Gość: ryb IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:14 Obalilem cale winko. I tak mnie dobrze. Teraz jak Komandos przyszedl, to otworze chivaska...no to Wasze zdrowko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcepanna Re: Znowu przy Was... 16.08.04, 22:16 spoko ja obalilam opakowanie rodzynkow, na szczescie nie w czekoladzie , choc to moze byc pocieszajace a kto to komandos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Znowu przy Was... IP: 62.233.233.* 16.08.04, 22:18 no popatrz a ja trzeźwy jakbym sie zaszył krish the impeccable Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Znowu przy Was... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:28 No bez przesady, dobre winko poprawia krazenie...popatrz sie na statystyki. Francuzi i Wlosi w starszym wieku zawsze trzezwi (umyslowo). A nam Polakom zony na to nie pozwalaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Znowu przy Was... IP: 62.233.233.* 16.08.04, 23:57 jasne ze masz racje to tylko karygodne niedopatrzenie z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Znowu przy Was... IP: *.telprojekt.pl 16.08.04, 22:19 Co Ty Ryb? W poniedziałek? Nie chcę być moralizatorska ale kac we wtorek to bolesna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Znowu przy Was... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:22 No, nie. Po takich winkach to nie ma kaca. To jest istny miod...a ze z jablek robiony to inna sprawa :))) Dzisiaj mialem stresowy dzien, nie chcialo mi sie robic i tak sie wscieklem ze zrobilem sobie super kolacje (jajka na boczku) i zeby to lepiej przetrawic, musialem czyms popic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Znowu przy Was... IP: *.dialup.mindspring.com 17.08.04, 03:13 No, nie. Po takich winkach to nie ma kaca. To jest istny miod...a ze z jablek > robiony to inna sprawa :))) Rybie, co Ty, winko Ci sie z ciderkiem pomylilo...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Znowu przy Was... IP: 62.233.233.* 16.08.04, 22:24 oglądałaś "capital city"? tam maja inne kace bo jeszcze żyją i pracują dziwna rasa rybie gratulacje PS bez przesady kac po 1 winie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Znowu przy Was... IP: *.telprojekt.pl 16.08.04, 22:29 Ja mam nawet po połowie. Dlatego piję co inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Znowu przy Was... IP: 62.233.233.* 16.08.04, 22:34 kupujesz nie te winka zapewniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: Znowu przy Was... IP: *.telprojekt.pl 16.08.04, 22:50 Być możebliwe. Brak mi eksperta w rzeczonej dziedzinie. Dlatego przerzuciłam się na oceany czystości nieskażonej, choć słaba głowa zawsze będzie się kiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Znowu przy Was... IP: 62.233.233.* 16.08.04, 23:19 też ok czysta wódka nie plami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Znowu przy Was... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:44 Krish, ja mam pewna przewage, 190 cm, 90 kg, we mnie trzeba nie jedno winko wlac zeby byl efekt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Znowu przy Was... 16.08.04, 22:45 Gość portalu: ryb napisał(a): > Krish, ja mam pewna przewage, 190 cm, 90 kg, we mnie trzeba nie jedno winko > wlac zeby byl efekt :))) Zabrzmiało prawie jakbys groził.. :) A przynajmniej zaprezentował muskuły. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Znowu przy Was... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:48 hihihi:))) raczej tusze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Znowu przy Was... 16.08.04, 22:51 90kg na 190 cm?? To nie tusza.. :) Pamiętam mojego kumpla co miał 196 cm i wazył 90 - toz szkieletorem był.. Żeberko każde mu wystawało. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Znowu przy Was... 16.08.04, 23:00 procesor napisała: > 90kg na 190 cm?? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty tez tyle wazysz i taka zes wysoka?Nieza musisz byc lacha! Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Znowu przy Was... 16.08.04, 23:02 komandos57 napisał: > > 90kg na 190 cm?? > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Ty tez tyle wazysz i taka zes wysoka?Nieza musisz byc lacha! Błąd, mam 90 cm wzrostu i waże 190 kg. Jestem szalenie stabilna.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Znowu przy Was... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:06 :))) Mnie nie wystaje, ale ostatnio uparlem sie na odchudzanie, moze mam szanse. Widzisz, za czesto zdzieram buty, kosztuje mnie to troche :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Odchudzanie? 16.08.04, 23:35 Gość portalu: ryb napisał(a): > :))) Mnie nie wystaje, ale ostatnio uparlem sie na odchudzanie, moze mam > szanse. Widzisz, za czesto zdzieram buty, kosztuje mnie to troche :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx wazylem 56 kg,teraz 62.Jak przybrac na wadze?Dzieki czesci ciala ktora czyni mnie mezczyzna utrzymuje balans. Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Znowu przy Was... 16.08.04, 22:22 Twoje zdrowie Rybie ;)) btw. lukales leniuszq do poczty gazetowej? ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Znowu przy Was... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:23 Witaj :))) jeszcze nie, a mam? Juz lece :))) tzn. plyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Bylem... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:26 Same zera, nikt nie pisze....hihihi:))) i dobrze, bo doczekac sie odemnie na odpowiedz to moze dluuugo potrwac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Bylem... 16.08.04, 22:42 znaczy sie nie ma? :( no bo siade na srodku i sie rozplacze! :) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Bylem... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:58 No nie ma :((( juz tez placze :) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Bylem... 16.08.04, 23:05 puscilam raz jeszcze moze mam blednego maila albo tez obwarowania mojej poczty maila nie wypuszczaja.. :) wlasciwie to nic wielkiego wiec jak nie dojdzie to swiat sie nie zawali ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Bylem... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:08 Doszlo :))) Zaraz odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Bylem... 16.08.04, 23:09 Gość portalu: ryb napisał(a): > Doszlo :))) Zaraz odpowiem :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Orgazm? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Jestem. 16.08.04, 22:29 Spiesze sie bo musze rad tym bladziom udzielic.Pelne rece roboty.Az mnie paluchy bola od klikania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:40 Powiem Ci tak. Odpusc troche, bo np. dla mnie jest to zabawne. Ale dla innych, tych co maja zasady i swiecie wierza w wartosc slowa, Twoje teksty moga byc krepujace. A krepujace, bo to tylko wynika z ich nieswiadomosci i nie zrozumienia znaczenia owego slowa...a moze i zdania, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jestem. 16.08.04, 22:44 Gość portalu: ryb napisał(a): Twoje teksty moga byc > krepujace. A krepujace, bo to tylko wynika z ich nieswiadomosci i nie > zrozumienia znaczenia owego slowa...a moze i zdania, kto wie? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx sadzisz ze moje teksty sa bardziej krepujace od tych co skrobia sie na forumie,co jebia sie jak suki pod plotem,co biora w sliczne usteczka duze chuje,co puszczaja swoich facetow kantem.....etecera? Naprawde sadzisz tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 22:47 Oj nie, tamte to sa zenujace...ale kazdy pisarz ma swoje ruguly, tak jak i myslenie. Nie wygrasz z tym, tak samo jak oni nie wygraja z Toba :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jestem. 16.08.04, 22:51 Gość portalu: ryb napisał(a): > Oj nie, tamte to sa zenujace...ale kazdy pisarz ma swoje ruguly, tak jak i > myslenie. Nie wygrasz z tym, tak samo jak oni nie wygraja z Toba :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Czy ja gram?Tylko porad udzielam tym polamanym w pochwach i uposledzonym na praciach.I tym psycho tez,conie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:03 Jakbym Ci opowiedzial historie z mojego dzisiejszego dnia to powaliloby Ciebie. Nasze kochane, polskie dziewczyny i ich super polskie teksty...w metrze. Powiem ci tak, jestes wyjatkowo mily i okrzesany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:34 Humor OK :))) zobaczymy co bedzie jutro :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jestem. 16.08.04, 23:07 Gość portalu: ryb napisał(a): > Jakbym Ci opowiedzial historie z mojego dzisiejszego dnia to powaliloby Ciebie. > > Nasze kochane, polskie dziewczyny i ich super polskie teksty...w metrze. > > Powiem ci tak, jestes wyjatkowo mily i okrzesany :) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tez czasmi podslucham.posrac sie mozna.Nie jestem pewien dlaczego nie jestem rozpoznawany jako NASZ?Ale to juz inna broszka.Gladza w mojej obecnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:16 Hahaha, widze ze tez to przerabiales :)...ale dzisiaj, to bylo personalne, o mnie. Zostalem wysmiany, jako wielki Angol z malym ptaszkiem...z ktorym mozna byloby sie przekotlowac, bo podobno mam kase...swiadczy o tym moj zegarek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jestem. 16.08.04, 23:20 Gość portalu: ryb napisał(a): > Hahaha, widze ze tez to przerabiales :)...ale dzisiaj, to bylo personalne, o > mnie. Zostalem wysmiany, jako wielki Angol z malym ptaszkiem...z ktorym mozna > byloby sie przekotlowac, bo podobno mam kase...swiadczy o tym moj zegarek :))) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Powiem Ci ze tez mam pozadny zegarek ale ONE zawsze zerkaja w moje krocze.Moze zem taki chudy a tam to takie tluste.Kto to wie! Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Jestem. 16.08.04, 23:46 no ale czy to zaraz powod zeby winem watpliwosci zalewac ? ;-) Zostalem wysmiany, jako wielki Angol z malym ptaszkiem...z ktorym mozna > byloby sie przekotlowac, bo podobno mam kase...swiadczy o tym moj zegarek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Jestem. 16.08.04, 23:48 aaaa beee ! snobie tyy ! :-))) swiadczy o tym moj zegarek > :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:53 Kocham zegarki :))) Winko na trzecim miejscu...na drugim jest chivasek :) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Jestem. 16.08.04, 23:56 a kto to powiedzial ? :-) i dlaczego wlasnie ja mam to wiedziec ??? Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jestem. 16.08.04, 23:58 malvvina napisała: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx snobizm?co to jest snobizm?definicja snobizmu? Zaraz tu bzdetownice forumowe rusza w akcje,ale............. Kazdy chce sie zaprezentowac godnie.Jezeli to nie wypala,prezentuje swoje uposledzenie w innym wcieleniu.Ot i co! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jestem. 16.08.04, 23:49 > Zostalem wysmiany, jako wielki Angol z malym ptaszkiem... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Biora Cie za murzyna a Angolii? Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Jestem. 16.08.04, 23:12 Oj Rybie.. :D Pamietam jak kolezanka taksowała (ale nie wulgarnie) pewnego faceta w wagoniku kolejki górskiej, poza granicami naszego pieknego kraju. Komentował oczywisci en agłos po polsku. Jak po wyjsciu z wagonika facet spotkał reszte swego towarzystwa i zaczął z nimi rozmawiać po polsku to myslałam że koleżanka będzie się czołgać, hehe, z tego wagonika i daleko w bok po stoku.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Jestem. 16.08.04, 23:13 procesor napisała: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A TY mialas kiedys branie przez jakiegos faceta?Takiego z jajami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:37 Dzisiaj to bylo wulgarnie, bardzo wulgarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Jestem. IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 16.08.04, 23:55 :))) Nie, po co? Niech sie ciesza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Znowu przy Was... IP: *.dialup.mindspring.com 16.08.04, 22:44 Poczekaj z godzinke rybie, tez jakas butelke otworze... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: Znowu przy Was... 16.08.04, 22:47 Gość portalu: Luty napisał(a): > Poczekaj z godzinke rybie, tez jakas butelke otworze... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bylbym przeoczyl.Czesc pederasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Dobranoc... IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 17.08.04, 00:03 Wszystkim :))) Jutro ciezki dzien, trza sie wyspac :))) Odpowiedz Link Zgłoś