Gość: Imagine IP: *.unl.edu 01.09.04, 21:29 -jedna zona -jedno zycie -jedna filozofia -jeden narod -jedna religia -jedna waluta -jedna partia -jedna armia -jeden fuhrer czy to jeszcze mozliwe ? Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moc_ca Re: Chcialbym byc jak Witek 01.09.04, 21:33 Nie chciałbyś, kokietujesz, prowokujesz .. :-) Witkowe szczęście nie bywa szczęściem Imaginowym, Ty o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Chcialbym byc jak Witek IP: *.unl.edu 01.09.04, 21:39 chcialbym, targanym przez takie rozne roznosci ... potrzebuje stabilizacji, oparcia w czyms stalym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Najbardziej niestaly jest.... IP: 80.72.38.* 01.09.04, 21:44 ekran komputera. nawet jezeli masz TFT. Najbardziej: zasady na podstawie których zbudowane są nauki matematyczno- przyrodnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll to jaki jest Imagine? 01.09.04, 21:57 czyżby: - wiele żon - poligamista! - wiele żyć - kot! - wiele filozofii - koniunkturalista! - wiele narodów - kosmopolita! (lub kundel ludzki) - wiele religii - ukryty gnostyk! (czy inna czająca się zaraza) - wiele walut - cinkciarz! - wiele partii - karierowicz! - wiele armii - najemnik! (a może tłumacz lub pielęgniarka lub szpieg?) - wiele fuhrerów - bezideowiec! czy to możliwe ? I just can't Imagine.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: to jaki jest Imagine? IP: *.unl.edu 01.09.04, 22:15 tez mi sie to w glowie nie miesci, ale to wszystko ... prawda o mnie. szukam pionu. ciala stalego. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: to jaki jest Imagine? 01.09.04, 22:20 fnoll napisał: > - wiele żyć - kot! Oj nie jestem pewna, nie jestem. Bo może to o inne ŻYCIE chodzi.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
walon_tkowa Re: Chcialbym byc jak Witek 01.09.04, 22:00 Gość portalu: Imagine napisał(a): > -jedna zona > -jedno zycie > -jedna filozofia > -jeden narod > -jedna religia > -jedna waluta > -jedna partia > -jedna armia > -jeden fuhrer > > czy to jeszcze mozliwe ? > Imagine. no prosze, przy......l ale za to jak inteligentnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Chcialbym byc jak Witek IP: *.unl.edu 01.09.04, 22:16 klaniam sie. krew wypita a dziurki nie ma. hihihihihihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Chcialbym byc IP: *.unl.edu 01.09.04, 22:21 przynajmniej zyl. w jednych Tworkach. w jednej celi. z jedna diagnoza. ech ... Odpowiedz Link Zgłoś
qw5 Re: Chcialbym byc 02.09.04, 16:24 w jednym walonku, ech, żył i umarł śmiercią naturalną jedną, żeby mu urozmaicić pochowali go w dwóch trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś