caorle 08.10.04, 00:21 Co może usprawiedliwiać nasze pisanie na forum ? Czy jest jakieś usprawiedliwienie? Ja nigdy nie chciałabym poznać osobiście nikogo stąd. Ale jak jest jakieś usprawiedliwienie to może zmienię zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:27 ziemiomorze napisała: > krisha tez nie? > też nie ale gdybym go spotkała bez forum to tak chyba że go coś usprawiedliwia... ale mnie też pewnie nie chciałby spotkać osobiście Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Pytanko 08.10.04, 00:28 och, nie badzcie tacy niesmiali ;-) PS. Winni sie usprawiedliwiaja - jaka wina w pisaniu na forum? Forum spi, a kto spi - nie grzeszy, Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:33 ziemiomorze napisała: > och, nie badzcie tacy niesmiali ;-) > > PS. Winni sie usprawiedliwiaja - jaka wina w pisaniu na forum? > Forum spi, a kto spi - nie grzeszy, > tak sobie dzisiaj szłam ulicą i pomyslałam - tak prosto z mostu - że to forum to takie miejsce gdzie spotykaja się fajni ludzie (o - przepraszam - nicki:-) ale sami skazują sie na pewną skazę...nie wiem...przecież to chore takie non stop pisanie, nie? takie powroty...do kogo?do czego?do własnych wyobrażeń i imaginacji? tysiące twarzy setki miraży? jakis kryzys osobowości chyba przechodzę... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiomorze Re: Pytanko 08.10.04, 00:37 A widzisz - dla mnie bliska relacja z kims z netu nie ma sensu, jesli nie mysle o jej kontynuacji w realu - predzej czy pozniej. Wtedy zaczyna sie widziec ludzi. Co do konfrontacji na linii cyber-real: polecam. Zwlaszcza, ze jakis czas temu poznalam pare osob stad i tak jak sie spodziewalismy - jest bardzo fajnie, Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:39 To ma sens. ha...wiem teraz o czym mam myśleć... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Pytanko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.04, 00:26 Oj, napisalbym Ci, napisalbym...ale jeszcze 4 emaile musze wyslac :) Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Pytanko 08.10.04, 00:38 caorle napisała: > Co może usprawiedliwiać nasze pisanie na forum ? > Czy jest jakieś usprawiedliwienie? nie rozumiem pytania... usprawiedliwienie dla pisania..? krish twierdzi, ze to efekt niedojebania ;) lubie to pisac - to nie wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Pytanko 08.10.04, 00:42 > chyba nie a co jeszcze? a ja lubie pisac i zawsze lubilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:44 własnie nie wiem ale czuję podskórnie że na pewno coś jeszce ważnego... Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: Pytanko 08.10.04, 00:45 spiskowa teoria dziejow? ;) jak cos jeszcze to ja niestety nie wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Pytanko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.04, 00:43 niedo...je...co? a moze to jest po prostu skapstwo, pije sam, bo co bede innym stawial? Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:48 skąpstwo to by było jak bym była sama... :-) a tak to nie skąpstwo...wręcz przeciwnie nie wiem, chyba nie jasno piszę ale mówię wam dobranoc kochane nicki... piszcie, jutro se poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryb Re: Pytanko IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 08.10.04, 00:53 To byla tylko zmylka...a co czujesz sie winna? Nie czuj sie, wiekszych "modeli" niz tu (wszystkich razem, nie znajdziesz w realu, no chyba ze zapiszesz sie do specjalnego klubu) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:41 caorle napisała: > Co może usprawiedliwiać nasze pisanie na forum ? > Czy jest jakieś usprawiedliwienie? głupota? ;) to taki lepszy telewizor :) > Ja nigdy nie chciałabym poznać osobiście nikogo stąd. A ja tylko jedna osobę. > > Ale jak jest jakieś usprawiedliwienie to może zmienię zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:43 też dobrze piszesz a kogo? pytam naprawdę ze zwykłej ciekawości... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:45 dobra, nie mów krótko mówisz ale jakoś tak prawdziwie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:48 nie, teraz suszę włosy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Siusiarką:P? nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:51 Nie, wentylatorem z kompa :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Siusiarką:P? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:55 m.malone napisał: > To jak whładasz sidiki? ręką :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick Re: A! 08.10.04, 00:50 a co z tuszem...? ;DDDDDDDD (....chyba rzeczywiscie glupota ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: A! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:52 > a co z tuszem...? ;DDDDDDDD tuszu nie muszem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:48 nie, TV :) fonię to ja zapuszczam zawsze swoją drogą, z sidika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 00:50 Luty twierdzi, ze widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:07 ja widze....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 01:08 Gość portalu: Luty napisał(a): > ja widze....:) i to mnie intryguje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:14 opowiem Ci o tym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 01:25 Eh, nie wiem w takim razie czy dożyję :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:27 widzisz i juz masz cel....hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 00:50 Ja sie ciesze, ja lubie, wesolo mi, radosnie, lubie Was, lubie te wszystkie interreakcje, lubie uszczypliwosci, ataki, pytanka...tym bardziej, ze siedze przed czterema kompami, na trzech pracuje, a jeden przeznaczylem tylko dla forum, a internet wlaczony jest 24 godz. Taki moj LOS....hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 00:52 ooo widzisz, Ciebie nic nie usprawiedliwia... :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 01:01 > przed czterema kompami, na trzech pracuje, a jeden przeznaczylem tylko dla > forum, lub czasem odwrotnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:04 Gość portalu: gf napisał(a): > > przed czterema kompami, na trzech pracuje, a jeden przeznaczylem tylko dl > a > > forum, > > lub czasem odwrotnie... ;) niestety, to niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 01:09 Gość portalu: Luty napisał(a): > Gość portalu: gf napisał(a): > > > > przed czterema kompami, na trzech pracuje, a jeden przeznaczylem ty > lko dl > > a > > > forum, > > > > lub czasem odwrotnie... ;) > > niestety, to niemozliwe... widzę, ze chciałbyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:13 Kochanie Ty moje, dobrze widzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 01:16 Ale po co, kochanie Ty moje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:28 Taka mnie nagla czulosc ogarla....hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 02:33 martwie sie teraz, ze Cie ta nagla czuloscia urazilem, ale byle czym sie nie przejmujesz chyba...no nie chcialem, tak mi jakos wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:26 Gość portalu: Luty napisał(a): > martwie sie teraz, ze Cie ta nagla czuloscia urazilem, ale byle czym sie nie > przejmujesz chyba...no nie chcialem, tak mi jakos wyszlo... mnie skądże, ale mój komp od tego odmówił posłuszeństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Pytanko 08.10.04, 01:01 jak dla mnie forum to taki gadający notes, z którego czasem coś wypadnie, coś wyskoczy, no czarodziejskie dosyć, a ja będąc dzieckiem miałem mnóstwo czarodziejskich gadżetów, które działały jedynie mocą mojej wyobraźni - a to forum i inne fora, nawet jak je odłoże, to pulsują, drżą, cykają, pykają, świnglą i burczą, no czarowne bardzo, jak się cofnę myślą i spojrzę na nie oczyma dawnymi, to zawsze czegoś takiego chciałem, to coś jak krótkofalarstwo krótko - faaalaaa surf plum tak to jest wyślij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:06 no wlasnie, magia zycia...conie...? Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Re: Pytanko 08.10.04, 01:08 nie w twoim rozumieniu... nie w twoim rozumieniu... oj nie bawiłeś się "małym chemikiem"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:12 a bawilem, w moim rozumieniu tez...aaaaaa jakie jest moje rozumienie, co masz na mysli...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: Pytanko IP: *.dialup.mindspring.com 08.10.04, 01:31 ale co...? nie skap... Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Pytanko 08.10.04, 08:24 o..to jest dobre usprawiedliwienie - forum jako natchnienie...dla artysty jedno z wielu Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: Pytanko 08.10.04, 08:46 caorle napisała: > Ja nigdy nie chciałabym poznać osobiście nikogo stąd. a ja chcialbym i poznam, tylko zjem zupe hahaha najpierw piwko z m.malone, przyszly tydzien pewnie, jak budda Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Pytanko 08.10.04, 08:51 j_ar napisał: > caorle napisała: > > Ja nigdy nie chciałabym poznać osobiście nikogo stąd. > > a ja chcialbym i poznam, tylko zjem zupe hahaha > > najpierw piwko z m.malone, przyszly tydzien pewnie, jak budda > > > O! YES!!!:))))) MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish buuuueeee... IP: *.chello.pl 08.10.04, 10:36 karolcia nie chce mnie poznac... buuuuu... łeeee... chlip, chlip... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf nie płacz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:43 masz tu husteczkę i wytrzyj nosek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: nie płacz ;) IP: *.chello.pl 08.10.04, 10:47 buuuuu... w dupie z noskiem!!! zrobie babci na zlosc i odmroze sobie nosek!!! łeeeeeeee... i sciany tez skopie... i kotka tez!!! uuuuaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: nie płacz ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:55 Zrob kotku krzywde, to jak Cie spiore... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: nie płacz ;) IP: *.chello.pl 08.10.04, 10:58 nie tylko kotku!! i piesku!! i kanarku!! i misiu oczko wydlubie!! kuuuurrrr chlipch... waaaaaaa... łeeeeeeeaaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Pytanko 08.10.04, 10:56 caorle napisała: > Co może usprawiedliwiać nasze pisanie na forum ? > Czy jest jakieś usprawiedliwienie? > > > Ja nigdy nie chciałabym poznać osobiście nikogo stąd. > > Ale jak jest jakieś usprawiedliwienie to może zmienię zdanie... Przed laty, gdy przyjechalem do Niemiec szukalem kontaktu z jezykiem i Polakami. Typowe dla swiezych emigrantow. Wyszukiwarka skierowala mnie na listy dyskusyjne Polakow zamieszkalym w De. Tak trafilem na niemieckie forum, do dzis (w mojej pamieci) najlepsze jakie kiedykolwiek odwiedzilem i do dzis nazwym je "moim" forum. Nie uzywam jezyka polskiego na codzien, tak samo jak na codzien nie zajmuje sie rozmyslaniem nad sensem istnienia, Kantem, czy tez nie analizuje literatury. Niekiedy jednak potrzebuje zwolnic, zatrzymac sie na chwile, usiasc i pomyslec. Naturalnie zaraz potem wracam na tor rzeczywistosci, by biec dalej. Uwielbiam rozmowy z moimi wieloletnimi przyjaciolmi, przypominaja te dawne z netu. Siedzimy nieraz do 6 rano (niezle juz ugrzani alkoholem) i polemizujemy nad wyzszoscia Samarago nad Toporem. Tez i anty-tez u nas bez liku, rosna niczym grzyby pod deszczu, sucie przy tym podlewajamy wyobraznie. Nie nudzimy sie choc glowa juz boli, oczy sie kleja a i swit za oknem. Rzadko jednak mpge fizycznie uczestniczyc w rozmowach, choc wdzieczny jestem opcji "billiger telefonieren", ktora pozwala mi raz w tygodniu, na kilka godzin, zaszyc sie z sluchawka w dloni i kieliszkiem wina lub brandy. Pytasz o usprawiedliwienie...? Nie wiem, niekiedy chec interakcji, na pewno ciekawosc pogladow drugiego czlowieka.. Klaniam sie, M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Pytanko 08.10.04, 10:57 sorry za literowki. Nie widze ich, dopiero po wrzuceniu. Taka skaza mozgu. Przepraszam M.S. Odpowiedz Link Zgłoś