Gość: kochanek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 02:00 Co mezczyzna moze robic po poludniu poza domem? Jak uwiarygodnic potrzebe wyjscia z domu na uzytek zony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glupiakasia Re: Jaka wymówka? 22.06.04, 04:15 oczywiście praca. ciężko pracuje do 20, albo i dłużej, a telefony mu przeszkadzają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieta Re: Jaka wymówka? IP: *.abcdata.pl 22.06.04, 12:46 zawsze moze "zapisac sie na jakies zajecia dodatkowe" - odbywaja sie regularnie, trwaja kilka godzin - no i nie trzeba kazdorazowo wymyslac nowej sciemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Jaka wymówka? IP: 62.233.233.* 22.06.04, 12:50 powiedz, że idziesz na kurwy. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jaka wymówka? 22.06.04, 19:42 w tym oto miejscu (fpsy) lecza sie zdradzeni a ten tu pyta o wymowki i jeszcze mu radza! swiat sie wali pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanek Re: Jaka wymówka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 22:33 cossa napisała: > lecza sie zdradzeni > i jeszcze mu radza! > > swiat sie wali będzie jedna więcej (zdradzona), albo i dwie raźniej dla tych co się leczą:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Jaka wymówka? 23.06.04, 23:00 to sie trafil optymista! na droge wiernosci nie bede Cie kierowac bo i tak zrobisz co zechcesz :) ale tylko jedno pytanie czy jestes pewnien, ze zona nie szuka podobnych okazji? ;) i jesli by sie zdarzylo.. to co Ty na to? ;) pozdr.cossa Gość portalu: kochanek napisał(a): > będzie jedna więcej (zdradzona), albo i dwie > > raźniej dla tych co się leczą:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Re: Jaka wymówka? IP: *.citynet.pl / 149.156.98.* 22.06.04, 20:03 Kochanku możesz kłamać do woli zone ale wczesniej czy póżniej i tak wpadniesz przed żoną.Twoje zachowanie niewerbalne zdradzi cie przedewszystkim.jak zonka bystra to zycze jej sukcesów. Ja to właśnie przerabiam, a stary chodzi jak zbity pies. ja wystepuje o rozwód,a on mnie błaga by tego nie robic. jestem bezlitosna.Pa i tak wpadniesz !! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Jaka wymówka? 22.06.04, 20:59 Gość portalu: kochanek napisał(a): > Co mezczyzna moze robic po poludniu poza domem? biegać dookoła piaskownicy ale, ale, najlepiej przylutować z rozpędu w ścianę > Jak uwiarygodnic potrzebe wyjscia z domu na uzytek zony? biznes związany ze scenariuszem telenoweli Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Jaka wymówka? 23.06.04, 21:30 Gość portalu: kochanek napisał(a): > Co mezczyzna moze robic po poludniu poza domem? > Jak uwiarygodnic potrzebe wyjscia z domu na uzytek zony? _______________________ Zaglada ciekawie w okna sasiadom ale szczegolnie takiej jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Jaka wymówka? 24.06.04, 00:36 Rozmawia dwóch naukowców - Słuchaj, jak myślisz, lepiej mieć żonę czy kochankę? - Najlepiej i jedną i drugą. Żona myśli, ze jesteś u kochanki, kochanka, że u żony a ty możesz spokojnie siedzieć w bibliotece. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś