Dodaj do ulubionych

Test osobowości

13.08.13, 19:49
Poszukuję testu, który niegdyś rozwiązywałam na typ osobowości. Niestety nie pamiętam jak się nazywał ani kto jest jego autorem. Polegał na wskazaniu jednej postaci (do każdej przyporządkowana była cyfra) spośród kilkunastu różnie umieszczonych na drzewie. Niektóre siedziały na gałęziach w grupkach, inne z boku, jeden huśtał się na gałęzi, kolejny leżał pod drzewem itp. Po wskazaniu należało uzasadnić dlaczego wybrano akurat tego ludzika oraz odczytywano krótką charakterystykę tych osób. Jeżeli ktoś wie o jaki test mi chodzi proszę o odp. Będę bardzo wdzięczna :)
Obserwuj wątek
    • jan_login_nowak Re: Test osobowości 01.12.15, 21:25
      może tutaj znajdziesz coś podobnego www.pracowniatestow.com
    • jan_login_nowak Re: Test osobowości 01.12.15, 21:39
      może tutaj znajdziesz coś podobnego http//:www.pracowniatestow.com
    • jan_login_nowak Re: Test osobowości 01.12.15, 21:40
      tak to jest, jak się próbuje wstawić aktywny link :) może tutaj znajdziesz coś podobnego www.pracowniatestow.com
    • duchswiety6 Re: Test osobowości 01.12.15, 21:59
      grzesznicą bucha chacha - tyle,że ja nie udaję jak większość,że jestem boska :D
      • duchswiety6 Re: Test osobowości 01.12.15, 22:10
        duchswiety6 napisał(a):

> grzesznicą bucha chacha - tyle,że ja nie udaję jak większość,że jestem boska :D

znalazła się jednak grupa ludzi niedojepków niedowiarków i musieli sprawdzić niszcząc przy tym mi życie i zdrowie :D

mogę być nawet i tą z wyżartym mózgiem i p i z d ą przez raka ale już nie dla Was :)) już nikt nigdy mnie nie skrzywdzi.

powodzenia :))

tel. dalej naładowany itp. :D
        • duchswiety6 Re: Test osobowości 01.12.15, 22:18
          duchswiety6 napisał(a):

> mogę być nawet i tą z wyżartym mózgiem i p i z d ą przez raka ale już nie dla W
          > as :)) już nikt nigdy mnie nie skrzywdzi.
          >
          choroby psychiczne się leczy,a nie lata po necie JAK POPARZENI KAWĄ z uciskiem na głowę tą dolną :))
          Zdaje się,że tutaj są dobrzy psychiatrzy i seksuolodzy :D

powodzenia - życzę i wytrwałości :D
      • mona.blue Re: Test osobowości 01.12.15, 23:44
        duchswiety6 napisał(a):

> grzesznicą bucha chacha - tyle,że ja nie udaję jak większość,że jestem boska :D

:D
        • duchswiety6 Re: Test osobowości 01.12.15, 23:56
          mona.blue napisała:

> duchswiety6 napisał(a):
          >
          > > grzesznicą bucha chacha - tyle,że ja nie udaję jak większość,że jestem bo
          > ska :D
          >
          > :D

empatyczna i współczująca :D
          I ZA TO DOSTAŁAM BATY ALE NIE MAM ZAMIARU ZMIENIAĆ SIEBIE O ILE TO MOŻLIWE - ŚWIAT NA TAKIE OSOBY JAK JA NIE ZASŁUGUJE :D
          • mona.blue Re: Test osobowości 01.12.15, 23:59
            Znajdź kogoś, kto na Ciebie zasługuje :)
            • duchswiety6 Re: Test osobowości 02.12.15, 00:05
              mona.blue napisała:

> Znajdź kogoś, kto na Ciebie zasługuje :)

Teraz to mam na to wyjepane :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka