witchland 30.09.14, 09:11 A jezt tu jaki troll albo conajmniej spamer...Wszystko tak rowniutko i w rzadku.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: No kurna... 30.09.14, 11:03 witchland napisała: > A jezt tu jaki troll albo conajmniej spamer...Wszystko tak rowniutko i w rzadku > .... > A nasza kochana Brygada? Czasem trolluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
witchland Re: No kurna... 30.09.14, 16:23 Trzeba bedzie zorganizowac jakas dyskusje z burza, wichura i piorunami...:-) Jesienna taka... Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: No kurna... 30.09.14, 17:04 witchland napisała: > Trzeba bedzie zorganizowac jakas dyskusje z burza, wichura i piorunami...:-) Je > sienna taka... Dawno nie było :) Ale takiego drugiego trolla jak Bardotka, to nie chciałabym tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
witchland Re: No kurna... 01.10.14, 10:09 Burze wichury i nawalnice na Forum Psychologia, to wieksza publika...Ludzie lubia takie igrzyska...:-) Ba, nawet od czasu do czasu ich potrzebuja, wszak to lepsze niz tabliczka czekolady, ktora rozrusza neuroprzekazniki...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: No kurna... 30.09.14, 22:25 no to dawaj!;) O cesarkach? ... czy moze o ... ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
witchland Re: No kurna... 01.10.14, 10:07 Tak, masz racje Clarysko, choc cesarki nas juz nie dotycza- wszak my z czola Zeusa zostalysmy wycesarzowane, takie 'Athenki Pospolite', to jednak temat dotyczy coraz wiekszej rzeszy kobiet....Ktore boja sie rodzic w sposob naturalny, uwazajac ze poprzez cesarke unikna komplikacji w tym bolu... Narazajac swoje dzieci na choroby, ktorych nie maja dzieci matek, ktore wybraly naturalny porod. Wynika z tego, ze wraz z postepem czasu i rozwoju, rosnie ilosc matek egoistek?...:-( Skad ja to znam... Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa3 Re: No kurna... 01.10.14, 17:34 he he, mnie w to nie wciagniesz ;)... choc mysle ze jeslibym sie zabierala za rodzenie to chcialabym sama sobie wybrac zamiast miec narzucone - wiec i w US protestuja przeciw bo tam hurtem robia, w PL za bo nie robia - bo nie dogodzi z gory decydujac za kogos, wyraznie, wiec czemu by nie zapytac? A poza tym, jako ze ojcow egoistow zawsze bylo wielu i nikt nie narzekal dlaczego by matek egoistek mialo nie byc? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: No kurna... 30.09.14, 23:27 Nie bede sie rozpisywac, bo czasowo jestem przy L komputerze. powtorze tylko twoje slowa Witch- "niech zemsta siegnie pokolen"... Odpowiedz Link Zgłoś
witchland Re: No kurna... 01.10.14, 10:01 Mysle, ze nas Polakow jakos ta zemsta dosiega przez caly czas... Coz ostanie wydarzenia w polityce to potwierdzaja... Jednak mnie jakos tak cieszy, ze Donek zostal wybrany na pierwszego huzara w EU....Jakby nie bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
brygada_ww Re: No kurna... 01.10.14, 15:01 witchland napisała: > Mysle, ze nas Polakow jakos ta zemsta dosiega przez caly czas... Coz ostanie wy > darzenia w polityce to potwierdzaja... Juz jakos od dawna przestala mnie interesowac polityka polska, w ramach wolnego czasu wole te miedzynarodowa. > Jednak mnie jakos tak cieszy, ze Donek zostal wybrany na pierwszego huzara w EU > ....Jakby nie bylo.. A mnie jest obojetne kto, byle bylby europejski a nie majdanski dla przykladu. Odpowiedz Link Zgłoś