mona.blue 13.03.19, 22:07 Podobno to bardzo ważne, żeby znaleźć własną odpowiedź na to pytanie. A ja za bardzo nie wiem, jak do tego podejść. Jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Pytanie "Kim jestem?" 14.03.19, 21:31 I jak tam? Nie tylko dla mnie to pytanie jest trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
nnn.1 Re: Pytanie "Kim jestem?" 14.03.19, 23:26 mona.blue napisała: > Podobno to bardzo ważne, żeby znaleźć własną odpowiedź na to pytanie. A ja za b > ardzo nie wiem, jak do tego podejść. Jakieś sugestie? > > Na to pytanie chyba można odpowiedzieć poprzez swoje relacje z ludźmi, których spotyka się na swojej drodze, poprzez to, co tworzy się wokół siebie. Tak ogólnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kod_matrixa Re: Pytanie "Kim jestem?" 16.03.19, 22:26 Takiej prawdziwej odpowiedzi nigdy nie znajdziesz. Nasz gatunek (a Ty razem z nim) pojawił się na tej planecie, tak jak jak inne formy życia w zasadzie nie wiadomo skąd. Podobnie jak cała nasza rzeczywistość. A wszelkie próby objęcia jej naszym umysłem (łącznie z psychologią) są groteskiwym nadymaniem się mrówki w amazońskim lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Pytanie "Kim jestem?" 19.03.19, 09:32 gonzo_101 napisał: > Sobą. pozornie prosta i oczywista odpowiedz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
opiump Re: Pytanie "Kim jestem?" 19.03.19, 11:59 tak, byłaś obojętna na krzywdę dzieci Anki. Masz pierwszą wskazówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
in.113 Re: Pytanie "Kim jestem?" 25.03.19, 12:36 Jestem podobno rybką, milą i malwą. Nie jestem opium. Opium z kolei bywa mną. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Pytanie "Kim jestem?" 01.04.19, 09:52 W sumie jak dla mnie to trochę przereklamowane to pytanie. W zasadzie nie stawiam go sobie, zastanawiam się natomiast jaka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkaa1 Re: Pytanie "Kim jestem?" 07.04.19, 09:49 Odpowiedz zalezy od stanu swiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
meela Re: Pytanie "Kim jestem?" 07.04.19, 11:23 Mona nie jesteś pewna swojej tożsamości? Czy tak filozoficznie pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś