Dodaj do ulubionych

problemy z chłopakiem

17.10.12, 21:07
Mój chłopak ma problem z rozmawianiem o swoich uczuciach. Nie odpowiada mi nawet na kocham cię. Mówi, że to wszystko przez to, że jest nieśmiały, ale mi się coraz bardziej wydaje, że jest ze mną z przyzwyczajenia i nie są w stanie przejść mu przez gardło takie słowa. POMÓŻCIE!!
Obserwuj wątek
    • gadagad Re: problemy z chłopakiem 17.10.12, 22:15
      On ich poprostu w stosunku do ciebie nie ma. Inaczej wyłby co pięć metrów, że cię kocha. Też nie oznacza to, że byłoby fajnie. Ale on ma tylko doopę, którą ma.
      • jedr-ek28 Re: problemy z chłopakiem 20.10.12, 23:48
        Wiesz co, jesteś okrutny i bezduszny! Jak mogłeś coś takiego dziewczynie powiedzieć!? Chłopak być może faktycznie ma problemy aby mówić o swoich uczuciach. Jak mówi morderca_cieni on jest nieśmiały, ale to nie znaczy, że nie ma nic do powiedzenia. Mnie, z kolei, zastanawia, jak to jest, że jesteście parą, skoro nie wyznajecie sobie uczuć?
    • mskaiq Re: problemy z chłopakiem 21.10.12, 08:54
      Może Cię bardzo kochać, tylko nie potrafi wyrażać swoich uczuć na zewnątrz. Są
      w środku, może się obawiać, że jego uczucia mogą skrzywdzić siebie, mógł być
      nauczony jak był dzieckiem, że nie wyraża się uczuć.
      Nie obawiaj się tego, że nie okazuje swoich uczuć, okazuj mu swoje, wtedy
      uczysz go jak ważne są, uczucia.
      Kiedy bedzie czuł się bezpieczny z Tobą, wtedy lek przed wyrażaniem uczuć bedzie
      się zmniejszał.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • marek.dudys Re: problemy z chłopakiem 21.10.12, 08:58
        Anie obawiasz się, ze jak się już otworzy przed tobą, przestanie być atrakcyjny z elementem tąjemniczości, przestanie być chłopem a w oczach twoich i twoich znajomych (bo na pewno się pochwalisz) zostanie mazgajem, pantoflem i co tam jeszcze? Może lepiej niech zostanie jak jest?
        • kobza16 Re: problemy z chłopakiem 21.10.12, 16:59
          Gadgad jak zwykle poleciała z nagrubszej rury.
          A ile ty jestes dziecko z tym chlopakiem, ze jeszcze wyznania milosci nie bylo? Ludzie sa rozni, nie kazdy gada na 3 randce kocham cię, niekotrzy czekaja z tym i ponad rok.
    • out23 Re: problemy z chłopakiem 21.10.12, 19:32
      A czy Mama go przytulała ? Jakie były relacje między rodzicami ?
      Rodzeństwo ?
    • jeriomina Re: problemy z chłopakiem 21.10.12, 22:56
      Może introwertyk. A może te słowa są dla niego tak ważne, że nie ma ochoty sobie nimi co 5 minut wycierać gęby.
      A może coś przeżył.
      Ja kiedyś byłam bardzo skłonna z wyznaniami lecieć. A teraz? Oj, nieprędko się ktokolwiek doczeka tych słów ode mnie. Mimo, że generalnie jest ok i czuję się tak, jak przedtem, gdy je komuśtam wyznawałam. Jednakże po prostu pewne przeżycia mnie nauczyły, że to może być niedocenione lub wykorzystane przeciwko mnie. I dlatego tych słów nie używam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka