Dodaj do ulubionych

Ouk - kuo, kuo, kuo

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:06
stroszy sie jak kogut a piszczy jak kurka...

tylko dogadujesz... a zaproponowales cos ciekawego kiedykolwiek wymagajacym
forumowicza...? yyyyyyyyyy bo ja stron pare przejrzalam i sie tworczej
inwencji nie dopatrzylam z Twojej strony yyyyyyyyyy
Obserwuj wątek
    • qw5 Re: Ouk - kuo, kuo, kuo 27.10.04, 16:30
      Do mnie Ouk napisał kiedyś coś po niemiecku, tak mnie zaintrygował, że aż
      poprosiłam tłumacza, a on zapytał, a o kim to?, no to ja mówię, że o mnie,
      wtedy sie uśmiechnął i przetłumaczył - nie potrafię tego powtórzyć, ale było mi
      strasznie wstyd, - coś w stylu, że gdyby moja głupota mogła latać, to...
      • Gość: Madzia Re: Ouk - kuo, kuo, kuo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:37
        wstyd za co :) nie rozumiem...
        ja sie nie wstydze ze Ke pasa do mnie napisal i nie wiedzialm co to... bo
        brazylijskich seriali nie ogladam
        • Gość: Madzia upssss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:42
          nie brazylijski cholera tylko no tych co w nich po tamtemu - hiszpansku
          gadaja...
        • qw5 Re: Ouk - kuo, kuo, kuo 27.10.04, 16:51
          Ja nie oglądam niemieckich. Chodziło mi o wstyd przed tym kolesiem, który to
          tłumaczył;) Ale tak w sumie zawsze lepiej, jak Cię tak na poziomie - w obcym
          języku zwyzwą, niżby mieli powiedzieć wprost. Tak jakoś kulturalniej.
          Też nie wiem, co to ke pasa, ale już mi szkoda kasy na tłumacza:) Nie pomogę
          więc.

Co do Ouka, Madziu, nie masz większych problemów?
    • ouk cześć kretynki :-))))))))))))))))))))))))))))))))) 27.10.04, 17:07
      to, że Madzia wynegocjowała u Bozii wielkie cycki zamiast krztyny rozumu, to
      było oczywiste od jej pierwszego postu. Tu zaś można wysnuć to już na podstawie
      wielce intrygującego i inteligentnego tytułu wątku.
      Ale to, że prezentujesz ten sam poziom qw5, to powiem szczerze spore zaskoczenie
      dla mnie. Właściwie powinnaś zmienić go na iq5, będzie bardziej odpowiadał
      rzeczywstisci.

acha i nie zapomnij wielce udzielać się na wszelkich tematach traktujących o
      wybaczaniu, nie noszeniu uraz i obrażalskości - Wasza świetojebliwość :-)))))
      Zawsze możesz napisać, że w 45-tym "ouk się przezywał" ))))).

a teraz lec i napisz do Pani moderator: "psze pani a ouk to siem przezywa" ))))
      ... i buziaczki... milijony buziaczków, dla obu uroczych czarujących kretynek.
      • Gość: Madzia kretynka matka co wala wychowala :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 17:28
      • qw5 Re: cześć kretynki :-)))))))))))))))))))))))))))) 28.10.04, 16:25
        Wiedziałam Ouk, że mogę na Ciebie liczyć. Co do ilorazu inteligencji, to muszę
        Ci przyznać, że zgadłeś. Taki był mój zamysł przy wymyślaniu nicka - podać w
        zawoalowany sposób swoje IQ. A ponieważ jestem kretynką, to mi się pomyliły
        litery i tak już zostało. I tak się długo nie wydało:))

Ee nie obrażam się, po prostu pierwszy raz ktoś mnie skwitował po niemiecku.
        Ale to nie mogło być w 45 roku, bo ja nie mam aż takiej pamięci. To tyle.

AHA, raczej powstrzymuję się od złośliwości, ale... :)drobna uwaga - znasz cały
        plik języków obcych, warto się czasem pouczyć swojego, zwłaszcza jeśli silisz
        się później na jego przekręcanie.
    • twoja_cholera Re: Ouk - kuo, kuo, kuo 27.10.04, 17:12
      ej co się czepiacie mojego uulubinego szowinisty??

dobry chłop jest zmywa naczynia, podłogi froteruje, zakupy zrobi,
      a jak zaczyna mówić w innym języku niż rodzimy to go trzeba pacnąć delikatnie i
      już znowu jest przytulaśny

ouk - zachowuj sie i dowalaj w rodzimym języku bo kobiety nie rozumiom
    • ziemiomorze Na marginesie 28.10.04, 17:00
      Prosba: Madzia, moglabys sie zaczac logowac?

Pliiiiiz
      • madzia69 Bardzo prosze Madzia zajete bylo wiec... 28.10.04, 19:11
        od dzis madzia69 jestem :)
        • m.malone Re: Bardzo prosze Madzia zajete bylo wiec... 28.10.04, 19:57
          69... hm...
          • madzia69 slowo daje innego wolnego nie bylo 28.10.04, 19:58
            • Gość: roberta12 Re: slowo daje innego wolnego nie bylo IP: *.rudanet.com / *.rudanet.pl 28.10.04, 21:56
    • Gość: kate Re: Ouk - kuo, kuo, kuo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.10.04, 22:48
      Ojej. Jestem niemiło zaskoczona. Z forun gazeta.pl korzystam od jakiegoś czasu
      ale tutaj jestem po raz pierwszy. Sądziłam, że znajde tu posty w których dobrzy
      ludzie sobie pomagają i dyskutują o na nurtujące ich tematy. Niestety znalazłam
      skakanie sobie do gardeł i wyzywanie od kretynek.
      Moim skromnym zdaniem to nic złego że ktoś zna pare języków, moje gratulacje,
      ale to forum to forum w języku polskim i nie każdy musi rozumieć wypowiedzi
      niemieckie, hiszpańskie czy jakiekolwiek inne. To jednak moge zrozumieć że Pan
      Poliglota jest dumny ze swojej wiedzy i chce sie nią pochwalić.
      Ale żaden inteligentny człowiek nie wyzywa drugiej osoby w sposób obraźliwy.
      Inteligencja w dużej mierze polega na tym, żeby umieć wyraźić swoje "ale" w
      normalny sposób. Nie ujmuje inteligencii Ouk-owi ale apeluje o troche szacunku.
      Jeśli chodzi o Madzie to nie czytałam wielu jej postów, może dwa albo trzy, i
      nie mam zamiaru jej oceniać. W tym co przeczytałam nie zauważyłam żeby kogoś
      obraziła a jeśli w niektórych sprawach ma inne poglądy niż niektórzy to jej
      indywidualna sprawa, ma do tego prawo, a nam pozostaje to uszanować.
      Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Madzie i Ouka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka