Gość: krish IP: *.chello.pl 22.10.04, 18:46 pytalas o muzyke ktora by sie zostawilo... jak na bezludna wyspe to chyba plyte norah jones come away with me zaczarowala mnie tymi cukierkami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ba Re: gf... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 22.10.04, 19:12 very much so... krish, czy ty przypadkiem nie woman Ps sorry, ze sie wcielam ba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 19:19 pewno ze woman choc wlasnie rozpialem rozporek... nie. musi hermafrodyta krish weiblisches Geschlecht Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: gf... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 22.10.04, 19:24 rozporek o niczym nie swiadczy, w przeciwnym razie ja mam chyba 'identity crisis' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: gf... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 22.10.04, 19:40 uuups.. wyglada na to ze powinnam byc jeszcze bardziej 'sorry, ze sie wcielam' co do symbolu (a moze i kwintesencji) Twojej identity - nie mam zdania ale dzieki ze dzielisz sie intymna szczegula woman w polaczeniu z Norah Jones mialo byc komplementem :) jakbys nie wiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 19:45 spokojnie, ja chcialem tylko rozwiac watpliwosci... szczegola drobna lecz do vaginy niepodobna coz... dlaczego woman komplementem? nie narzekam na man Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: gf... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 22.10.04, 19:57 pozostawiajac anatomie dla anatomikow, nalezaloby sie przyjrzec 5-cio rzednym cechom plciowym... woman, jako stan umyslu... komplementem - gdyz wiedzac zes man (i jak najbardziej sexy 1000% man) zauwazyc mozna przez ten wybor (muzyczno-glosowy) ze stany miekko liryczno kobiece nie sa Ci obce stad woman/anima/yang/...itd... czyli integracja z pozoru odleglych pierwiastkow osobowosci... implikuje rozwinieta osobowosc integrujaca z pozoru sprzeczne pierwiastki (znowu skrot, ale nie watpie w Twoja dobra wole, zrozumiesz, chyba ze przegadalam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 20:04 no juz dobrze dobrze... tak mi mow... jestem taki subtelny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: gf... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 22.10.04, 20:09 > jestem taki subtelny... > > :) to ogolnie znany fakt... a tak przy okazji - czym to sie usubtelniasz w ten piekny piatkowy wieczor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 20:13 czy to aluzja do stanu upojenia? na razie jestem trzezwy ale jakies lokalne piwo sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: gf... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 22.10.04, 20:18 zawszemc myslala, zes Ty winoman... ale... nie nerwujsa.... pyfkotez OK. a ktora to godzina u Cie by tzrezwym jeszce byc...? i to w piatek na dodatek ...w PIATEK!!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 20:22 20.20 ten soberowy stan zaraz zwalczymy niech nie mysli sobie jakos dzis piwo ale wino nadal jest najlepszym dotychczasowym wynalazkiem ludzkosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba Re: gf... IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 22.10.04, 20:32 > ale wino nadal jest najlepszym dotychczasowym wynalazkiem ludzkosci zgodka absolutna... jako ze zglebiam "penfoldsa" chardonnay po takimze samym "wolf blass" (australijskie, moze nie znasz) no i co, having a chat, umila Ci czekanie na adresatke zapewne nie musisz byc szczery, ot, takie pitu pitu...nie jest zle... ale chyba juz spac ide, po raz drugi tej nocy trzym sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 20:37 nie musze byc szczery ale nie czekam australijczyki sa bardzo fajne ale te fajne w polsce duzo kosztuja jak i kalifornijczyki za normalne pieniadze mozna kupic napoj bardzo sterylny i poprawny tylko czy to jeszcze wino? dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:37 > szczegola drobna > lecz do vaginy niepodobna oczywiscie, ze podobna - zdaje sie, ze przy operacjach zmiany plci to sie po prostu na odwrotna strone wywraca... no sorry, taka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:05 I like <Cold Cold Heart> :) masz Ty jakiego maila? Podeslalabym Ci link do innych cukierkow. Mozesz nie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 21:14 krish@op.pl cold cold heart jest cacy co nie zmienia faktu ze jak metheny gra don't know why zawsze widze rynek w serocku w upalna niedziele w lato byl tam??? ps. nie jestem jakims strasznym zwolennikiem serocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:27 > krish@op.pl kopsnij sie Pan... IhateMethenyIhateMethenyIhateMethenyI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 21:31 kopsnalem. ale moge odsluchac za godzine, jak mi glosniki sie wlacza.dzieki nobodyforcesyoutolovehimaswellasanyoneother ale byl w serocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:35 a co ja jego niańka jezdem? ;) InowInowbutIonlyexpressmydeepestfeelings :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 21:40 Idonotlovehimeitherbuthaveyouneverbeenatleastabitimpressed? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 21:46 noIhaveneverbeenimpressedbyhimevenjustabitneitherhaveIbeenmadesmileorsomethingth atkind... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 21:52 imustsayihavebeenoncejustwhenhedontknowwhyplayedbutitsanexception Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 21:55 butifyouinsistigiveupshutdownthewanker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:07 IdonotfilllikemakingyoufeelunderpreassurecauseIdounderstandyouareyounotme ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:11 IhavetosayImustgonowsoseeyoulateralligatorandhavesomefunwiththatgirlIhavesendyou ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: gf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 22:12 (...)IhavesenTyou. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 22:18 dontletsexaggerateiamnotsobigfuckingexpert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: gf... IP: *.chello.pl 22.10.04, 22:15 thatsabsolutelysureiamnotyouunlessyouwanttoarguebutyoydidnotmakemefeelblablablao runderpressureorsomethingsimplyidontlovemethenyeitherbelieveornot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: No so jest??? IP: *.chello.pl 22.10.04, 22:46 icannotsayonbehalfofgfactuallyidont Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: No so jest??? IP: *.chello.pl 22.10.04, 22:55 neithermfont r.alone :) Odpowiedz Link Zgłoś