Dodaj do ulubionych

Była dziewczyna

07.03.16, 02:40
Cześć, potrzebuję pomocy. Mam 16 lat, jakoś pół roku temu poprzez kłótnię z moją byłą związek się rozpadł, poszło o zdradę, która potem okazała się głupstwem, nie rozumiem dlaczego to tak dalej poszło, przecież powinna mi dać jeszcze szansę. Była dla mnie podparciem, tylko ona mnie tak dobrze zna, nadal ją kocham, nie potrafię pokochać innej, pewnie ktoś powie 16 lat, całe życie przed Tobą, tak, tak, ale ja teraz potrzebuję kogoś, kto mi będzie towarzyszył, kogo przytulę, pokocham. Chcę czuć się potrzebny, chcę odżyć, nie potrafię się pozbierać po tak wielkiej dla mnie stracie. Ona już ułożyła sobie życie z innym, tak bardzo tego nie trawię, nie mam szans by ją odzyskać, a tak cholernie ją pragnę. Nie mam pojęcia jak mam żyć, wszystko stało się dla mnie obojętne, dosłownie wszystko. Nie mam sił, i nie będę miał układać sobie życia z inną, po prostu nie dam rady. Proszę o jakąkolwiek pomoc. :(
Obserwuj wątek
    • to.niemozliwe Re: Była dziewczyna 07.03.16, 03:54
      To jej prawo nie chcieć być z kimś, kto zdradza. Nie uważasz?
    • nanie2 Re: Była dziewczyna 07.03.16, 08:52
      Żałosne.Może uderz do forum "gimbaza".
    • 0rtensja Ty nastolatek, idż i kopnij się w ...ZAD! 07.03.16, 09:49
      Dzieciaku jeden, masz 16 lat, matka i ojciec jeszcze 14 lat temu ci pieluszki spod dupska wymieniali, a dupczysko pod kranem z zimną woda, dla zdrowia obmywali... Powinni ci to jak najrzadziej czynić, moze bys dzisiaj takich oparów idiotyzmu nie odkrywał, w ogóle po tej debilnej dupie powinni Cię klepać jak najczęsciej. Ty Durniu, weż się za naukę, ucz się, wszak świat nie jest taki do końca ponury, sa jeszcze na nim enklawy szczęscia i zyciowych mozliwości...
    • lilith45 Re: Była dziewczyna 07.03.16, 15:10
      Mówisz tylko o swoich potrzebach, że ją pragniesz, że potrzebujesz przytulenia, że potrzebujesz jej wsparcia, że zna Cię jak nikt inny...itd. Proponuje przestac myslec o sobie i zrozumiec że obecnie jej potrzeby sa juz inne, bo zniszczone zostalo to co w zwiazku najwazniejsze - zaufanie. I pogodzic sie z tym, jak najszybciej. Poszukaj sobie innej dziewczyny. Przypuszczam że szybko zaspokoi Twoje potrzeby i szybko zapomnisz o byłej.
    • nvv Re: Była dziewczyna 07.03.16, 17:45
      Dasz radę.
    • perfum no Była i... sobie poszedla... :) 08.03.16, 15:32
      Mimi - dobry tekst - ale...
      staraj sie lepiej.

16-to latka nie zna pojecia "ulozenia sobie zycia"
    • lilith45 Re: Była dziewczyna 08.10.16, 15:21
      słyszę tylko JA JA JA....

dobrze że to stary temat
    • perfum Była i znickla. z dziewczynami tak to jest. 09.10.16, 08:36
      pamietaj o wyrobieniu dowodu osobistego.
      ten jest bardziej wierny, a tesz sie przydaje.
    • pigwa_anyz Re: Była dziewczyna 09.10.16, 14:34
      Jeżeli twoja była nie chce być z tobą to musisz uszanować jej decyzję.
    • juliagulia Re: Była dziewczyna 10.10.16, 09:48
      jestes jeszcze mlody, wszystko bedzie dobrze. pozniej bedziesz sie z tego smial

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka