caorle 21.07.04, 15:24 życie w realu jest jak w Madrycie. Zamiast pisać bierzcie lepiej dupy w troki i żyjcie. Żyjcie. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_ar Re: Ludzie, 21.07.04, 15:26 ty nas podpuszczasz, ja to wiem.. ja wyjde na dwor i zmokne ;(.... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ludzie, 21.07.04, 15:29 Moknij. Tak ma być. I pod rynną podyskutujesz z kimś na te same tematy a może i lepsze... dotkniesz kogoś na prawdę...Może mnie...:-) albo inną swołocz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: Ludzie, 21.07.04, 15:43 ja to sie tylko boje zeby tam który nie przyszedł i nie powiedział: - futro z mysich psiutek włuz, conie. Tys moja zona Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ludzie, 21.07.04, 15:53 przecież to sama rozkosz zaśmiać sie perliście - we dwoje... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll maaa... (!!!) 21.07.04, 15:58 pozdrowienia dla pięknych hiszpanek i hiszpanów :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: maaa... (!!!) 21.07.04, 16:01 hasz,hasz hiszpanie...:-) Ja też wszystkim macham! do Was:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w lepiej nie krzycz tak głośno;) 21.07.04, 16:27 Bo przyjdzie Krish the Judge i powie, że w to o czym krzyczysz w ogóle nie wierzysz, bo gdybyś wierzyła, to byś nie krzyczała tak głośno, tylko wzięła dupę w troki i...;) hihi I - nie bój, nie bój - szybko wskoczysz w rytm forumowy po rozlicznych podróżach, oj, wskoczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: lepiej nie krzycz tak głośno;) 21.07.04, 16:33 nie przjde tu więcej...zobaczysz Albo stanę na ulicy i będę krzyczeć IIIIwaaaaaaan!!!!!!!!!!! IIIIIIIIwaaaan z FFFFFFforuma!!!!!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: lepiej nie krzycz tak głośno;) 21.07.04, 16:40 caorle napisała: > nie przjde tu więcej...zobaczysz Terefere. > Albo stanę na ulicy i będę krzyczeć IIIIwaaaaaaan!!!!!!!!!!! > IIIIIIIIwaaaan z FFFFFFforuma!!!!!!!!!!! > :-) I wtedy posłyszysz płynący ponad lasami, górami, rzekami, twardymi dyskami i procesorami od-krzyk - Caaaaaoooorleeeeee, przyyybyyyywaaaaaaaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: lepiej nie krzycz tak głośno;) 21.07.04, 16:45 Fajni są ludzie, wiesz...:-) Fajnie jest spotykać ludzi. Super. Oo...zjadłam już czereśnie... Iwan, zaobaczysz, że się spotkamy... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: lepiej nie krzycz tak głośno;) 21.07.04, 16:46 nawet jak jesteś wożną...to też OK:-))) Ale fajną...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: lepiej nie krzycz tak głośno;) 21.07.04, 16:48 kim naprawde jestem,to zem wyjasnil w innym watku.kiedy i gdzie sie spotkamy,gasko? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: lepiej nie krzycz tak głośno;) 21.07.04, 16:58 Komandos, wiedziałam, że w Tobie drzemie prawdziwy tygrys:-)))) Tylko uważaj na innych motorniczych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: lepiej nie krzycz tak głośno;) IP: 62.233.233.* 21.07.04, 20:20 no nie straszcie mną dzieci Karolcia jest nasłoneczniona pewnie swiezy sex urocze pozazdrościć :) z widłami rzucam sie tylko na PROROKÓW krish the judge Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Ludzie, 21.07.04, 17:01 caorle napisała: > > życie w realu jest jak w Madrycie. > Zamiast pisać bierzcie lepiej dupy w troki i żyjcie. > Żyjcie. Warto. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx kubel karmy zem pozarl.sadze ze bede zyc.a trok mi zwisa z przodu Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Ludzie, 21.07.04, 17:09 Żyj Komandos, życzę wszystkim tego. Byłoby wtedy duuużo fajnych ludzi na ulicy...i wszędzie. Zdrowie jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: Ludzie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:33 Jasne, ze zyjemy. Forum to tylko krotki przerywnik i ewentualna mozliwosc poszerzenia zycia...? Pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Chryste Panie.........jaka burza! 21.07.04, 18:38 To chyba za te brzdzenie na forumie Odpowiedz Link Zgłoś
trzykrota ojej! 21.07.04, 20:43 nie ran ucz moich blekitu tym brzdzeniem bzdzij cio? Odpowiedz Link Zgłoś