Gość: krish Re: Zaspokojona kobieta IP: 62.233.233.* 24.06.04, 09:02 gratuluję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Zaspokojona kobieta 24.06.04, 09:09 Dziekuję :) Ostrobramska - Villa Moldova - wspaniałe Chardonnay-Sauvignon 1997. (zapach cudo!!! w życiu żadne wino nie miało takiego zapachu!) Polecam. Plus Merlot rocznik ten sam. (wiśniowy) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no to jest skandal, Drodzy Panstwo, 24.06.04, 13:50 reklamowac dobre vino przed sniadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: no to jest skandal, Drodzy Panstwo, 24.06.04, 13:56 Wino było do kolacji. Żeby "syndromu poranka" nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: no to jest skandal, Drodzy Panstwo, IP: 62.233.233.* 24.06.04, 14:19 a ja też wczoraj piłem porta palo (sicilia) (TESCO) syndromu nie ma dobre Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: no to jest skandal, Drodzy Panstwo, 24.06.04, 14:43 Tesco tuż za mną:) Spróbuję następnym razem, gdy będę kolację jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Zaspokojona kobieta IP: *.unl.edu 24.06.04, 15:39 Zaspokojona kobieta ? nie slyszalem o takiej, nie widzialem takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Zaspokojona kobieta 24.06.04, 15:44 Ale przynajmniej przeczytałeś. Otom jest w całej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Zaspokojona kobieta 24.06.04, 20:39 Gratuluje kupie tez to wino, a znasz inne tez? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Zaspokojona kobieta 24.06.04, 23:23 Znam inne też. Wina. Piję tylko te, które lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Zaspokojona kobieta IP: 62.233.233.* 24.06.04, 23:31 i już po wódce? mało cóś... mozesz stać na jednej nodze? Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Zaspokojona kobieta 24.06.04, 23:34 Spokojnie. Nawet po wódce nie tracę równowagi:) Nie narzekam:) Tylko, niestety, koedukacyjna onaż była. Wódka oczywiście. ;( A miało być tak kobieco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Re: Zaspokojona kobieta 24.06.04, 22:51 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Zaspokojona kobieta ? > > nie slyszalem o takiej, nie widzialem takiej. Nic dziwnego pajacu. Wszak, aż trzy kobity, kopnęły cię w dupsko nie bez powodu. Miast bowiem, brać się do roboty, czyli do dymania, ty wiecznie tylko ględziłeś coś o karmie, dharmie i ufoludkach. A teraz zostały ci tylko polucje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
witch-witch Re: Zaspokojona kobieta 25.06.04, 18:12 vladko zakladam sie o 3-butle wina ze on dyma dobrze i zdrowo daje kobitom tylko takiego guru zgrywa.;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik niemozliwy zaklad 25.06.04, 21:28 witch-witch napisała: > vladko zakladam sie o 3-butle wina ze on dyma dobrze i zdrowo daje kobitom > tylko takiego guru zgrywa.;))))) E tam. To impotent. Sexualny i umysłowy. Poza tym, jak byśmy to to sprawdzili ? Nawet, jak Ty się poświęcisz dla dobra nauki, i mu ciała dasz, a on będzie kiepski jebaka, to mi przecież skłamiesz, powiesz,że świetny, by wygrać zakład czyli trzy wina ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
seksuolog Temat podkrecony 26.06.04, 08:42 Zamiast schodzic do poziomu muszli klozetowej mozna temat podkrecic bo jest on ciekawy i wazny. Obserwacja pierwsza to ze wbrew pozorom mozna twierdzic ze czysto biologiczny poped seksualny u kobiet jest silniejszy niz u mezczyzn. Jest on jednak oczywiscie hamowany przez lek przed zajsciem w ciaze co wyraza sie tez narzuceniem spolecznych i kulturowych wzorcow zachowan. Tam gdzie takich hamulcow nie bylo czyli w spolecznosciach pierwotnych (np. plemiona afrykanskie) obserwuje sie u kobiet zjawisko dymiacego wulkanu. Ciekawe jest tez ze w obecnych czasach gdy lek przed ciaza czesto nie stanowi powaznej obawy a wzorce zachowan ulegly rozpadowi ujawnia sie populacja kobiet o wulkanicznym popedzie ktorego nie da sie nawet chwilowo ugasic. W tym przypadku trudno jest wiec mowic o zapokojonych kobietach, sa kobiety wiecznie niezaspokojone:). Odpowiedz Link Zgłoś
bool Re: Temat podkrecony 26.06.04, 08:55 Ty, a Ty sie czym podkreciles? i to juz z rana? Odpowiedz Link Zgłoś
vlad_palovnik Re: Temat podkrecony 26.06.04, 21:59 seksuolog napisała: > trudno jest wiec mowic o zapokojonych kobietach, sa kobiety wiecznie > niezaspokojone:). Następny impotent. Plaga jaka czy co ... :D Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Temat podkrecony 28.06.04, 10:46 Muszla muszlą, ale dlaczego wszystko sprowadzać li tylko i wyłącznie do seksu? Powiedzmy, że jestem kobietą spełnioną. I zaspokojoną również:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Temat podkrecony IP: 62.233.233.* 28.06.04, 11:24 z czystej sympatii i obawy o ciebie proponowałbym zastanowienie nad zmianą formy czasownika. napisałaś: Powiedzmy, że jestem kobietą spełnioną. OK gratuluje I zaspokojoną również:) tu problem... czy zaspokajAną nie byłoby lepiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Temat podkrecony 28.06.04, 15:01 Ależ dziękuję za sympatię. Masz rację - bywam zaspokajana. Adekwatne słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Temat podkrecony IP: 62.233.233.* 28.06.04, 16:14 ależ ja Ci życze, byś nie bywała, tylko ciągle była... znaczy regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Temat podkrecony 28.06.04, 20:46 No wiesz, najwazniejsze bym była:) Regularnie to niezbyt kręci. Powiedzmy (napiszmy!) : według potrzeb. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Zaspokojona kobieta IP: *.telprojekt.pl 29.06.04, 21:37 Dobry temat. Ja nie jestem. Nosi mnie po ścianach itp., ale mam trudności. Nie czuję się bezpiecznie i koniec. Nie mogę sobie pozwolić na totalną utratę kontroli. Nie mam pojęcia dlaczego. Mój psycholog też. Może któraś z Was miała podobny problem, bo nie wiem jak sobie dać radę. Próbowałam już trochę i nic. A może czekam na Tego? He, he... Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Zaspokojona kobieta 30.06.04, 11:00 Słuchaj, totalna utrata kontroli w pewnych sytuacjach jest cudowna:) W pozostałych zaś nie za bardzo. Tych pierwszych Ci życzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Zaspokojona kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:15 Dzięki. Masz jakąś receptę Odpowiedz Link Zgłoś
ouk Zaspokojona kobieta ?!?!?! - oksymoron !!!! 30.06.04, 14:01 nie ! takie zwierze nie istnieje ! Zaspokojona kobieta ?! koń by się uśmiał Odpowiedz Link Zgłoś
charmaine Re: Zaspokojona kobieta ?!?!?! - oksymoron !!!! 30.06.04, 22:19 Bo to nie zwierzę. Istota. Z duchem. I duszą. I ciałem. Kompleksy poszły precz! :) Odpowiedz Link Zgłoś