mu odpowiesz "a po co ci?"? To totalny debilizm. I Ty udzielasz się na tym forum? Gdybym był moderatorem tego forum, to bym filtrował takich jak Ty do oporu. Już kiedyś zresztą Ci to tutaj zakomunikowałem.
            • larusse Re: Test na charakter 03.04.12, 19:22
              Jasne, że zapytałabym "po co". Lubię wyobraźnię.
              A nie pamiętam, żebyś mi coś komunikował. Może przeoczyłam?

W zasadzie to możesz mnie filtrować. O ile się orientuje to musisz dodać mnie do nieprzyjaciół. Wtedy nie będziesz widział moich postów. Ale głowy nie dam, bo sama nie praktykuję.

jedr-ek28 napisał:

> Nie wiem czy masz dzieci, ale jak Ci dziecko Ci powie "mamo, chciałbym rower" t
              > o też mu odpowiesz "a po co ci?"? To totalny debilizm. I Ty udzielasz się na ty
              > m forum? Gdybym był moderatorem tego forum, to bym filtrował takich jak Ty do o
              > poru. Już kiedyś zresztą Ci to tutaj zakomunikowałem.
              • jedr-ek28 Re: Test na charakter 03.04.12, 19:31
                A giń, żałosna istoto!
                • larusse Re: Test na charakter 03.04.12, 19:34
                  na zdrowie. :)

dzizas, ze tez Ci sie chce...
                  ludzie to jednak dziwaki...

jedr-ek28 napisał:

> A giń, żałosna istoto!
    • leokadia_25 Re: Test na charakter 31.03.12, 19:36
      www.rajama.net/pliki/dzial.php?id=26
      zdrowie.onet.pl/psychologia/co-mowia-esy-floresy,1,3667543,artykul.html
      www.kolorystyka.pl/index.htm
      www.interklasa.pl/portal/index/strony?mainSP=subjectpages&mainSRV=lwych&page=article&article_id=320047
      Jest jeszcze test Cyprysa jakbyś gdzieś znalazł to daj znać.I test na Enneagram:
      www.enneagram.pl/
      • leokadia_25 Re: Test na charakter 31.03.12, 19:46
        Jest jeszcze test drzewa-rysujesz drzewo na kartce i póżniej je oceniasz,ja ten test robię względem tego co mówi Wikipedia:pl.wikipedia.org/wiki/Test_Kocha
        Ale nie czytaj o tym drzewie najpierw tylko narysuj a póżniej przeczytaj.
      • jedr-ek28 Re: Test na charakter 31.03.12, 20:29
        Dzięki! Wyszło mi, że jestem Kartezjuszem i flegmatykiem:)
        • leokadia_25 Re: Test na charakter 31.03.12, 21:55
          Ja jestem Kartezjuszem i pasjonatem a według Enneagramu co jesteś?Ja jestem enneagramową Czwórką czyli 4w5(Włóczęga)
          • jedr-ek28 Re: Test na charakter 31.03.12, 22:33
            A ja według Eneagramu jestem 2w3 i kompletnie to do mnie nie pasuje!
            A tak w ogóle, miałem dzisiaj taką myśl, że robiąc kiedyś test miałem zupełnie inny wynik niż teraz. Kiedyś byłem sangwinikiem a teraz flegmatykiem. Ciekawe. Czy Twoim zdaniem charakter człowieka się zmienia? Bo ja uważam, że tak.
            • leokadia_25 Re: Test na charakter 01.04.12, 11:28
              Czyli jesteś Dawca w Wykonawcy("Gospodarz").To nawet fajnie bo ja was lubię:)Może jesteś typem o temperamencie mieszanym czyli typem sangwiniczno-flegmatycznym i czasami u Ciebie jest więcej jednego a czasami więcej drugiego typu bo dostosowujesz się do warunków otoczenia.A ja jestem typem sangwiniczno-melancholicznym i jak przechodzę z sangwinika w melancholika to jest takie przejście i bardzo tego nie lubię.Wolałabym być na zawsze albo melancholikiem albo sangwinikem bo masz wtedy stabilność .
              Ze zmianą temperamentów to jest różnie.Mnie w liceum medycznym uczyli że to się zmienia,temperament jest zmienny przez całe życie.A już Jan Strelau on jest specjalistą od tych temperamentów,jest też wykładowcą czyli wielki autorytet mówi że jest to niezmienne czyli tak nie wiadomo jak to jest:)
    • szczesliwy_pierozek Re: Test na charakter 01.04.12, 00:20
      Zrobiles prawko jazdy na motocykl/kupiles maszyne?
      • jedr-ek28 Re: Test na charakter 01.04.12, 12:09
        Nie, nie zrobiłem, ale prawko będę robił najpierw na samochód, potem może kiedyś na motocykl. Zmądrzałem:) Jak mnie będę motocykle nadal kiedyś rajcowały, to sobie kupię:)
    • zlotyswit Re: Test na charakter 01.04.12, 09:50
      gexe.pl/test-osobowosci
      • leokadia_25 Re: Test na charakter 01.04.12, 11:49
        Wyszło mi Morte:"(...)ale na wizytę u psychologa w tym wypadku jest już chyba zbyt póżno":))
        • jedr-ek28 Re: Test na charakter 01.04.12, 12:10
          hahah dobre są niektóre wyniki:)

