mona.blue 30.06.17, 23:30 Coś cisza na forum ostatnio, szkoda. Ja też nie miałam czasu pisać na forum, cóż nowa praca. Dopiero teraz docenia się piątek wieczór i nadchodzący weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychooopatka777 Re: Cisza na forum 01.07.17, 18:59 ja też szukam nowej pracy w cateringu :))) Zdaje się, ze śmieć nie chce się wystawić, więc zapłacą inni, a w ramach terapii grzybobranie :))) las mnie zawsze wyciszał. To baj ! Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: Cisza na forum 01.07.17, 19:27 Może ktoś inny sobie pozwoli na takie potraktowanie ja z pewnością nie :))) Może następnym razem uda się kogoś skopać ,myśląc ze może bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: Cisza na forum 01.07.17, 19:29 Powodzenia wszystkim* (o 21:40 bucha cha cha cha ) Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: Cisza na forum 01.07.17, 19:54 Chcesz to wierz, nie chcesz nie wierz :D i co mi grozi? Co mi kto zrobi? bucha cha cha cha. Raz jeszcze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: Cisza na forum 01.07.17, 20:04 i będziesz o tym śmieciu wiedział :))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: Cisza na forum 01.07.17, 20:07 będziesz miał tego świadomość :)) poradzisz sobie? bucha cha cha. Ja dostałam tyle od ścierw twego pokroju, ze bez żadnych sentymentów i skrupułów. I nic mnie nie cieszy, a perspektywa sprzątanie po tym co mi zrobiłeś syfu tez jest mało zachęcająca bucha cha cha cha. Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Cisza na forum 02.07.17, 16:54 Mnie nic nie zdziwi, sa na tym swiecie durne ch...e, ktore kupuja chlew przerobiony na dom do tego pod mostem i zgrywaja panow.chce taki ch... na sile uszczesliwiac, niech spie... Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Cisza na forum 02.07.17, 17:02 Czy ku... normalny czlowiek kupi chlew przerobiony na dom? Nie, tylko swinia Odpowiedz Link Zgłoś
j-k chcialem Cie grzecznie ostrzec... 01.07.17, 21:00 abys nie wywolywala wilka (przepraszam - jego ducha) z lasu, gdyz przyjdzie i zacznie tu szczekac i ujadac... ale nie zdazylem... Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: chcialem Cie grzecznie ostrzec... 01.07.17, 21:05 Boisz się i zastanawiasz? Słusznie. Też by mnie to gryzło he he. Z miłą chęcią napiszę trafiony, zatopiony. Pobawimy się w kotka i myszkę, bo wiedzieć nie znaczy udowodnić he he. Będę gorsza jak Ty śmieciu, a jeszcze jak ujdzie mi bezkarnie tym bardziej będzie dobrze. I Ty będziesz o tym wiedzieć, a łapka na pożegnanie to se możesz kiwac. Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: chcialem Cie grzecznie ostrzec... 01.07.17, 21:07 Zapłacą za ciebie inni he he i będziesz wiedzieć o tym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: chcialem Cie grzecznie ostrzec... 01.07.17, 21:17 2 912 013. LalaLayla 2017-07-01 (21:14) Dużo życzę.. powodzenia a to, to przy okazji jak się uda :D Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jestes zwykla belkotka... 01.07.17, 22:09 - ktorej nikt nie czyta. a JA laskawie poswiecam ci niekiedy nieco uwagi, bo Mony mi szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: jestes zwykla belkotka... 01.07.17, 23:00 Dlaczego Ci mnie szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k poniewaz... 01.07.17, 23:37 tez masz swoje problemy zyciowe, ale durnie (jak duch) sie nad soba nie uzalasz. - lecz czynisz to umiarkowanie i rozwaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: poniewaz... 03.07.17, 09:22 a ja będę, dla Ciebie problemem może być brak ch u j a do dupy, kasy. Zresztą o tym jak i o gustach się nie rozmawia. Jedni lubią się wyżyć na necie, bo sa anonimowi, drudzy zabijać. Jedni lubią mini lotto inni zdrapki, a najlepiej zacząć od siebie naprawę. I co tam liluchna jak tam świadomość tego, ze inni będą płacić za Ciebie ? Ja wyboru nigdy nie miałam, Ty masz. Wystaw się, oszczędzisz innych :D łącznie z dziećmi dla moich nikt nie miał współczucia, a teraz płacąi za Ciebie też. Pomysl póki nie jest za późno. Potem już nic się nie da odkręcić Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: poniewaz... 03.07.17, 10:05 Napisze więcej, gdyby smieć mnie nie sponiewierał nie obraził w tak podły sposób, prawdopodobnie nie zaliczyłabym takiego doła ze wszystkimi konsekwencjami i dzisiaj zamiast ciężko zapie...c, zastanawiać się co tamten psychol zrobi, mogłabym leżeć do góry buła i cieszyc się zżyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: poniewaz... 03.07.17, 10:09 Moja córka jęczy mi że nie może patrzeć jak się męczę, wiesz co smieciu jej napisałam, że mogła myśleć co robi. A nie teraz mi jęczeć, że na każdym kroku musi patrzeć na mnie jak cierpię no i przy okazji na swoje rodzeństwo. I też winy szuka we mnie a nie w sobie. Wszyscy czyściutcy he he. No ale ok. Żeby mi nie było za nudno od wolnego od pracy zapie...m do tłumacza a potem inne sprawy, sprzątanie syfu po śmieciach typu liluchna i jej przyjaciele. Baj Odpowiedz Link Zgłoś
psychooopatka777 Re: poniewaz... 03.07.17, 10:10 a ja nie będę czyściutka. będę robić od teraz to na co mam ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
g0d_h1mself Re: Cisza na forum 03.07.17, 15:18 Sądząc po jakości ostatnich postów, nie ma się co dziwić ... sam ostatnio przeglądam i zupełnie nie ma o czym podyskutować Odpowiedz Link Zgłoś
laskabezpaska Re: Cisza na forum 03.07.17, 22:24 zwlaszcza jak piszą tu duchy vel psychopaci Odpowiedz Link Zgłoś
g0d_h1mself Re: Cisza na forum 04.07.17, 10:22 Miejmy nadzieję że już sobie poszli na dobre, bo brzmią jak stara zacięta płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
laskabezpaska Re: Cisza na forum 04.07.17, 11:20 raczej nie poszli ..........przyczaili się , wrócą jak bumerang Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Cisza na forum 04.07.17, 15:46 Dawno Ciebie i God_himself tu nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
g0d_h1mself Re: Cisza na forum 04.07.17, 15:55 Ano... niestety Maj i Czerwiec praktycznie zniknęły mi z kalendarza pod koniec Kwietnia ;-) Uroki korporacji Odpowiedz Link Zgłoś
laskabezpaska Re: Cisza na forum 04.07.17, 19:24 mona.blue napisała: > Dawno Ciebie i God_himself tu nie bylo Mona :) jestem przynajmniej 2 , 3 razy w tygodniu........... czytam...... ale pisać jakoś nie miałam ochoty.........wpadam w dołki , wychodzę i za moment znowu w nich ląduje........ ale miło czytać,że radzisz sobie , tak trzymaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Cisza na forum 04.07.17, 20:18 Dzięki. Życzę, aby te dołki nie były zbyt glebokie. Odpowiedz Link Zgłoś
laskabezpaska Re: Cisza na forum 04.07.17, 20:56 dziękuję ............ chociaż powiem Ci w sekrecie ,że ostatni był strasznie głęboki i chyba do końca jeszcze z niego nie wyszłam Odpowiedz Link Zgłoś
laskabezpaska Re: Cisza na forum 04.07.17, 19:25 g0d_h1mself napisał: > Ićstont tego nie zrozumie .......... trza umić czytać :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Cisza na forum 05.07.17, 23:47 A czym bys chciala pogadac Mona, jak juz jestes po pracy, ma sie rozumiec ;') Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Cisza na forum 06.07.17, 11:44 Na jakieś psychologiczne/życiowe tematy. Ale ostatnio sama nie mam czasu ich rozkminiac :( Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Cisza na forum 16.07.17, 17:07 Cóż to się stało, nawet Duch vel Psychopatka zamilknal? Odpowiedz Link Zgłoś
laskabezpaska Re: Cisza na forum 17.07.17, 20:00 może na urlop pojechała :) albo nie wyjechała i wywołamy wilka z lasu Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Cisza na forum 04.08.17, 12:04 Ciszacna forum panuje od mw. 2015 roku, gdy znormalizowany szefuniu na skutek sugestii ku... z nr 4 ktora dymal (nie tylko on, ale i wszyscy- jakamamusia taka i coreczka) wypie...l cala moderacje, w zwiazku z czym forum padlo. Ta idiotka nie ma pojecia o moderacji, ona potrafi tylko o jebaniu, zupie pomidorowej i o tym jak mieli fasole gotowana robiac z niej paste.smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
arjanii Re: Cisza na forum 04.08.17, 17:32 I taki pskudny placek wysmarowany ta ohydna, zmielona fasola wyglada jak gowno na talerzu. Ale tak to jest, jak ktos nie odroznia gowna od miodu Odpowiedz Link Zgłoś