paco_lopez 25.08.13, 21:43 jaki wniosek wyływa z obserwacji, że dzieci na wakacjach są fajne. kto wychował wszechpolaków ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: mam dwa pytania 25.08.13, 22:01 mam dwa pytania, a nawet trzy) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: mam dwa pytania 26.08.13, 10:56 paco_lopez napisał: > jaki wniosek wypływa z obserwacji, że dzieci na wakacjach są fajne. Nie mam takich obserwacji. kto wychował wszechpolaków ? Moim zdaniem nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: mam dwa pytania 26.08.13, 16:40 Jak nikt? Przecież nie są bezwolnymi dżdżownicami, ale realizującymi się osobowościami, o przekonaniach, a jak bez świadomości przekonań, to przynajmniej utożsamiającymi się z siłową agresją Do tego trzeba wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
witch_wifch Proste... 26.08.13, 17:24 Dluzsze wakacje. Wszechpolakow wychowala Katarzyna II. Jeszcze jakies pytania cie drecza? Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Proste... 26.08.13, 17:46 Kaśka akurat była godna podziwu, tylko szkoda, że nie nasza, żadnej Kaśki żeśmy się nie dopracowali. Rosja jeszcze jedzie dzięki Kaśce, pomimo rewolucji i Gorbaczowa. A do tego lubiła naukowców, encyklopedia powszechna, przeciw której dziko konwulsjowali katolicy, powstawała dzięki jej zaangażowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
witch_wifch Re: Proste... 26.08.13, 18:05 Kaska byla w pewnym momencie wciagnieta do masonerii, jeszcze jako mloda wielka ksiezna przez dyplomatow z owczenej Anglii i na zlecenie...panujacych. Swietna intrygantka za ogromna sume pieniedzy wysylala scisle tajna informacje przez dyplomacje angielska o planach i sytuacji na frontach wojennych jakie prowadzila wtedy Rosja. Jej poprzedniczka caryca Elzbieta, powinna ja byla zabic, ale ta ulitowala sie i popelnila blad...Bo tak naprawde Katarzyna jedynie kochala wladze, a nienawidzila w ogole slowian w tym najbardziej polakow. Ze sie lubowala w swiecie sztuki i inteligencji, no coz nie chciala uchodzic za prymitywa. A starala sie dorownac innym moznowladca. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Proste... 27.08.13, 07:45 pytania mnie nie dręczą . na szczęście ktoś zna odpowiedzi na wszystkie. odpowiedź , że katarzyna wychowała wrzechpolaków wygląda mi na pokrętną. a kiboli zapamiętanych w wojnie z policją i z innymi kibolami tez wychowała katarzyna II ? Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: mam dwa pytania 28.08.13, 07:14 to opowiedz jak ty wychowałeś wszechpolaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: mam dwa pytania 28.08.13, 21:18 to się rozchodzi niezauważalnie-jak fala chamstwa samochodowego w korku,kiedy ktoś się wpie... przed ciebie i szlag cie trafi,ku...,ze on tak po chamsku i wtedy zatrąbisz ,bo jesteś wku...ony,a jeszcze pięsci zaciśniesz na kierownicy ,bo bys mu chętnie dojebał-co on ku... mac sobie myśli o sobie -ze jest lepszy?!?!? a jak chłopak zapłakany z przedszkola wroci i zapytasz O CO CHODZI? A on ,ze mu kolega bez przyczyny z piąchy w nos,to ku... mówisz mu-wex mu następnym razem wyku...j w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: mam dwa pytania 28.08.13, 22:04 Oni są już w wieku, kiedy produkują dalszą, ulepszoną, generację wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: mam dwa pytania 28.08.13, 22:08 tiaaa.. ich wartoscia dodaną jest wiedzieć komu przypie...c w ryj/"niepolakom"/ a komu-ewent -nie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: mam dwa pytania 28.08.13, 22:18 No i rozwinięciu tych wartości piszę. Jeszcze będziemy wspominać ich łagodność, w porównaniu do nowej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: mam dwa pytania 01.09.13, 12:21 no właśnie. jak sie patrzy na pewna część kawalerii, to doznaje się wrażenia, ze oni chcą zdobyć świat w walce wręcz . Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: mam dwa pytania 29.08.13, 21:29 nie wiem krytyk o czym ty nawijasz chłopie. ja jeżdżę tak żeby mi migaczami mrugali i żeby ludziom sie dobrze spało jak prowadzę. mam znowu kwestie z moim jednym trudnym kolegą. nie mogę rozgryźć jego imperatywów i myślę , ze jak ktoś zbyt długo pozostawała elektoratem jarosława, to ja sie z nim nie dogadam. Odpowiedz Link Zgłoś