Dodaj do ulubionych

Od dzis mezczyznom mowie: Nie

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 11.10.04, 17:14
Najzwyczajniej w swiecie mam juz dosc klamstw, wykretow, niezdwcydowania,
placzu, cierpienia, wykretow. Od dzis mowie mezczyznom:"Nie", co wcale nie
oznacza zmieniam orientacje. Po prostu chyba wole byc sama.
Obserwuj wątek
    • Gość: gf Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:17
      nie ma to jak odpowiedzialność zbiorowa, conie? ;)
    • marusia_ogoniok To jest głębokie co mówisz, bardzo głębokie... 11.10.04, 17:20
      .... a co na to rogacze i smutne bździągwy - magistry doradztwa, ostatnio
      dymane przed stanem wojennym?
      • Gość: gf marusia! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:23
        dzień dobry :)))))
        • marusia_ogoniok Re: marusia! :) 11.10.04, 17:29
          Gość portalu: gf napisał(a):

> dzień dobry :)))))

Dzień dobry :)))))
          Prawie równo żeśmy odpisali...:)
          Biedna ta Ewa, tak myślę komu by ją polecić..., Azowi może? Amerykańce nie
          wezmą... inni zagranicznie też pewnie nie...:( Gdzie ten Az?
          • Gość: baba zona Re: marusia! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:30
            Witaj, Marusia. Moze kvinna - cos o bi wspominala... ;)
            • Gość: gf :)))))))))))))) ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:32
              co za jednomyslność! :D
              • Gość: baba zona Re: :)))))))))))))) ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:29
                To sie samo narzucalo ;)
            • marusia_ogoniok Re: marusia! :) 11.10.04, 17:36
              Gość portalu: baba zona napisał(a):

> Witaj, Marusia. Moze kvinna - cos o bi wspominala... ;)

:)))))))))
              Kvinne trzeba do protestantów oddać jak te Wiktorię, może ją naprostują
              chociaż.../, zaraz, protestant to nie od prostowania tylko od protestu...,
              niech tam idzie, będzie protestować przeciw wszystkim, którzy nie chcą
              jej...... parzyć..... herbaty...,powiedzmy
          • Gość: gf Re: marusia! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:31
            az lubi Forum Kobieta :)))))))

Ewę trzeba polecić Kvince hihi ;)
    • Gość: wypierdek mamuta Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:23
      Nie placz Ewka bo tu miejsca brak na twe babskie lzy
      Po ulicy milosc hula wiatr wsród rozbitych szyb
      patrz poeci sliczni prawdy sens roztrwonili w grach
      w póllitrówkach pustych SOS wysylaja w swiat

Perfect "Nie placz Ewka" (Holdys/Olewicz)
      • Gość: wypierdek mamuta Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:33
        Piosenka w gruncie rzeczy jest o samobójstwie, ale tak mi sie skojarzylo.
        • Gość: Ewka Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 11.10.04, 17:36
          Jeszcze ze mna nie tak zle zeby popelniac samobojstwo a bi tez nie jestem i byc
          nie zamierzam.
    • Gość: Js Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:02
      Nie rozumiem, dlaczego obwieszczasz to całemu światu:
      a - masz prawo
      b - nie musisz generalizować, chyba jesteś wolna?
      c - Jedyna możliwość, że potrzebujesz motywacji - i poprzez uzewnętrznienie się
      masz dodatkowe wspomaganie. ALE - jeżeli nie chcesz, to nie potrzebujesz już
      motywacji, prawda?
      • Gość: Ewka Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 11.10.04, 19:18
        a
        • Gość: andrzej Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:37
          no a co ci zrobili ze tak mówisz nie
          • Gość: Ewka Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 18.10.04, 18:58
            Nic mi nie zrobili po prostu juz mam dosc ze ciagle spotykam niewlasciwych
    • Gość: frustro no to ja nie będę mówił kobietom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 19:28
      jak leci
      • Gość: Ewka Re: no to ja nie będę mówił kobietom IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 11.10.04, 19:50
        hehe luz
        • mind.surfer Re: no to ja nie będę mówił kobietom 11.10.04, 23:14
          To proste - Ewa mówi "nie" facetom, w nadziei, że któryś z nich zmusi ją by
          powiedziała mu tak :)
    • Gość: Imagine Re: Od dzis mezczyznom mowie: Nie IP: *.unl.edu 11.10.04, 23:16
      oj ewuniu, durnas ty, oj durnas ....
    • vielonick popieram! popieram! 11.10.04, 23:57
      bedzie wiekszy wybor dla pozostalych ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka