poslonek 25.08.04, 08:56 Autorki: Katarzyna Leżeńska, Ewa Millies-Lacroix Współczesna powieść polska. 272 str. 105x170mm. W sprzedaży od 3 września. Może warto sięgnąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwan_w Re: "Z całego serca" 25.08.04, 10:42 A Ty jesteś Kasia, Ewa czy wydawca?;) Odpowiedz Link Zgłoś
poslonek Re: "Z całego serca" 26.08.04, 14:36 iwan_w napisał: > A Ty jesteś Kasia, Ewa czy wydawca?;) Ja jestem prowokator ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zona Re: "Z całego serca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:52 A mialo nie byc tekstow reklamowych... Betty zmeczona...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_57 Re: "Z całego serca" 25.08.04, 11:09 Gość portalu: baba zona napisał(a): > A mialo nie byc tekstow reklamowych... Betty zmeczona...? ;) xxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bzdzisz rogata pieknoscio. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_zona Re: "Z całego serca" 25.08.04, 11:19 komandos_57 napisał: > Gość portalu: baba zona napisał(a): > > > A mialo nie byc tekstow reklamowych... Betty zmeczona...? ;) > xxxxxxxxxxxxxxxxxxx > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Bzdzisz rogata pieknoscio. Co my bysmy bez Ciebie, facet, zrobili...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: "Z całego serca" 25.08.04, 11:10 jesli od 3 wrzesnia to nie wiem bo u mnie dopiero 25 sierpnia ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
poslonek Re: "Z całego serca" 31.08.04, 14:43 cossa napisała: > jesli od 3 wrzesnia to nie wiem > bo u mnie dopiero 25 sierpnia ;) > > pozdr.cossa No popatrz - a u mnie jest 31 sierpnia. Żyjemy w równoległych wszechświatach? Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: "Z całego serca" 01.09.04, 03:00 poslonek napisał: > Autorki: Katarzyna Leżeńska, Ewa Millies-Lacroix > Współczesna powieść polska. > 272 str. 105x170mm. mam nadzieje, ze nie dobierasz sobie lektur wylacznie ze wzgledu na ilosc stron i rozmiar? a co do tresci - nie slyszalam nic o tej powiesci wiec trudno mi powiedziec czy warto siegac tytul wskazuje na jakis romans wiec jak ktos lubi... jak juz przeczytasz to podziel sie wrazeniami :) ps. juz 1 IX ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poslonek Re: "Z całego serca" 02.09.04, 10:59 vielonick napisała: > mam nadzieje, ze nie dobierasz sobie lektur > wylacznie ze wzgledu na ilosc stron i rozmiar? Oczywiście, że nie, ale mam predylekcję do książek wątłych objętościowo, esencjonalnych. > a co do tresci - nie slyszalam nic o tej powiesci > wiec trudno mi powiedziec czy warto siegac > tytul wskazuje na jakis romans wiec jak ktos lubi... > jak juz przeczytasz to podziel sie wrazeniami :) Chyba nie przeczytam, ale mogę podzielić się wrażeniami z "Metafizyki" Arystotelesa. Odpowiedz Link Zgłoś