Ja uważam, że temperament się jednak zmienia. Jan Strelau chyba jednak się myli ;)
          • leokadia_25 Re: Test na charakter 02.04.12, 16:25
            Powiem Ci jeszcze co mówi Jung na temat zmiany takiej drastycznej,on mówi o przebiegunowaniu,np.ktoś jest ekstrawertykiem a funkcjonuje jak introwertyk(nie wiem czy dotyczy ten sam mechanizm temperamentów)on mówi że jest to oznaką choroby psychicznej.Ty natomiast jak na chorobę psychiczną za dobrze wyglądasz:)Ja Ci mówię,to może być tak że masz sangwiniczno-flegmatyczny charakter i czasami masz więcej jednego a czasami więcej drugiego temperamentu i wychodzi Ci tylko tak.Dlaczego Ci nie wychodzi choleryk czy melancholik,bo masz sangwiniczno-flegmatyczny charakter.Jest jeszcze druga teoria(ta z liceum medycznego:) że zawsze człowiek ma charakter mieszany.
        • georgia241 Re: Test na charakter 01.04.12, 12:35
          Ja mam to:
          Bezimienny
          W związku z przeżytymi traumatycznymi wydarzeniami wystąpił u Ciebie całkowity rozpad osobowości. Schizofrenia urojeniowa w połączeniu z psychozą maniakalno - depresyjną czynią Cię całkowicie nieobliczalną osobą. Pamiętasz, że Twe przekonania były bardzo ważną częścią Twego dawnego życia, lecz nie jesteś w stanie ich określić. Z ideowego fantazymu potrafisz przejść w skrajny nihilizm, od umiłowania życia do turpistyczej fascynacji śmiercią. W niektórych sytuacjach wykazujesz nieludzki wręcz spokój by w innych dać upust tłumionym żądzom. Nie wiesz kim jesteś ani kim chcesz być. Jako jednostka całkowicie nieprzystosowana środowiskowo wzbudzasz strach i nieufność. W odnalezieniu własnej tożsamości przeszkadza Ci także amnezja pourazowa, związa z wielokrotnie powtarzanym zejściem z tego świata. Spowodowana tym wszystkim niska samoocena, pogłębiana jest dodatkowo przez bardzo nieatrakcyjną aparycję, będącą zapewne w dużej mierze efektem Twych masochistycznych i autodestrukcyjnych działań.
          Nigdy lepiej mnie nie scharakteryzowano!
          • leokadia_25 Re: Test na charakter 02.04.12, 16:27
            Ja raczej się zgadzam z opisem tylko liczyłam że wypadnę jak malowana lala żeby sobie wkleić awatara do GG a tu taki awatar to ja dziękuję:)Szklana czaszka z wyłupiastymi oczami jak ping pongi,nie dziękuję za tego awatara:)
      • mona.blue Re: Test na charakter 03.04.12, 21:00
        zlotyswit napisał:

> gexe.pl/test-osobowosci

Fajny test, nawet nie widziałam, że szczerość i prostolinijność to moje cechy :)
    • rzeka.suf Re: Test na charakter 01.04.12, 13:06
      similarminds.com/personality_tests.html
    • leokadia_25 Re: Test na charakter 05.04.12, 19:30
      Jeszcze jest portal oferujący 2 testy-z dynamizmów Mariana Mazura i Enneagram,żeby zrobić te dwa testy trzeba się tam zalogować,portal nazywa się:www.jakja.pl/index.html
      To jest jedyny portal który oferuje test na dynamizmy charakteru w internecie dlatego warto się zalogować tam dla samego testu jeśli ktoś nie chce tam pisać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka