liluchna77
17.11.13, 11:07
Witam szanownych użytkowników.Zwracam sie z takim nietypowym problemem - ale może zacznę od początku.
Jestem użytkowniczką jednego z portali o tematyce gier totalizatora ( namiętnie gram w multi multi ) Poznałam tam wielu ciekawych ludzi na gruncie prywatnym również - administrator tamtejszego portalu to mój dobry kolega :D
Poznałam tez jedną użytkowniczkę na początku pisałyśmy ze sobą na gg. Potem wywiązała sie wojna i ja stanęłam po stronie jednego z użytkowników a nie jej bo wydało mi się,ze ona jest winna ( on ja tylko od s z m a t y wyzwał ) a ona zrobiła z tego wielką hecę.Tez jako pierwsza jej nawtykałam inwektywami :)) różnymi :D wiedziałam że chorowała na raka i napisałam jej że " rak nie tylko wyżarł jej p i z d ę ale i mózg " a co ! Ona w ogóle jakaś dziwna - chciałam wspólnie z innymi użytkownikami troszkę pognębić jedną z użytkowniczek podałam jej hasło do "wspólnego nicka" a ona nie chciała tego tego robić.Była kilkakrotnie banowana przez admina,bo wracała i ubliżała mi i innym użytkownikom,którzy ja tez wyzywali,wyśmiewali za cechy charakteru.Ona za to zaczęła pisać bzdury na necie szkalujące ten portal - teraz to ją śledzę na necie i kopiuję wszystko co ona pisze po innych portalach.Wiem też / dowiedziałam się z własnych źródeł / że jej mąż ma drugą rodzinę w Niemczech i domyślam się,że nie wszystkie dzieci sa jego.Napisałam o tym oficjalnie na tym portalu a ona znowu jazdę mi robiła po internecie.Ustaliłam jej dokładne dane gdzie mieszka i napisałam wspólnie z innymi użytkownikami,że wjazd jej na chatę zrobimy jak się nie uspokoi bo ona ciągle ubliża i ubliża.My juz sami nie wiemy co mamy z nią zrobić.
pozdrawiam i proszę o komentarze.