angel-ique
15.07.17, 12:01
Witam ponownie, dawno nie bylo mnie na forum, przepraszam, ale nie mialam czasu. Mam problem, jestesmy z rodzuna dyskryminowani i nie wiemco poradzic. Moj maz byl moim pierwszym, zrobilam to z nim gdy mialam niecale 15 lat gdy byl wychowawca kolonijnym. Jest porzadnym czlowiekiem, a zrobili z niego peedofila, straszne. Mamy naprawde duzo dzieci, chcemy zyc rodzinnie i dokad natura pozwoli powiekszac nasza rodzine. Niestety dyskryminuja nas, nikt ne bawi sie z naszymi dziecmi, dzici sasiadow wiecznie pisza nam nacdrzwiach i szybach peedofile. Najgorsze jest to, ze zdarzylo sie mojemu mezowi uderzyc corke faceta, z ktorym przez wypadek wpadlam, bo mnie upil. Maz nie moze tego zapomniec, bylam po porodzie, bie moglam sue kochac, wiec maz probowal z nia, mezczyzna potrzebuje seksu i ja to rozumiem. Pilnowala w tym czasie dziecka, miala w koncu taki obowiazek, jej ojciec mnie wykorzystal gdy bylam nietrzezwa a moj maz spal. Zaczelo sie pieklo, zrobili z mojego meza przesteoce i gwalciciela, musialam sprzedac dom, zeby xaplacic wyjscie za kaucja mojego niewinnego meza. Nie wiemy co robic, co bedzie z naszymi dziecmi. Dlaczego ludzie sa tak podli, pmocy, tu chodzi o niewinne dzieci i dwoje niewinnych rodzicow. Sprzedalam wszystko zeby dzieci mogly miec tate i mame;(