zabosobowosci 18.09.19, 10:24 Lekarz kazal mi sobie wybic z glowy schi ja nadal sie boje. Przeszlam irojenia w borderline, w zab osobowosci. Jak przestac sie bac choroby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Boje sie schizofrenii 18.09.19, 20:10 na_grzyby napisała: > Czy to schizofrenia? Czemu wciaz pojawiaja mi sie na pasku reklamy w obcyh, ni > eznanych mi jezykach i tez po angielsku i niemiecku? Nie wiem czemu. Mi się pojawiają reklamy sklepu internetowego, w którym czasem kupuje ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Boje sie schizofrenii 18.09.19, 20:19 A ja kupiłam lodówkę i reklamuje mi się mediaekspert. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Boje sie schizofrenii 18.09.19, 21:21 A swoją drogą, ciekawe, że ludzie boją się schizofrenii, a paranoi się nie boją. Odpowiedz Link Zgłoś
afq Re: Boje sie schizofrenii 18.09.19, 21:58 reklama kontekstowa dzięki szpiegowaniu naszej aktywności w necie Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Boje sie schizofrenii 18.09.19, 22:24 A wracając do tematu, to schizofrenik też się swojej schizofrenii nie boi, na ogół jest pod presją by brać leki, jak się zaadaptuje, to kombinuje jak leków nie brać. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.alicja Re: Boje sie schizofrenii 11.10.19, 01:43 w tej kwestii to Matrix, mógłby się wypowiedzieć. Miał to na własnym podwórku;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meela Re: Boje sie schizofrenii 11.10.19, 09:45 Gdzie właściwie zaczyna się schizofrenia? Znam ludzi, którzy wierzą, że coś potrafią, a obiektywnie patrząc na to, to nie potrafią. Znam też dziewczynę, która płakała, ponieważ wychodząc do pracy nie zamknęła drzwi na klucz. W domu zostali śpiący mąż i syn. Wkręciła sobie, że ktoś wejdzie i ich zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_stereo Re: Boje sie schizofrenii 30.11.19, 23:23 Jak sie boisz to sie nie masz czego obawiac ;')) Odpowiedz Link Zgłoś