Dodaj do ulubionych

Dyskryminacja

15.07.17, 12:01
Witam ponownie, dawno nie bylo mnie na forum, przepraszam, ale nie mialam czasu. Mam problem, jestesmy z rodzuna dyskryminowani i nie wiemco poradzic. Moj maz byl moim pierwszym, zrobilam to z nim gdy mialam niecale 15 lat gdy byl wychowawca kolonijnym. Jest porzadnym czlowiekiem, a zrobili z niego peedofila, straszne. Mamy naprawde duzo dzieci, chcemy zyc rodzinnie i dokad natura pozwoli powiekszac nasza rodzine. Niestety dyskryminuja nas, nikt ne bawi sie z naszymi dziecmi, dzici sasiadow wiecznie pisza nam nacdrzwiach i szybach peedofile. Najgorsze jest to, ze zdarzylo sie mojemu mezowi uderzyc corke faceta, z ktorym przez wypadek wpadlam, bo mnie upil. Maz nie moze tego zapomniec, bylam po porodzie, bie moglam sue kochac, wiec maz probowal z nia, mezczyzna potrzebuje seksu i ja to rozumiem. Pilnowala w tym czasie dziecka, miala w koncu taki obowiazek, jej ojciec mnie wykorzystal gdy bylam nietrzezwa a moj maz spal. Zaczelo sie pieklo, zrobili z mojego meza przesteoce i gwalciciela, musialam sprzedac dom, zeby xaplacic wyjscie za kaucja mojego niewinnego meza. Nie wiemy co robic, co bedzie z naszymi dziecmi. Dlaczego ludzie sa tak podli, pmocy, tu chodzi o niewinne dzieci i dwoje niewinnych rodzicow. Sprzedalam wszystko zeby dzieci mogly miec tate i mame;(
Obserwuj wątek
    • angel-ique Re: Dyskryminacja 15.07.17, 12:03
      Przepraszam za bledy, ale pisze z telefonu
    • arjanii Re: Dyskryminacja 15.07.17, 12:23
      Ku...sko alkoholickie poczulo sie wykorzystane, bo dalo dupy po pijaku, gdy najebany mezulek czy rez konkubent spal. Iw takiej patologii wychowuja sie dzieci i przychodza na swiat kolejne patologie. To jest straszne
    • jan_stereo Re: Dyskryminacja 21.07.17, 15:38
      Nie ma sie czym przejmowac, wszystko wyglada jak najbardziej ok, cos sie musi w zyciu dziac przeciez. Trzymajcie sie i bawcie dobrze!
    • bluething Re: Dyskryminacja 22.07.17, 03:31
      Zawsze jest napiętnowanie jak ktoś się wyrywa żyć i być po swojemu
      • arjanii Re: Dyskryminacja 22.07.17, 11:56
        Coz za wysublimowana konkluzja, jesem pod wrazeniem. Biedny nieboraczek chce zabawiac sie z dziecmi i spotyka sie ze spolecznym ostracyzmem ze strony zlych ludzi.ty musisz byc podobnie zdegenerowana. Poddano erapii jedna dziewczynke, ktora czas przebywala z matka ku... i jej pedofilskim wypierdkiem. Dziecko mowili, ze (...) chodzil bez majtek pokazywal penisa i mowil do dziecka, ze ma slonika i kazal sie za niego lapac. Tlumaczyl ddziecku, ze slonik jest maly, a jak go zlapie to bedzie duzy. Taka menda zyje spokojnie w ue i jest bezkarna. W usa dostalby czape. Jak bym mieszkala w stanach, to zatrudnilabym sie jako kat i bez drzenia reki przyciskalabym guzik do krzesla elektrycznego na takich zwyrodnialcow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka