Dodaj do ulubionych

mam dwa pytania

25.08.13, 21:43
jaki wniosek wyływa z obserwacji, że dzieci na wakacjach są fajne. kto wychował wszechpolaków ?
Obserwuj wątek
    • wichrowe_wzgorza Re: mam dwa pytania 25.08.13, 22:01
      mam dwa pytania, a nawet trzy)
    • aqua48 Re: mam dwa pytania 26.08.13, 10:56
      paco_lopez napisał:

> jaki wniosek wypływa z obserwacji, że dzieci na wakacjach są fajne.

Nie mam takich obserwacji.

kto wychował wszechpolaków ?

Moim zdaniem nikt.
      • yadaxad Re: mam dwa pytania 26.08.13, 16:40
        Jak nikt? Przecież nie są bezwolnymi dżdżownicami, ale realizującymi się osobowościami, o przekonaniach, a jak bez świadomości przekonań, to przynajmniej utożsamiającymi się z siłową agresją Do tego trzeba wychować.
    • witch_wifch Proste... 26.08.13, 17:24
      Dluzsze wakacje. Wszechpolakow wychowala Katarzyna II. Jeszcze jakies pytania cie drecza?
      • yadaxad Re: Proste... 26.08.13, 17:46
        Kaśka akurat była godna podziwu, tylko szkoda, że nie nasza, żadnej Kaśki żeśmy się nie dopracowali. Rosja jeszcze jedzie dzięki Kaśce, pomimo rewolucji i Gorbaczowa. A do tego lubiła naukowców, encyklopedia powszechna, przeciw której dziko konwulsjowali katolicy, powstawała dzięki jej zaangażowaniu.
        • witch_wifch Re: Proste... 26.08.13, 18:05
          Kaska byla w pewnym momencie wciagnieta do masonerii, jeszcze jako mloda wielka ksiezna przez dyplomatow z owczenej Anglii i na zlecenie...panujacych. Swietna intrygantka za ogromna sume pieniedzy wysylala scisle tajna informacje przez dyplomacje angielska o planach i sytuacji na frontach wojennych jakie prowadzila wtedy Rosja. Jej poprzedniczka caryca Elzbieta, powinna ja byla zabic, ale ta ulitowala sie i popelnila blad...Bo tak naprawde Katarzyna jedynie kochala wladze, a nienawidzila w ogole slowian w tym najbardziej polakow.
          Ze sie lubowala w swiecie sztuki i inteligencji, no coz nie chciala uchodzic za prymitywa. A starala sie dorownac innym moznowladca.
          • krytyk2 Re: Proste... 26.08.13, 21:25
            ...możnowładcom.
      • paco_lopez Re: Proste... 27.08.13, 07:45
        pytania mnie nie dręczą . na szczęście ktoś zna odpowiedzi na wszystkie. odpowiedź , że katarzyna wychowała wrzechpolaków wygląda mi na pokrętną. a kiboli zapamiętanych w wojnie z policją i z innymi kibolami tez wychowała katarzyna II ?
    • krytyk2 Re: mam dwa pytania 27.08.13, 09:39
      my wszyscy
      • paco_lopez Re: mam dwa pytania 28.08.13, 07:14
        to opowiedz jak ty wychowałeś wszechpolaka ?
        • krytyk2 Re: mam dwa pytania 28.08.13, 21:18
          to się rozchodzi niezauważalnie-jak fala chamstwa samochodowego w korku,kiedy ktoś się wpie... przed ciebie i szlag cie trafi,ku...,ze on tak po chamsku i wtedy zatrąbisz ,bo jesteś wku...ony,a jeszcze pięsci zaciśniesz na kierownicy ,bo bys mu chętnie dojebał-co on ku... mac sobie myśli o sobie -ze jest lepszy?!?!?
          a jak chłopak zapłakany z przedszkola wroci i zapytasz O CO CHODZI?
          A on ,ze mu kolega bez przyczyny z piąchy w nos,to ku... mówisz mu-wex mu następnym razem wyku...j w ryj.
          • yadaxad Re: mam dwa pytania 28.08.13, 22:04
            Oni są już w wieku, kiedy produkują dalszą, ulepszoną, generację wartości.
            • krytyk2 Re: mam dwa pytania 28.08.13, 22:08
              tiaaa..
              ich wartoscia dodaną jest wiedzieć komu przypie...c w ryj/"niepolakom"/ a komu-ewent -nie...;)
              • yadaxad Re: mam dwa pytania 28.08.13, 22:18
                No i rozwinięciu tych wartości piszę. Jeszcze będziemy wspominać ich łagodność, w porównaniu do nowej generacji.
              • paco_lopez Re: mam dwa pytania 01.09.13, 12:21
                no właśnie. jak sie patrzy na pewna część kawalerii, to doznaje się wrażenia, ze oni chcą zdobyć świat w walce wręcz .
          • paco_lopez Re: mam dwa pytania 29.08.13, 21:29
            nie wiem krytyk o czym ty nawijasz chłopie. ja jeżdżę tak żeby mi migaczami mrugali i żeby ludziom sie dobrze spało jak prowadzę. mam znowu kwestie z moim jednym trudnym kolegą. nie mogę rozgryźć jego imperatywów i myślę , ze jak ktoś zbyt długo pozostawała elektoratem jarosława, to ja sie z nim nie dogadam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka