Dodaj do ulubionych

A ja mam nietypowy problem - trolling

17.11.13, 11:07
Witam szanownych użytkowników.Zwracam sie z takim nietypowym problemem - ale może zacznę od początku.
Jestem użytkowniczką jednego z portali o tematyce gier totalizatora ( namiętnie gram w multi multi ) Poznałam tam wielu ciekawych ludzi na gruncie prywatnym również - administrator tamtejszego portalu to mój dobry kolega :D
Poznałam tez jedną użytkowniczkę na początku pisałyśmy ze sobą na gg. Potem wywiązała sie wojna i ja stanęłam po stronie jednego z użytkowników a nie jej bo wydało mi się,ze ona jest winna ( on ja tylko od s z m a t y wyzwał ) a ona zrobiła z tego wielką hecę.Tez jako pierwsza jej nawtykałam inwektywami :)) różnymi :D wiedziałam że chorowała na raka i napisałam jej że " rak nie tylko wyżarł jej p i z d ę ale i mózg " a co ! Ona w ogóle jakaś dziwna - chciałam wspólnie z innymi użytkownikami troszkę pognębić jedną z użytkowniczek podałam jej hasło do "wspólnego nicka" a ona nie chciała tego tego robić.Była kilkakrotnie banowana przez admina,bo wracała i ubliżała mi i innym użytkownikom,którzy ja tez wyzywali,wyśmiewali za cechy charakteru.Ona za to zaczęła pisać bzdury na necie szkalujące ten portal - teraz to ją śledzę na necie i kopiuję wszystko co ona pisze po innych portalach.Wiem też / dowiedziałam się z własnych źródeł / że jej mąż ma drugą rodzinę w Niemczech i domyślam się,że nie wszystkie dzieci sa jego.Napisałam o tym oficjalnie na tym portalu a ona znowu jazdę mi robiła po internecie.Ustaliłam jej dokładne dane gdzie mieszka i napisałam wspólnie z innymi użytkownikami,że wjazd jej na chatę zrobimy jak się nie uspokoi bo ona ciągle ubliża i ubliża.My juz sami nie wiemy co mamy z nią zrobić.
pozdrawiam i proszę o komentarze.
Obserwuj wątek
    • liluchna77 Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 17.11.13, 11:14
      dodam tylko,ze ona chorowała na depresję i czasem ma nawroty ponadto jedna z użytkowniczek zdiagnozowała u niej osobowość wieloraką i zaburzenia tożsamości płciowej i jestem pewna,ze to prawda bo ta koleżanka jest mądra:D
      Pisaliśmy jej wszyscy o tym,że jest " p i e r d o l n ię t ą d z i w k ą " a do niej to nie dociera.
      Ona ciągle ma jakieś ale i próbuje sie bronić również agresją i pisaniem bzdur w naszym temacie.
    • liluchna77 Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 17.11.13, 14:03
      np. o coś takiego robiła jazdę :

2013-02-25 (11:44)

lila
      Data rejestracji: 2009-10-05
      Ilość postów: 12461

wpis nr 607 405
      w mojej lodówce nie ma miejsca na takie ścierwo buahahahaha

że to ja niby nienormalna.
    • roxxane Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 17.11.13, 17:43
      Byłaś kiedyś może u psychiatry?
      Takiego dobrego specjalisty.Znalazłam ten portal i tą rozmowę oraz wiele innych twoich postów.
    • ese1 Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 17.11.13, 20:43
      ?????????

a w ogole, to ty chyba w zyciu nie masz co robic?????

idz sie leczyc
      • liluchna77 Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 18.11.13, 18:28
        ese1 napisała:

> ?????????
        >
        > a w ogole, to ty chyba w zyciu nie masz co robic?????
        >
        > idz sie leczyc
        >
        Ale ja nie o mnie tylko o tej użytkowniczce ona nie dość,że chora psychicznie jakaś to i flejtuch / na zdjęciu tłuste włosy i jakaś obskurna różowa bluzeczka :D / Wiem,ze ma dzieci na wychowaniu i tak cały czas się zastanawiam czy nie zgłosić jej do opieki społecznej.
        Pisaliśmy jej o tym,a ona zaś agresorem.Nienormalna !
    • ankaskakanka14 Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 11.12.13, 23:40
      Wiesz Liluchna77 gdyby mi ktoś napisał,ze rak wyżarł mi nie tylko p i z d ę ale i mózg / gdybym chorowała na to / to gnębiłabym go dotąd dopóki by nie zrozumiał tego co zrobił / i tu szamanka ma rację,myliła się jedynie co do tego z jakiego powodu.Już nawet nie osobistego ale uważam,że tacy ludzie jak Ty to dno zupełne i trzeba takich gnoić aby dosięgli tego dna i mogli się od niego w końcu odbić / a jeżeli sie nie odbiją to i tak mała strata / Zakładam,że śledzisz wątki i nie tylko tutaj na psychologi / chociaż zmieniłam przeglądarkę,wyczyściłam kompa / Zostałaś TUTAJ osadzona przez użytkowników - mam nadzieje,że coś dotrze do Twojego nie wyżartego mózgu / prawie zdrowa osobo jak mi to kiedyś ktoś napisał / oczywiście,że nie jestem święto j e b l i w a - nigdy taka nie byłam ani nigdy za taką się nie uważałam ale powyższy Twój tekst hmm? ba bywam nawet agresywna,złośliwa czy wulgarna bywam ale nigdy nie użyłabym czyjejś traumy / w tym przypadku choroby,w wielu przypadkach śmiertelnej choroby / aby podważyć czyjąś normalność i skopać kobiecość / widzisz tym sie właśnie różnimy.To co napisałaś o tej kobiecie nauczyło mnie jednak czegoś - już nigdy nikomu nie zaufam w obawie,że mogłabym trafić na kogoś takiego jak Ty / w mojej ocenie podłego,wysnutego z empatii współczucia / to tyle droga Liluchno77 -> żegnaj :)))
    • roxxane Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 12.12.13, 18:52
      Anka no ja bym uważała jeszcze twoje dane ustali i chłopaków będzie chciała wysłać.
      www.youtube.com/watch?v=4iKLtfoP-wk
      • ankaskakanka14 Re: A ja mam nietypowy problem - trolling 12.12.13, 20:06
        roxxane napisała:

> Anka no ja bym uważała jeszcze twoje dane ustali i chłopaków będzie chciała wys
        > łać.
        > www.youtube.com/watch?v=4iKLtfoP-wk

Chcieć,a móc? haaha ha ha łaha ha ha !!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka