Dodaj do ulubionych

to piekne.

01.08.13, 16:19
ze w relacjach z psychicznymi jednostkami, najwyzsze koszty ponosza nie oni a ich partnerzy w relacji. maja ludzka wrazliwosc wiec, najpierw znienacka dostaja ciosy od psychicznego/ nej, potem musza sie pozbierac z szoku, wylizac i wyleczyc rany a potem, a potem spalaja sie na analizowanie czy na pewno to zly czlowiek byl, bo moze dobry tylko skrzywdzony itp. bzdury!
a nie daj bog jesli wiaza ich z dewiantami tzw. wiezi rodzinne, to przewalone. przynjamniej wiekszy kawal zycia. nie wkurza was to?
Obserwuj wątek
    • kropidlo5 Re: to piekne. 01.08.13, 17:04
      Oczywiscie, ze oczywiscie.
      Slon w skladzie porcelany nie cierpi, tylko porcelana sie bije a slon sie smieje i macha traba.

Problem z ta wrazliwoscia to jest jednak taki,ze wrazliwosc nalezy miec wobec wszystkich ludzi, wliczajac siebie. A takie wrazliwe osoby (do jakich sam sie zaliczalem) wobec siebie sa bezwzglednymi sk..., zimnymi draniami, ludzmi bez krzty empatii.
    • marcin905 Re: to piekne. 01.08.13, 23:47
      Przyczynia się do tego w mojej ocenie tragiczna pomyłka jaką jest pogarda dla generalizacji. Krytykuje się ludzi za pobieżne ocenianie innych zapominając że generalizacja to podstawa funkcjonowania w społeczeństwie. Gdyby człowiek każdego usprawiedliwiał i mówił sobie że on może tylko wydaje się taki to wnet przyciągnął by pasożytów i upadł na dno relacji międzyludzkich zmaltretowany psychicznie. Tak więc moi drodzy: jeśli się ubiera jak dres to tak go traktujmy :d
      • dressja Re: to piekne. 02.08.13, 13:46
        Akurat ona dresu nie ubiera od dluzszego czasu ... ubieram go tylko ja;)
      • dressja Re: to piekne. 03.08.13, 01:59
        Zeby nie sklamac, czasem rybolog ubral sie w dres, ale niezrecznie sie w nim czul, bo nie jest transwestyta;)
      • babcija Re: to piekne. 03.08.13, 12:35
        Panie Marcinie, prosze pozwolic mojej wnusi ubrac dres od czasu do czasu, nie mam juz z czego zaplacic, ale wie pan, ze ja babcia jestem i starszych nalezy szanowac!!!!
    • hatroha Re: to piekne. 02.08.13, 13:22
      Ku.... Czytam to od początki od końca środka- nie czaję tematu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka