pazdziernick 08.10.04, 23:16 ale sie wstydze powiedziec za kim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frustro Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 23:17 wulgarny był i wiara go wykurzyła Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernick Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 08.10.04, 23:19 Gość portalu: frustro napisał(a): > wulgarny był i wiara go wykurzyła kogo masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... IP: *.unl.edu 08.10.04, 23:19 komandosa .... Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernick Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 08.10.04, 23:20 Gość portalu: Imagine napisał(a): > komandosa .... nie tak strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 08.10.04, 23:21 powiedz, nie wstydz sie Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernick Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 08.10.04, 23:25 melanie napisała: > powiedz, nie wstydz sie wstydze sie okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 08.10.04, 23:28 pazdziernick napisał: > wstydze sie okropnie _____________ Zastanawiam sie, tesknoty za kim mozna sie tak wstydzic? Bo czy mozna sie wstydzic jak sie teskni? Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernick Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 08.10.04, 23:31 melanie napisała: > pazdziernick napisał: > > > wstydze sie okropnie > _____________ > Zastanawiam sie, tesknoty za kim mozna sie tak wstydzic? > Bo czy mozna sie wstydzic jak sie teskni? jezeli ten fakt chcilo by sie ukryc, to tak Odpowiedz Link Zgłoś
melanie Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 08.10.04, 23:48 pazdziernick napisał: > jezeli ten fakt chcilo by sie ukryc, to tak _________ To juz nie smiem pytac. Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernick Re: No powiedz październicku, nie daj się prosić: 09.10.04, 00:09 m.malone napisał: > powiem jak sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
pazdziernick Re: No powiedz październicku, nie daj się prosić: 09.10.04, 00:36 m.malone napisał: > dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
milk.chocolate Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 09.10.04, 15:31 odezwie się to tylko strategia cyklicznośc odpływów i przypływów w miłosci jak z masłem trochę chłodu trzyma ją w dobrym stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus4 Re:be STRONG... IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 19:40 w dwóch przypadkach strach jest niedozwolony -na wojnie i w miłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miał Re:be STRONG... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:27 strach jest nieodzowny, zwłaszcza na wojnie. Dzięki niemu człowiek ma szansę przeżyć... A w miłości? .. to drżenie serca... :-) sama przyjemność. Ja też tęsknię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus4 Re:be STRONG... IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 03:42 hihi...nie rozumiesz..już śpieszę z prawidłową interpretacją tej sentencji...poziom strachu rośnie ..bleble..przysadka wysyła informację o konieczności zwiększenia stężenia adrenaliny we krwi ..bleble..pobudzony organizm zaczyna się przygotowywać do ekstremalnej sytuacji , mogącej zagrażać zdrowiu a nawet życiu(!!)zmnieniają się parametry życiowe , wspomniane przez Ciebie Miałku drżenie serca , intensywne pocenie się , przyspieszony ddech , szybsze tętno itp. to znak , że za chwilę nastąpi WALKA lub UCIECZKA .. podejmując walkę przełamujesz strach , który towarzyszy człowiekowi np. na wojnie i w miłości , ważne , żeby nie poddać mu się i nie uciekać po reakcji w tych dwóch sytuacjach poznajemy , kto jest tchórzem :)) autor POLIVIOS DIMITRAKOPULOS żle się wyraził ( mial prawo - kto w starożytnej Grecji znał zasady działania układu hormonalnego ? my znamy , toteż domyślamy się ,jakie jest sedno ) poprawna wersja ( dla tych , których nigdy widok obiektu westchnień nie sparaliżował i nie przeraził do tego stopnia , że tracili poczucie czasu i przestrzeni:) a w skrajnych przypadkach bali się nawet patrzeć i mówić ....: "w dwóch przypadkach ucieczka , wywołana lękiem jest niedozwolona - na wojnie i w miłości " ok? kpw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus4 Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 03:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=16551872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus4 Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 03:58 aha ..tak się składa , że ....JA TEŻ TĘSKNIĘ uciekałam , a teraz tak bardzo żałuję :(((((( wiem , że mogłeś pomyśleć , że bawię się twoimi uczuciami , ale nawet sobie nie wyobrażasz , jak straszliwie się ciebie bałam i pragnęłam jedocześnie.... stąd sprzeczne sygnały .. i mam za swoje nawet nie odpisujesz:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( PRZEPRASZAM "NIE są godni miłości CI , którzy w niczym nie ryzykują " - Teokryt Odpowiedz Link Zgłoś
minggu Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... 10.10.04, 04:27 ufffff!!!! jak milo to bylo przeczytac :))) No i dzieki Bogu, wszystko juz jasne :)))) Mam nadzieje, ze lepiej Ci juz, pazdzierniczku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magaretta oj, pazdzierniczku, pazdzierniczku... 10.10.04, 08:18 zakładasz klub?;) Odpowiedz Link Zgłoś
brugge DO TAURUS 10.10.04, 10:46 dlaczego przede mna uciekalas? czy ja jestem strachem na wroble? "nikogo nie zabilem, a tymbardziej ksiedza" za milosc odplacilas mi zlem dostalas po nosie a teraz oddajesz z nawiazka????? - to nie fair! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus4 Re: DO BRUGGUSKA!!!!!!! IP: 62.108.161.* 11.10.04, 17:21 Hej!! Mój Miły Bruggusiu! nic nie oddaję.. no przecież dziś uciekłam :DDD czyli nadal jestem TA zła , a TY nawet jako strach na wróble nadal wywołujesz u mnie falę podniecenia , a że jestem strachliwym ptaszyskiem to nigdy nie podfrunę zbyt blisko ...no ewentualnie ...zdejmij płaszcz to przysiądę na moment , a potem to zobaczymy...może nawet coś skubnę , jeśli pozwolisz .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: a ja tesknie... 10.10.04, 10:36 za moim mężem, takim jak był dawniej:(((( pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty wiesz... Ja tak czekam... świat zajaśnieje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 07:02 gdy ujrzę słowo od Ciebie... za wiele? za wiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też czekam Re: Ja tak czekam... świat zajaśnieje... IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 11.10.04, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
koozka nic nie wiem 11.10.04, 15:05 dośc domysłów trzeba się nauczyć mówić :-p nic nie muszę wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
fp Re: nic nie wiem 11.10.04, 15:13 dokladnie! bredzic na forum kazdy potrafi. zyciowym tchorzom dziekujemy,nie zawracajcie wiecej innym glowy,bo zycie z wami to wegetacja a nie zycie. powiedzialam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekajcie Re: nic nie wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:22 Wszyscy czekają i na tym to polega,że nic,bo każda strona czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty wiesz... Re: nic nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:34 > powiedzialam ;-) i ulżyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ty wiesz... Re: nic nie wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:33 koozka, nie podskakuj;-p bo wiesz jak to się kończy, conie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taurus4 Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... IP: 62.108.161.* 11.10.04, 17:03 problem ( bierne czekanie i męczarnie ,jakie przechodzi czekający ) nie wynika z tchórzostwa osoby czekającej....przeciwnie pytanie - czy uświadomić , że jej pojawienie się jest pożądane ? ekstrawertyk powie -oczywiście TAK ( o uczuciach trzeba mówić , trzeba ryzykować w zyciu , żeby nie dopuścić do sytuacji , że przeciekać nam ono będzie przez palce ) ale...ryzykujemy okropne zranienie (po co narażać się na ból ?) > ludzie o slabej konstrukcji psychicznej mogą wtedy naprawdę wpaść w okropne bagno odrzucenia ( "z kości na ości" - uszczuplić i tak już anorektyczną wiarę w siebie ) < ...ja chyba przyjmę jakąś wygodną pozycję w tym moim swiecie iluzji i będę się żywić marzeniami :D SMACZNEGO wszystkim CZEKAJĄCYM życzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: Ja tak strasznie za kims tesknie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:08 "bo gdy się milczy to apetyt rosnie wilczy" Odpowiedz Link Zgłoś
vielonick porada 12.10.04, 00:17 TRZEBA SIE ZACHOWYWAC ADEKWATNIE DO SYTUACJI nie - z automatu mowic zawsze albo nigdy nie mowic trzeba byc elastycznym a o to, jak widac po niniejszym watku, najtrudniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś