Gość: kobietka IP: *.inetia.pl 25.08.04, 09:11 wyjście na piwo? znamuy się z widzenia, podoba mi się bardzo, pracuje teraz w sklepie u rodziców, jest b.b. sympatyczny. Mam kilka pomysłów, ale powiedzcie co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majteczkii Re: czy mogę zaproponować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 09:56 Samo to, że propozycja z ust kobiety ma pasc uwazam za normalna rzecz w tych czasach. Tylko czy on lubi piwko:-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: czy mogę zaproponować 25.08.04, 10:45 Corka szefostwa zaprasza go na piwo? Nie odmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: czy mogę zaproponować IP: *.inetia.pl 25.08.04, 10:54 ale to jego rodziców a nie moich- nie dopowiedziałam tego.Stąd obawy- jestem tylko kupującą :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: czy mogę zaproponować 25.08.04, 11:16 Przykro mi, nie możesz zaprosić go na piwo. To zostało prawnie zabronione ustawą z dnia 16 kwietnia 2001 roku. Jak sobie przypomnę numer dziennika i pozycję, dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś