Dodaj do ulubionych

czarodziejka..

22.03.02, 12:26
nasza czarodziejka jest RZECZYWISCIE czarodziejka.. :- )))
przywraca do zycia stare i martwe watki..
oj chyba musze znowu wymyslec jakis nowy...
Obserwuj wątek
    • jamelia Re: czarodziejka.. 22.03.02, 12:32
      Czarodziejka - znam jedną.
      Rozdaje ludziom magiczne kasztanki, kolorowe kulki, usmiechy - magia działa

Pozdrawiam, jamelia :-)
      • czarodziejka Re: czarodziejka.. 22.03.02, 12:37
        jamelia napisał(a):
        > Czarodziejka - znam jedną.
        > Rozdaje ludziom magiczne kasztanki, kolorowe kulki, usmiechy - magia działa

nie wiem rybko, czy to o mnie mowa .... jam czarodziejka, nie Czarodziejka ...
        ale pozdrawiam serdeczniasto ;o))))
        dla ciebie zielony wiosenny nadrzewny puszek (kcesz?) ;o)
        • jamelia Re: czarodziejka.. 22.03.02, 12:44
          czarujesz czarodziejko
          nawet małą literką :-)

Słonecznie, jamelia
          • czarodziejka Re: czarodziejka.. 22.03.02, 12:45
            jamelia napisał(a):
            > czarujesz czarodziejko
            > nawet małą literką :-)

alez owszem ;o)))
            czemu nie? ;o)))
            skoro jestem zyczliwa? to moge troche poczarowac, cio? pozwolisz? ;o))
            hihi
            promyczki ;o))
            • jamelia Re: czarodziejka.. 22.03.02, 12:52
              koniecznie, oczywiscie, zawsze...:-)

jamelia
              • czarodziejka Re: czarodziejka.. 22.03.02, 13:10
                jamelia napisał(a):
                > koniecznie, oczywiscie, zawsze...:-)

uffffff .....
                dzieki ;o)))))
                wierzbowe kotki dla ciebie ;o)
                ps. skad wiesz, ze lubie kasztany? ;o)
    • czarodziejka Re: czarodziejka.. 22.03.02, 12:34
      bird_man napisał(a):
      > nasza czarodziejka jest RZECZYWISCIE czarodziejka.. :- )))
      > przywraca do zycia stare i martwe watki..

a miales jakies watpliwosci slonko? hehe ;o)))
      ale nie wskrzeszam umarlych ;o(
      poza tym podobno jestem "czarodziejka ludzkich uczuc" (nie moja to opinia),
      a nie "czarodziejka forumowych watkow", ale moze to sie jakos wiaze (ktos
      niedawno nadal mi tu tytul "zaczarownej kustoszki forum" czy cos takiego)? ;o)

pozdrawiam sloneczkowo ;o))))
      BĘC
      ;o)))

hihi
    • czarodziejka Re: czarodziejka.. 22.03.02, 12:35
      bird_man napisał(a):
      > oj chyba musze znowu wymyslec jakis nowy...

sadzisz, ze tylko nowe jest interesujace? ;oP

• Gość: mariposa przestan juz!!! IP: *.biz.mindspring.com 22.03.02, 17:52

mam ogromna prosbe: czarodziejko, przestan wklejac dlugasne wypowiedzi ze
        starych watkow do nowych. to nie dzien swistaka!!! jak nie masz nic do dodania
        to sie nie odzywaj. wierze, ze masz dosc duzo do powiedzenia "od siebie" i nie
        musisz sie posilkowac innymi. wierze w Twoja kreatywnosc!!!
        • czarodziejka Re: przestan juz!!! 22.03.02, 22:07
          Gość portalu: mariposa napisał(a):
          > mam ogromna prosbe: czarodziejko, przestan wklejac dlugasne wypowiedzi ze
          > starych watkow do nowych. to nie dzien swistaka!!! jak nie masz nic do dodania
          > to sie nie odzywaj. wierze, ze masz dosc duzo do powiedzenia "od siebie" i nie
          > musisz sie posilkowac innymi. wierze w Twoja kreatywnosc!!!

;o((((((

buuuu ......

zle mnie zrozumialas ;o(((

nie posilkuje sie wypowiedziami innych,
          sadzilam, ze jesli watki dotycza TEGO samego tematu, to mozna skorzystac, z tego
          co sami zescie tu napisali? czy nie jest wazne, co ktos powiedzial kilka dni -
          miesiac temu??

;o(((

poza tym lojalnie uprzedzam, ze wklejam kopie (nawet w tytule posta), wiec skoro
          komus to nie odpowiada, moze po prostu nie czytac .....

;o((((

ja chcialam dobrze ......
          • czarodziejka a co inni na to? mam przestac? 22.03.02, 22:09
            a co inni na to?
            mam przestac?

przeszkadza wam to wklejanie? pomaga? jest wam to oboejtne, ze wklejam?

prosze o opinie

pozdrawiam
            • czarodziejka Re: a co inni na to? mam przestac? 23.03.02, 20:45
              kochani, prosze o opinie, bo nie wiem, czy robie dobrze, czy bardzo zle ;o(

> mam przestac?
              > przeszkadza wam to wklejanie? pomaga? jest wam to oboejtne, ze wklejam?

pozdrawiam ;o)

• Gość: Pastwa a co inni na to? mam przestac? IP: 172.17.15.* 23.03.02, 23:38
                Toż, moim zdaniem, masz czarodziejko już odpowiedź, ale jeśli jej nie
                dostrzegłaś, to Ci pomogę. Skoro musisz sie wręcz dopraszać o odzew na
                Twoje „wklejane wątpliwości” to znak, że ludzi to aż tak nie bulwersuje(poza
                kilkoma wyjątkami, jak w życiu wszystkim nie dogodzisz).
                Osobiście tak to widzę, wchodzę do Twojego postu i jeśli widzę owo "wklejenie"
                to albo je czytam z przyjemnością, gdy mnie ciekawi albo korzystam ze swej
                ogromnej siły woli i powstrzymuję sie od tego, proste.
                Proszę, nie pytaj się innych co chcieliby, a czego nie w Twoim pisaniu, bo
                skończy się to tym ,że walną ci ludziska taką instrukcję jak masz pisać, że
                nawet Twoje cudowne czary nie pomogą Ci, by cokolwiek napisać zgodnie z nią.

Pozdrawiam swobodnie.
                • czarodziejka PASTWO ;o) 23.03.02, 23:47
                  Pastwa napisał(a):
                  > Skoro musisz sie wręcz dopraszać o odzew na
                  > Twoje „wklejane wątpliwości” to znak, że ludzi to aż tak nie bulwer
                  > suje (poza kilkoma wyjątkami, jak w życiu wszystkim nie dogodzisz).
                  -----------------------> moze masz i racje, ale wiesz ... zauwazylam, ze ostatnio
                  malo tu "odwiedzajacych" (moze to weekend?), wiec nie bylam pewna czy milczenie
                  oznacza zgodne ;o)

> Osobiście tak to widzę, wchodzę do Twojego postu i jeśli widzę owo "wklejenie"
                  > to albo je czytam z przyjemnością, gdy mnie ciekawi albo korzystam ze swej
                  > ogromnej siły woli i powstrzymuję sie od tego, proste.
                  ------------------> no wlasnie, no wlasnie ;o)))

> skończy się to tym ,że walną ci ludziska taką instrukcję jak masz pisać, że
                  -----------------> rybko, ja nie oczekuje instrukcji CO i JAK mam pisac ;oP
                  pytalam tylko o jeden aspekt ......
                  moze to wynika z tego, ze wciaz czuje sie tu nowa, i nie znam "obyczajow" tu
                  panujacych? moze mialam watpliwosci, czy takie wklejanie nie ejst "w zlym tonie"?

> Pozdrawiam swobodnie.
                  -------------> ja rowniez ;)
                  a czemu swobodnie? ;o)

dzieki ;o)
                  • Gość: Pastwa Re: czarodziejko;o) IP: 172.17.15.* 24.03.02, 01:09
                    czarodziejko, napisałaś:
                    pastwa napisał:
                    >> skończy się to tym ,że walną ci ludziska taką instrukcję jak masz pisać,
                    że ..

>rybko, ja nie oczekuje instrukcji CO i JAK mam pisac ;oP
                    >pytalam tylko o jeden aspekt ......

No dobra, teraz pytasz o jeden aspekt,potem ktoś zwróci Ci uwagę, że niepodoba
                    mu sie "to",a jeszcze innemu "tamto", a Ty, znowu zaczniesz nas ankietować, czy
                    rzeczywiście robisz niewłaściwie, bo starzy bywalcy zwrócili Ci uwagę( w
                    kolejnym "jednym" aspekcie), z czasem stworzony zostanie elaborat tego co sie
                    komuś nie podoba u Ciebie i co, powiesisz go sobie nad monitorem ?

>moze to wynika z tego, ze wciaz czuje sie tu nowa, i nie znam "obyczajow" tu
                    >panujacych? moze mialam watpliwosci, czy takie wklejanie nie jest "w zlym
                    >tonie"?

Kiedy tutaj ton nadają tylko i wyłącznie wchodzący na forum, nie ma forum
                    żadnej Rady Nadzorczej Do Spraw Obyczajów ( a jak jest, to co mnie ona
                    interesuje).Liczy sie swoboda formy, masz tu na forum pisać i robić to co
                    czujesz, a nie co obyczaj nakazuje(toż umarłbym z nudów na takim forum).

Pozdrawiam swobodnie(czyli, według własnego uznania).

> Pozdrawiam swobodnie.
                    -------------> ja rowniez ;)
                    a czemu swobodnie? ;o)

• czarodziejka Re: PASTWO ;o) 24.03.02, 01:22
                      Pastwa napisał(a):
                      > teraz pytasz o jeden aspekt,potem ktoś zwróci Ci uwagę, że niepodoba
                      > mu sie "to",a jeszcze innemu "tamto", a Ty, znowu zaczniesz nas ankietować, czy
                      > rzeczywiście robisz niewłaściwie, bo starzy bywalcy zwrócili Ci uwagę(w
                      > kolejnym "jednym" aspekcie), z czasem stworzony zostanie elaborat tego co sie
                      > komuś nie podoba u Ciebie i co, powiesisz go sobie nad monitorem ?
                      --------------------------------------------------------------
                      ekhm ....
                      - ale chyba forum jest PO TO, by pytac innych o ich zdanie???
                      - nad monitorem moze nie, ale (patrz watek "praca nad soba"), moze sie nad tym
                      zastanowie? ;oP

;o))))))))))))))
                      • Gość: Pastwa Re: czarodziejko ;o) IP: 172.17.15.* 24.03.02, 01:41
                        Zaiste,forum jest po to, by pytać innych o zdanie, ale nie ma sensu dyskutować
                        o gustach. Twoje pytanie brzmiało prawie, jak porada, czy dany obraz powinien
                        Ci sie podobać, czy nie.Miej swój własny gust i nie zmieniaj go, ze wzgledu na
                        odmienne gusta innych,bo żartobliwie pisząc, zaczniesz w końcu jeść trawę, gdy
                        tak Ci jakaś krowa doradzi zapytana przez Ciebie, czy ser żółty jest dobry i
                        czy miałaby ochotę na niego, czy też nie:-)

Ps. oczywiście, ja, do niczego Cie nie zniechęcam, czuj się nie skrępowana
                        jakimikolwiek sugestiami, jeśli masz własne, odmienne.
                        • czarodziejka Pastwo ;o) 24.03.02, 01:47
                          Pastwa napisał(a):
                          > forum jest po to, by pytać innych o zdanie, ale nie ma sensu dyskutować
                          > o gustach. Twoje pytanie brzmiało prawie, jak porada, czy dany obraz powinien
                          > Ci sie podobać, czy nie.

oj nie, nie tak ....
                          to wcale nie tak .....
                          uslyszalam krytyke, chcialam wiedziec czy jest to odosobniony glos, czy nie
                          jesli odosobniony, to chyba moge sie nie przejmowac ;oP
                          jesli mysli tak wiekszosc, to zastanowie sie nad tym ;oP
                          ot, wsio ;o)

;o))
                          • Gość: Pastwa Re: czarodziejko ;o) IP: 172.17.15.* 24.03.02, 02:15
                            czarodziejka napisała:

> Pastwa napisał:
                            > > forum jest po to, by pytać innych o zdanie, ale nie ma sensu dyskutować
                            > > o gustach. Twoje pytanie brzmiało prawie, jak porada, czy dany obraz powin
                            > ien
                            > > Ci sie podobać, czy nie.
                            >
                            > oj nie, nie tak ....
                            > to wcale nie tak .....
                            > uslyszalam krytyke, chcialam wiedziec czy jest to odosobniony glos, czy nie
                            > jesli odosobniony, to chyba moge sie nie przejmowac ;oP
                            > jesli mysli tak wiekszosc, to zastanowie sie nad tym ;oP
                            > ot, wsio ;o)

Oj, czarodziejko a czy Ty uważasz, że to takie mądre i ciekawe myśleć tak, jak
                            większość ?
                            Bądź sobą( o ile nie robisz komuś krzywdy)i nie słuchaj się większości, bo to
                            wcale nie musi Ci wyjść na zdrowie( liczebność nie świadczy o słuszbości).

Ps. Rozumiem Cię jednak, o ile, pytałaś tylko z własnej ciekawości, a nie
                            ewentualnej możliwości przestania wklejania(rym?).
                            Ostatecznie, po krótkim namysle, mogę napisać, że rozumiem Cię w twym pytaniu, w
                            całości Twych wrażliwych rozterek :-)

• czarodziejka Pastwo ;o) 24.03.02, 02:26
                              Pastwa napisał(a):
                              > Bądź sobą (o ile nie robisz komuś krzywdy)

no wlasnie ---> "o ile"
                              a jesli?
                              moze krzywda nie, ale przykrosc?

dzieki za slowa poparcia ;o)
                              • Gość: Pastwa Re: czarodziejko ;o) IP: 172.17.15.* 24.03.02, 02:33
                                czarodziejka napisał(a):

> Pastwa napisał(a):
                                > > Bądź sobą (o ile nie robisz komuś krzywdy)
                                >
                                > no wlasnie ---> "o ile"
                                > a jesli?
                                > moze krzywda nie, ale przykrosc?

To nie Ty robisz przeciez komuś przykrość, tylko ta osoba sama sobie ją czyni,
                                czytająć wbrew sobie to, co wkleiłaś,czyż nie ?

> dzieki za slowa poparcia ;o)
                                to była tylko ogólna, moja idea odnośnie forum, popierająca ludzi, którym jest
                                ona bliska.
                                Gorąco pozdrawiam :-)

• czarodziejka Re: Pastwo ;o) 24.03.02, 02:37
                                  > Gorąco pozdrawiam :-)
                                  ;o)
                                  odbierz w koncu poczte, co? ;oP
                                  • Gość: ekika Re: czarodziejko nie!!.!!!..... IP: 62.89.73.* 24.03.02, 14:39
                                    nie wklejaj!!! nie wklejaj!!!!
                                    ... jak tylko możesz sie powstrzymać....I nie odpowiadajcie cytatami. To
                                    ogromnie zaciemnia .
                                    Nie wszyscy możemy siedziec w necie 20 godzin ,a interesuje nas co macie
                                    istotnego do powiedzenia....Z drobiazgami to lepiej na priva.
                                    pozdrawiam konkretnie, niedzielnie ...Ekika
                                    • czarodziejka Re: czarodziejko nie!!.!!!..... 24.03.02, 14:47
                                      dzieki za zdanie ;o)

pzdrwm ;o)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka